Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 2

CD27 spune:
lumi draga mea am vazut eu ca si gemanutii au jucarele
noi nu avem asa multesi astea sunt primite nu e meritul meu
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Banu2268 spune:
si inca ceva voi ati factu vaccinul pentru rotavirus?
bebele meu saracu de 2 saptamani n-a mai luat in greutate nici nu facea kk.... se balona imi era teama sa-i mai dau multa papa cand il vedeam umflat in burta... lua 2 guri si gar gar,,,,
am fost azi cu el si mi-a zis sa-i dau cat vrea sa manance chiar daca face gar gar si chiar daca e balonat ( eu aveam impresia ca parca o sa-i explodeze burtica)
s-ar parea ca incet incet.... nu i-ar mai ajunge lapticul,
voi aveti cantar? cat ati dat pe el si de unde l-ati luat?
multumesc va pup
monicuta ma bucur ca ai reusit sa-ti faci programare
sper ca totul o sa fie bine
Banu foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Nocom spune:
moni SUPER! Tonem pumnii stransi stransi! Te pup!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA

luminita2008 spune:
ete, am mai pus poze... daca vreti sa vedeti edi si bibele si special pentru Sorina mi-e dor de tine!
pe acolo avem si umilele jucarii
moni, bravos, si noi abia asteptam sa ne dai vesti! si
babytza, unde esti? azi n-ai fost la raport si eu de unde sa stiu cum a papat soricelul?
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

musettepink spune:
Banu neaparat sa te duci la colposcopie,eu inainte de sarcina am avut la fel pap f prost si am avut probleme destul de serioase,nu e de gluma.si la mine la fel nu avort nu viata sexuala dezordonata si totusi....tin pumnii.e gratuit pap-ul?
o sa ma duc sa-l fac si eu in vara ca la mine e obligatoriu sa-l fac o data pe an.
Paula laura tu intrebai de extras?da e musai sa fie de la banca cu stampila pe el.
Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 lumi draga mea ![]() ![]() noi nu avem asa multe ![]() ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
hai mami lasa, ca sunteti tari in jucarii, ce mai! ma intreb cum o fi cumnata??????

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Banu2268 spune:
e gratuit pap-ul cu trimitere de la medicul de familie ... eu l-am facut la hipocrat pe socului.
e gratuita si colposcopia mi-a zis dr mea la maternitatea bucur.
acum nu stiu daca e neaparata nevoie de trimitere ca sa fie gratuita.
mie toate pap-urile mi-au iesit bine. doar asta de dupa nastere e..... problema
Banu foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Banu2268 si inca ceva voi ati factu vaccinul pentru rotavirus? bebele meu saracu de 2 saptamani n-a mai luat in greutate nici nu facea kk.... se balona imi era teama sa-i mai dau multa papa cand il vedeam umflat in burta... lua 2 guri si gar gar,,,, am fost azi cu el si mi-a zis sa-i dau cat vrea sa manance chiar daca face gar gar si chiar daca e balonat ( eu aveam impresia ca parca o sa-i explodeze burtica) s-ar parea ca incet incet.... nu i-ar mai ajunge lapticul, voi aveti cantar? cat ati dat pe el si de unde l-ati luat? multumesc va pup monicuta ma bucur ca ai reusit sa-ti faci programare sper ca totul o sa fie bine Banu ![]() ![]() |
noi facut rotarix, la amandoi gemeneii, kk ceva mai moale dupa, mici varsaturi timp de o zi, febra ioc, cam asta
cantar am, de la brevi, luat de la farmatice in octombrie, a costat 350 ron
imi pare rau ca bebe e balonat, aici chiar nu stiu cum sa te ajut

Luminita

GHIDUL MAMEI

Nocom spune:
banu noi am facut Rotarix-ul
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA