Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simodina sa nu pierzi momentul sa-i explici ca de la carnita aceea i s-a facut rau |
good idea!
sa vad cum pun problema ca noi mancam tot felul de rahaturi si el pofteste... sa-i explic ca unele chestii numai oamenii mari le mananca / beau. Asa fac cu cafeaua, ca doar n-o sa-i dau nici daca se tavaleste pe parchet... totusi mi se pare cam naspa explicatia ca asta e pentru oameni mari...
o sa-l vada si pe tasu fumand... ce o sa-i zic "e pt oameni mari ... si tampitzi"?!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
simodina spune:
Hmm, Eva zici ca le intelegi? Eu tot nu, desi am baiat. Adica imi doresc sa ia o fata deshteapta care sa-l iubeasca si s-o iubeasca si sa fie fericiti impreuna, acelasi lucru pe care mi-l doresc si pentru Mara ( bine, un baiat nu tot o fata ).
babymom75 spune:
Ca veni vorba de mancare junk-food vs. mancare sanatoasa. Noi, adultii mai papam porcarii, dar pe ascuns sa nu ne vada copilul, caruia ii tooot spunem ca mancarea de la McD e toxica. Si el a bagat la cap si sa vezi cum le explica si altor copii ca nu e bine sa manance acolo " ca e mancarea toxica" . Parintii insa, se uita cam contrariati.
Va spun o reteta de mancare sanatoasa care mie imi place tare mult, pt. mamicile care au copii mai maricei sau pt. bobocei pe cand vor mai creste un pic. Nu e nu stiu ce specilaitate: musli cu fructe de la SanoVita, la care se adauga un pumn de samburi de nuca, lasate la inmuiat in lapte cam 30 min. Separat se macina seminte de in, la masina de macinat cafea si din praful obtinut se pun in cereale 2 lingurite. Se pune totul in blender si gata - ai un mic dejun foarte hranitor si sanatos.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui simodina Hmm, Eva zici ca le intelegi? Eu tot nu, desi am baiat. Adica imi doresc sa ia o fata deshteapta care sa-l iubeasca si s-o iubeasca si sa fie fericiti impreuna, acelasi lucru pe care mi-l doresc si pentru Mara ( bine, un baiat nu tot o fata ). Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
La cat am tras de pe urma dumneaei soacra nu inteleg si sper din suflet sa nu inteleg vreodata si sa cad in acele extreme.
Vreau sa fiu o mami cool care se poate intelege cu fetele pe care le aduc baietii ei acasa. Vreu si eu doua fete, io cui dau bijuteriile mele ?
Sa-mi aduceti aminte peste 20 de ani ce am zis.
Ada, mama de baieti:
gaia.nevia spune:
acu ca nu mai poc!
Ada, mama de baieti:
andreutac spune:
citat din mesajul lui florinela79 Buna seara! Imi cer scuze , ca dau buzna in clubul scutecelor, sunt o viitoare mamica de ghiocel de martie 2009, sunt in saptamana 36....si trebuie sa ma pregatesc pentru marele eveniment. Am intrat la voi la club, deoarece am vazut ca-s doua mamici (EVA.F si Maria2004) care au nascu la polizu cu Dna. Dr. Alina Dascalu. Vroiam sa stiu cum este ca medic in timpul nasterii (ma ajuta, imi raspunde la telefon, in caz de urgenta in nopte...?), la mine inca nu s-a hotart ce va fi cezariana sau nastere naturala. Multumesc ! Va doresc numai bine voua si micutilor! Florinela |
Si eu am nascut cu dr. Dascalu si a fost SUPER!!!N-am apelat la ea in timpul noptii, insa in timpul sarcinii am sunat-o de cateva ori si mi-a raspuns mereu. La nastere m-a ajutat foarte mult, a venit mereu sa vada ce fac, s-a interesat dc. mi-a prins epidurala, deci de la mine are nota 10. Nastere usoara si bb sanatos iti doresc.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
angelynna82 spune:
BUna dimineata dragele mele...ufff, in sfarsit o zi libera fara griji (oarecum)
Dau multa
Ma bag la recuperat capitole si revin
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
monica_dicut spune:
Nerantula, te astept la odisee. Sincer cam asa a aparut si nepotica nr 2 de la cumnata nr 2 (intelegeti voi) I-au venit o data rushii si a doua oara i-a mai asteptat vreo 9 luni
Sincer si eu abia astept sa mai anunte cineva II ca ma simt cam stinghera singura pe la odisee.
La pepenasi deja sunt doua fete
CD, esti mortala cu cumnata cu CK. Eu sincer din motive de genul am vrut sa cumpar totul nou pentru bebe si nu am acceptat aproape nimic de la nimeni. Lucrurile se pot strica, rupe, murdari si sincer nu vreau sa imi aud vorbe dupa.
In alta ordine de idei, azi mergem la eco sa ne revedem samburelul ca ne e tare dor de el . Aseara am facut o criza hormonala cu o repriza mare de plans in care ne-am razbunat pe tati Mi-a prins foarte bine si azi sunt fresh.
Ninge asa de frumos afara si noi maine plecam la munte Pacat ca nu ma pot da cu sania...da recuperez la anu' cu bebe in brate
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
angelynna82 spune:
Moni sa inteleg ca asteptam vesti azi de la eco? Si gata cu crizele hormonale, bebe are nevoie sa fii calma
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina