Aspirante cu vechime "medie" (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Crisule iti tin pumnii sa vii sa ne spui ca ai pe acolo cativa grasuni. Abia astept sa ne povestesti, cu umorul tau adorabil.

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S-o auzit pana la voi?
X ggg din pacate nu te pot ajuta, n-am avut probleme cu constipatia.
Moni cum v-ati distrat?

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Neata!

fetelor, va doresc o saptamana plina de noutati bune! CrisaS asteptam noutatile tale miine. Sper sa fie perfecte!

X ggg problemele tale le cunosc foarte bine nefiind gravida. Acum de ceva vreme au disparut, dar eu shtiu ce m-a ajutat. Miscarea. Shtiu ca nu e o noutate pentru nimeni, dar eu doar prin putinul sport pe care-l fac am scapat de constipatiile mele (aproape cronice). Incearca sa faci macar 20 -30 minute zilnic, sau macar 2-3 ori pe saptamina Nordic Walking. Cu siguranta va fi mai bine. Acum insa incearca un supozitor cu glicerina...unu nu cred ca te ajuta (dat fiind faptul ca e de 5 zile), pune 2...

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Xggg un pahar de apa dimineata pe stomacul gol ajuta. E si cel mai inofensiv remediu.

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello dragele mele,

eu nu am avut net vreo 2-3 zile4, apoi a venit week-endul si iata ca acum am reusit sa intru sa va scriu.

tocmai am avut surpriza sa aflu ca danangie (cine o stie) este insarcinata cu bb 2. sunt surprinsa ca am vazut multe nume cunoscute mie insarcinate cu bb 2. vad ca se fac bebeii 2 la distanta mica de primii. dovada ca si ancadragoman si kitzy s-au apucat deja de bb 2.

ancadragoman, nu mi-ai spus si de ce ti-a fost frica sa-i faci rotarix-ul Mariei. deja ma apuca depresia ca nu aflu care e treaba cu acest vaccin, mai ales ca eu deja i-am facut prima doza si pe 13 martie trebuie sa-i fac a doua doza ....o s-o intreb si pe pediatra ce are vaccinul asta de multe mamici refuza sa-l faca copilasilor lor. si ea mi l-a recomandat...iar eu ca proasta nu am citit nimic despre el...

astazi voi pune poze de la botez, o sa va anunt cand le puteti vedea.

va pup si va doresc o saptamana cat mai usoara.

o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe

scumpisorul Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Maryb
Wow, Danangie e gravi iar????? Ce fain.........acuma incep eu, numa mie nu mi se arata

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Maryb stai linistita ca nu o sa ii faca niciun rau Rotarix-ul .
Stiu de Dana ca e gravi si m-am bucura mult mai ales ca ptr bb 1 a asteptat 4 ani

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Neata si de la mine....acum plec la dr...revin in vreo 2 ore jumate sa va spun ce si cum:)
Va pup
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna gagix,

Monica am facut analiza pt clamidia, mycoplasma si ureaplasma si dintre toate doar ureaplasma a iesit prezenta. Acum iau Eritromicina (ramasesem datoare cu un raspuns Crisei).

Crisa bafta la doctor. O sa intru diseara sa aflu vesti despre tine. (NEAPARAT BUNE).

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/P5dyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

am revenit

am reusit sa pun poze de la botez, va invit sa le vedeti aici (le gasiti si la semnatura)

va pup, plec la plimbare cu scumpisorul meu.

o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe

scumpisorul Mario

Mergi la inceput