Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mai fetelor, al 4-lea scaun cu sange pe ziua de azi! Fir-ar al dracului de lapte si capul meu cu tot . Cine m-o fi pus sa experimentez?! Si asta ultimul a fost chiar nasol!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna seara si de la noi !!!

Citit TOT ufff ce viteza aveti !!!

ANCUTA multi pupici de la mine..stai linistita mamico, precum ti-au spus si celelalte mamici muult mai experimentate ca mine, nu ai de ce sa-ti faci griji. Dupa cum ai vazut sunteti in grafic si nu e nimim in neregula.. Carla e un copil spuperb, cu niste ochi de ingeras..eu mi-as schimba medicul in locul tau..nu face decat sa te streseze..

Monica ma bucur din suflet ptr tine. Tine-ne la curent cu tot ce faci !!!

Musettepink multumim frumos ptr reteta impotriva caderii parului..am sa incerc si eu..asta vb Evei dc gasesc vreun moment "liber" fara sot si fetita pe langa mine :)))))))

Eva iti impartasesc ideea in legatura cu soacrele eu ma inteleg fff bine cu a mea dar vb ta ..mai rarut ca-i mai dragut..fiecare la casa lui dc se poate
Apropos de "rusi" citeam in cap trecute..si pe mine m-au vizitat si alaptez exclusiv..ce sa-i fac..sunt fericita de nu mai pot..si eu auzisem la fel ca tine ca atata timp cat alaptezi nu te viziteaza dar se pare ca depinde de la organism la organism..

Banu bine ai revenit !!!

Clau_geo vazut printesa superba !!! seamana cu mamica ei !!!

Babytza ma bucur sa citesc ca soricelul a papat bine si acum esti fericita si multumita. S-o tina tot asa !!!

Mamidestefan Felicitari ptr al doilea dintzoc !!!

AlexaM e superb flacaul tau si-ti vine sa-l mananci pe el cand te uiti cum papa. Tare mi-as dori sa pape si a mea asa cand o sa incepem...

Gilianna si Claudinna vazut poze cu doi frumosi !!! unul mai somnoros, unul f curios..

Kristin ai niste copii minunati si f reusiti !!! Mie mi se pare ca seamana fff tare cu mamica lor !!! amandoi ! parerea mea..

Gaia, Luminita super dragute cu soacrele voastre, m-ati facut sa rad !

Cristineescu am citit si eu de pb ta..imi pare asa rau de pui mic :( imi dau seama ca esti f stresata :( alaptezi ? la mine a functionat fff bine cand am baut o zi intreaga (fara sa-mi propun) suc natural de portocale..a facut pitica mea de vreo trei ori in aceeasi zi.. pupam si speram sa se rezolve !!!

CD OOOFFF !!! este incredibila intradevar, cumnata ta !!! ai dreptate sa te simti prost dar eu sincer in locul tau nu m-as stresa..i-as multumi ptr hainute dar in acelasi timp as atentiona-o din start sa nu se astepte sa le mai primeasca la fel..doar se poate intampla sa le pateze, sa le rupa..e un copil nu om mare .
Important ca tu si sotul tau sa va intelegeti ! restul...nu mai conteaza..Fruntea sus !!!

300 apropos de filmuletul cu veveritele postat de tine ieri..am ras sa mor si eu si sotul care era langa mine si de altfel se uita la un film, el manca un mar, eu un iaurt..ne-am inecat amandoi in acelasi timp :)))))))

Paula vazut poze de la munte !! Ce familie frumoasa ! Si ce dor de munte mi-ai facut cu pozele...

Babymom eu beau lape si 1L pe zi poate si mai mult, imi place de mor, nu ma pot abtine si am noroc ca pitica mea l-a tolerat destul de bine, nu am avut pb cu ea din cauza asta..de fapt dc stau bine sa ma gandesc am papat si baut cam tot ce am poftit si nu a avut repercursiuni la adresa ei..
Cipercile fac rau ? as manca dc s-ar putea si in ciorba :)))))))

va pupic si stau pe-aproape !!!

de EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

wooooooooooooow acum am vazut cat m-am intins !!!! :))))) intru rar dar cand o fac...umplu o pagina de forum !!! :)))))))))

pupici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

radeti voi de mine dar....d-acum nu prea i le mai dau p-alea 'destepte' ca mi-e sa nu le murdareasca de morcov si mai ales de fier ca ala nu mai iese si apoi sa vezi ce-mi ies mie ochii la spalat
nici nu prea le-am folosit ca avem si noi hainute cumparate si m-am simtit mai in largul meu cu ale noastre dar nici inapoi nu le pot da...pai daca acum sunt suparati pe mine....iti dai seama cum ar fi sa le dau inapoi hainutele Ne-au mai dat hainute noi sau imbracate doar o data pentru ca nu erau asa ochioase si pe alea i le dau mai cu incredere
Ada asa a zis si cumnata sa i le dam inapoi ca poate le mai da pe la vreo prietena (ea tare diplomata de fel) dar cumnatu a zis: "ce??? nu le mai dam la nimeni, cand nu le mai trebuie le luam inapoi si le punem in saci" de fata cu noi omu a fost sincer

