Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ma bag sa fac capitol nou si sper sa fie mai rapid ca ieri....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Neatza si de la noi (am pierdut un mesaj luuung, fir`ar forumu` sa fie)asa...de la inceput...

La multi ani sarbatoritilor de azi si pupam si mamicile lor (un puuuup mare pt preferatul meu Falkone si pt mami lui)

Musette super site-ul ala...brrr..m-ai facut sa ma infior...

Nerantula am vazut pozne cu Gruia cel frumos, pai la ce copii frumosi faci io zic sa nu te stresezi asa rau (si sa ne dai de veste daca e cu ochisori) Btw piticul meu a cazut din pat de Valentine`s cu tac`su langa el (il luase somnul pe tac`su bineinteles - io eram la dus) iti dai seama ce i-am facut berbantului din dotare...nu l-am strans de gat ca in rest.....).

AndyGalro superb piticul tau, e frumos foc si are o fatza blandutza sa va traiasca, LMA pt cele 6 lunite

Khristin - da io cine sunt? cum adica vorbesti singura ai? am vazut pozne si cu pretiosii tai, bag seama ca esti tare mandra si ai si de ce cu asa copii reusiti. Cat despre artcolele cu antemergatoarele/premergatoarele mi se pare atat de departe momentul incat te voi stresa mai incolo la cald .

CD stiu ca nu-i bine sa te bagi in discutii despre familie dar io mi-s mai rea din fire (nu de musca ati fost mortale) si as varsa pe lucrurile alea on purpose niste chestii de le poti scoate numai cu foarfeca gen suc de morcov si dupa aia as juca un pic de teatru gen "iti vine sa crezi draga in ce hal le-a murdarit si vaaaaiiii erau de la tine" nu`s genul vindicativ da` si cand ma scoate cineva din pepeni ma fac foc si para, mai ales ca tu ai nevoie de linsite acum mamica si da-le incolo de rubedenii.

Eva sa stii ca io te inteleg cu soacra, barbata-miu mi-a zis ca o sa fiu o soacra foarte batz avand in vedere dragalelile pe care i le aplic lui fii-miu. Asa ca ma rog la Doamne Doamne sa-mi dea peste vreo 2 ani si o fata ca sa vad the other side of the coin lui Luca.

Moni bafta azi la eco si sa-ti vezi samburelul, eu inteleg hormonii indreptati contra injinerului

Ada super maaniera de a scrie

Babymom sper ca e mai bine piticului si hands off de pe sticla de lapte ca mananci bataitza.

Despre diversificare am mai gasit asta care mi se pare de bun simt:http://www.videojug.com/interview/newborn-and-infant-solid-foods
Dar, punctez fiecare mamica stie ce e mai bine pt puiul ei

N-am facut papanicolau dar o sa ma programez dupa ce face piticul 6 luni.

Pup u all.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Felicianici a mea nu stie sa foloseasca blenderul de la robot, dar se straduieste si sper sa reuseasca.

Khristinai niste copii superbi, insa pletele pustoaicei m au dat gata.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Cristinescu poate are si colonul mai lung ca si asta se poate, iar daca nu pare deranjat la burtica din cauza asta eu as zice sa-l stimulezi cu termometrul,sa-l tii mai mult intr-o pozitie care apasa pe organe, cum ar fi in scoica si sa faci exercitii cu el cu piciorusele impinse spre abdomen cum au zis si fetele. Si daca toate nu dau roade, abia atunci sa incerci cu tratament. Si asteptam vestea cu kk

Pozici
Mami super happy de Maya
Citat:

Facem, facem exercitii. Ies basinutele din el parca-ar fi un cimpoi . Iar ziua sta in carut, il fixez la 45 de grade si il port dupa mine prin casa.

Cam asa stau in carut in casa

Multi, multi

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Cristineescu, noua ni s-a recomandat ceai de musetel contra 'constipatiei'.Desi daca e alaptat la san nu exista constipatie.
Stiu ca e stresant sa astepti sa faca, dar la noi de unde facea uneori si la 4 zile (si atunci cu supozitor), prima data cand a facut 4 kaki pe zi am zis ca e diaree....in timp se regleaza.Si la noi a fost aiurea o perioada, apoi o saptamana si cu 4-5 pe zi (analizele au iesit bune atunci) si acum face de 1-2 ori pe zi (o data mai mult sau de doua ori mai putin)

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Citat:

Cat ceai? Si cate zile pana ai vazut un rezultat? Ceai la pliculet sau granule - Mustela? Cu ce i-ai dat?

Merci

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

CosmyB ma uimesti cu cate kg ai luat in sarcina...eu am luat multe si inca se mai vad

Clau am vazut o fetita frumoasa foc care seamana cu mami (de fapt e copia ta)

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

saru'mana frumos insa am vazut-o si eu pe printesica ta si zici ca e o papusica cu rochita aia alba :) e buna de pus pe masina miresei :))

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput