Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
CosmyB. spune:
Musette
moammaaaaa ati auzit fetelor? baie de 2 ori pe saptamana si haine nu sunt necesare numai dupa o luna bagat la cap?
Nerantula eu zic ca nu e de glumit cu rushii, protectia e sfanta asta daca nu cumva vrei un fratior sau o surioara asa fuguta pentru Gruia
Intre mine si fratele meu e diferenta exact 11 luni!!! Suntem nascuti in acelasi an El in luna ianuarie si eu in decembrie Si ghici cum a ramas mama mea gravi? Il alapta pe fratelo si s-a trezit gravida ca si pe-atunci ziceau babele ca nu ramai gravida daca alptezi Dar pe mine doctorul m-a avertizat ca in timp ce alaptezi nu se mai poate calcula ovulatia, dar asta nu inseamna ca nu exista. Eu iau Cerazette si pana acum rushii nu m-au invadat. Dar nu mi-e dor DELOC
Pozele sunt imi place foarte mult poza unde piticul se bronzeaza are inca chipul angelic de bebe mic mic
Cristinescu Maya facea kk la 4 sau 5 zile, acum face la 2 zile sau chiar zilnic, am inceput sa-i dau ceai, dar nu-i prea place, a mers doar cateva zile, dupa care am renuntat, dar sa stii ca a functiconat. In schimb acum mananc iaurt Activia in fiecare zi, pt ca am si eu probleme cu trazitul intestinal si ce crezi? Functioneaza si la pitica. Eu sper sa nu o afecteze cu nimic, chiar medicul a zis ca pot sa mananc linistita.
Babymom si de-acum gata cu laptele! Eu mananc dimineata cu musli, insa pitica mea nu a avut nimic pana acum. ici micutului!
Pozici
Mami super happy de Maya
babymom75 spune:
Ada , da' cine ce are???
LE: eu nu merg la nici un alt pediatru cu puii mei, dar am o buna prietena pediatra cu care ma mai consult telefonic, doar asa ca sa-mi confirme ca e OK cum m-am gandit eu. Stii doar ca atunci cand e vorba de ai tai, iti cam piezi "uzul ratiunii".
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
CosmyB. spune:
Ada Teo e bolnavior? sa treaca!
Fetelor are cineva perna pentru prevenirea aplatizarii capului la bebe?
Pozici
Mami super happy de Maya
gaia.nevia spune:
nu-i bolnavior, i-a fost doar un pic rau. Aici povestea, sa va distrati... si voi
Acu mi-a pierit si somnul, de la adrenalina
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
laureta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, e posibil sa mi se deregleze ciclul dupa nastere? Eu il aveam inainte foarte regulat, la 27-28 zile, ma tinea putin si gata. Acum mi-a venit prima oara dupa nastere pe 22 ianuarie, maine ar fi a 29-a zi. Atunci am avut si niste dureri teribile de sfarcuri. Ieri si alaltaieri am avut dureri de burta, ieri m-am gandit eu putin ca ar semana cu cele de la ovulatie, dar mult mai puternice, insa azi pauza .. nici dureri de burta, de cap, de spate, nici pete maronii (asa incepea ..). E posibil sa fi ovulat ieri, la 27 zile de la UM?? Daca da .. e cam asa ... ca am facut si neprotejat, la gandul ca rushii-s aproape de front www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
Nerantula bebelica noastra asa a venit pe lume, UM 4 dec, facut prostii neprotejati( doaaaar o singura data)pe 31 dec ( deh sa sarbatorim ca lumea ) si ...se numeste Bianca Nicole
Dar poate sa fie si o dereglare. La primul bebeu prima data mi a venit la 5 luni dupa aia la 9 luni ( alaptat exlusiv). Deci se poate.
Sa te uram de bb2?
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
simodina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia nu-i bolnavior, i-a fost doar un pic rau. Aici povestea, sa va distrati... si voi Acu mi-a pierit si somnul, de la adrenalina Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Imi pare rau de pitic, sper sa-i treaca repede
Dar n-am putut sa nu mor de ras la discutia cu tati! Sa sti ca si eu am o masina pe care o astept sa intind rufele
LE: auzi, nu vreau sa-ti fac morala dar nu e cam mic pt McD? Voi ii dati deja d-astea?
simodina spune:
Laureta o veste buna pe ziua de azi - poate ma mai sare si pe mine vreo 2-3 luni asa, mai ales ca primul a fost chiar blandutz...
Babymom am citit si eu ce ai patzit cu puiul! si sper sa treca pana maine!
Irina mortal reportajul! Noroc pe bb ca are parinti deshtepti si frumosi, da?
gaia.nevia spune:
asa e, e prea mic si nu-i dau de obicei.
A poftit rau la noi, plange, trage de tine pana ii dai... si mai cedam ocazional daca nu ne-am ascuns si ne-a vazut mancand. Asa ca a mancat niste carnita din hamburger.... asa cum de Craciun a primit carnita din sarmale...
si alta data o chiftea.
Altfel are un regim tare curat. Orez, pui la abur, morcovi, broccoli, cartofi, iaurt, branza, biscuiti, cereale si cand ne ajuta Dumnezeu, lapte. A si sa nu uit, pere! si usturoi.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babymom75 spune:
Ada imi pare tare rau de Teo, saracu'... si de tine, mai ales ca tare mi-e cunoscuta scena si... reactia lu' tati... Vorba ta
Victorila e campion la varsaturi si nu stiu cum, dar il apuca tot dupa ce e bagat in pat pe toate asternuturile si pe tot drumul pan'la baie. Bietii copilasi.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
simodina spune:
Ada poate ai facut-o dar totusi iti zic: sa nu pierzi momentul sa-i explici ca de la carnita aceea i s-a facut rau si sa-i amintesti zilele acestea, s-ar putea sa mearga Si Serban e fan ceapa, zice ca ustura dar baga la greu, usturoiul nu crud dar ii place mult in mancare