Sa va zic, sunt tare bucuroasa ca a papat piciul 130 ml lapte si vreo 30 ml piure (morcov, pastranac si patrunjel)(nu stiu cate grame in seamna asta)deci a papat 320ml de lapte pe ziua de azi si o sa ii mai dau aprox 200 la culcare (se strange ceva)
Acum doarme si o sa tragem de el pe la 11 sa il trezim pentru baie ca e pursel

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Babymom pe mine m-au averizat si de la maternitate cand am nascut si medicul pediatru si pe unde am mai citit eu pe ici pe colo in legatura cu scaunele cu sange la bebei..cica in mom in care obs scaun cu sange fuguta la medic !
Dar nu vreau sa te ingrijorez sau pannichez !!! doar tu esti medic si stii mai bine decat mine !!!

OFFF ma bag si eu in seama..
pupici sa fie bine !!!

de EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eh, gata programul de sera, culcat bebelush...mami hop pe forum!
Monyca, esti o draguta. citeam mai zilele trecute despre treaba aia cu transpiratia caputzului la copii, parca tu ai zis de asta, nu? si Razvan transpita tare de mana mea cand ii dau sa manance si e in bratze, evident...cand e in scaunul de mashina, dar ii pun un scutec de bumbac ca altfel...si am constatat acum la Bucuresti ca uda si perna pe care-l puneam pe picioare, in conditiile in care la fini in casa erau peste 25 de grade...era doar in body si in pantalonashi...
deci transpira numai la cap si numai in anumite conditii...

CD...zau ca ma lasa fara cuvinte astfel de oameni...eu nu le-as mai primi...dar refuzat asha, sa se simta si ei prost.poate sunt rea, dar unii oameni chiar o merita!

azi am realizat minunata crema antivergeturi: dupa ce am cautat prin Bucuresti gel de aloe...si m-am oripilat la ce preturi se presteaza...m-am dus in pivnita si am cautat o planta. nu mai stiam sigur daca avem sau nu...dar printre atatia cactusi, nu se putea sa nu existe. am luat vreo 7-8 frunze grase si am procedat la extragerea gelului de aloe:)
celelalte ingrediente nu au fost o problema...ramane sa si folosesc crema:)

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babymom sa fie bine

Deci Izabela care a fost colega cu noi acolo la municipal are deja al 2 lea dintzoc si noi nimic, chiar asa pici suntem noi?

Al meu s-a mai reglat cu kk, face 1,2 ori cate unul mic, mic si tare (din aia de evadeaza din pampers) si mai face o data...nu se incurca, dar asta de cand cu fructele si legumele, inainte nu facea in fiecare zi si facea mai mult drajeuri

Vazut pe Mihnea la munte, ce frumos, as vrea si eu

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babymom, imi pare rau pt bebelush! cum se rezolva asha ceva?
Laura, chiar ca frumos la munte! mi se face dor de zapada si am o invitate pt sambata la Ranca, dar m-e greu sa-mi las puiul acasa si cu el nu prea m-as duce pe drumul ala...

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud si eu un pic
Aseara pitica meu mi-a zis ptr prima data MA-MA !!!!
Am rams blocati si eu si sotul pret de cateva secunde, apoi am sarit s-o iau in brate, evident s-o pupacesc !!!!

oooofff ce sa facem, trece timpul, parca zboara, mai ieri ma duceam ca o floricica pe piciorusele mele la maternitate s-o nasc...

LE : ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos..cum pot sa fac sa-mi apara mereu semnatura de mai jos cu numele puiului si celelalte fara sa fiu nevoita sa le trec de fiecare data..asa cum de altfel o si fac mereu..de multe ori uit !!!

de EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

in atentia mamicilor ai caror bebei sunt contipati sau nu fac 3 zile cum era si cazul nostru

mi-am schimbat si eu dieta ca am zis ca-i de la mine asa ca m-am apucat de mancat lapte cu musli, prune compot de pere

si lui bebe i-am dat lactoza de la humana, plus putin lass baby ceai de musetel sab simplex bonnisan.

si dupa 2 saptamani de lactoza..... a inceput usor usor sa faca

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput