Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
babymom75 spune:
S-a mai linistit puiul mic, dupa ce si acum seara atras o tura zdravana de plans si acum doarme. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Sunteti tare dragute!
Mony ai tu dreptate, asta e motiv de fugit la spital, dar... nu prea au ce-mi face, e clar ca eu si nenorocitul de lapte baut ieri suntem de vina. Astept sa-l elimine si sper sa treaca.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
EvaF spune:
Oooo, Nerantula, Monyca si restul fetelor invadate de "comunisti', taaaare stau cu ochii pe voi si sunt curioasa cine va fi prima, dupa Moni, care vine cu vestea fericita
Chiar sunt curioasa...Sper sa nu imi dati cu ceva in cap dar trebuie sa ne asteptam sa sparga cineva gheata, nu?
In seara aceasta, pt prima oara, l-am imbaiat pe fi-miu si abia apoi i-am facut masaj un sfert de ora si l-am uns cu crema aceea de galbenele. vreau sa va spun ca a stat ca pasha, crema e ff grasa si hidratanta si ma gandeam ca va ramane unsuros- motiv pt care faceam masaj inainte- nuuu, intra bine in piele si Noah a fost fff fericit sa il dau cu crema. Eu nu l-am cremuit pana acum cu nimic, sunt f reticenta, dar la galbenele nu am ce respinge, sper sa dispara petele acestea uscate. Ramane de vazut.
Vroiam sa va mai zic ceva, a propos de soacre, mame de baieti. Eu de cand il am pe Noah am inceput sa le intzeleg pe mamele de baieti, in sensul ca: dupa ce il ingrijesc eu vreo 20-30 de ani, il pupacesc, il spal, il tin la san, am maaaaaaari asteptari de la viitoarea lui nevasta, sa stiu pe mana cui intra, sa fiu e sigura ca e ubit, ca i se ofera caldura, tandrete, ca nu da peste cine stie ce "tanti". Pe bune...
Bine, fi-miu inca nu are 6 luni si l-am si insurat. Voi probabil ziceti ca sunt nebuna. Dar faptul ca am baiat asta pune lucrurile intr-o cu totul alta perspectiva.
Carla, vezi ca te asteapta lucruri...I am watching you cu ochiul soacrei...
MonycaC, , imi esti f draga. Ma bucur ca scrii mai des. Btw, n-am uitat ca suntem foste "vecine", in ce cafenea de pe Decebal sa intru si sa ma gandesc la tine? sau cand ma infrupt dintr-o aripa la Ruby Tuesday?
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
babymom75 spune:
Nerantula nu e de joaca acum cu neprotejat, chiar daca alaptezi, pt. ca dpdv hormonal oragnismul e complet bulversat si pot apare ovulatii asa, haotice. Eu stiu o gramada de mamici care, crezandu-se protejate de faptul ca alapteaza, au avut bebe2, la interval mai mic de 1 an.
Iata ce am invatat la cursul de alpatare:
Daca raspunsul la una din intrebarile de mai jos
- bebe are mai mult de 6 luni?
- bebe a inceput diversificarea/bea si altceva in afara de LM?
- bebe este alaptat la un interval mai mare de 3 ore ziua sau noaptea?
- bebe foloseste suzeta?
- mamei i-a revenit menstruatia ( chiar neregulat )?
este afirmativ, atunci alaptarea nu mai poate fi considerata o metoda contraceptiva eficienta si trebuie luate masuri suplimentare de protectie.
LE: acum, intre noi fetele fie vorba, eu mi-as dori un "accident" de genul asta, ca altfel nu cred ca-l mai conving pe-al meu sotior sa ne mai facem si noi o feti. Si eu asa de mult imi doresc! Totdeauna am considerat ca o familie perfecta e cu 3 copii, chiar daca eu sunt un pic cam batraioara pt inca un bebe. Dar poate totusi pe la 40 de ani mai trantesc unul asa, sa simt si eu ca-ntineresc.
cristineescu spune:
Babymom, ma bucur ca v-ati mai linistit. Spre sa nu iti mai dea emotii. Acum e clar ca scot laptele din meniu
Monyca, maine imi fac un maaaare suc de portocale . Te tin la curent daca a functionat.
Banu, din cele pe care le-ai enumerat numai cu lactoza nu am incercat. Cat i-ai dat ca sa aveti rezultate? Si cum se da? Am vazut ca este un lapte de fapt. Eu alaptez deci cum i-l dau? Si cat?
Nu-i asa ca nu te asteptai la asa multe intrebari?
Merci
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
babymom75 spune:
Cristineescu daca e vorba de Milch-Zucher de la Humana, se pune in formula de LP sau in cereale. Tu ai putea sa-l pui in lapticul tau muls, dar ai grija sa-l administrezi cu lingurita nu cu biberonul, sa nu-l inveti rau pe micut, mai ales ca laptele va capata un gust mai dulce.
Banu2268 spune:
cristineescu
si eu alaptez exclusiv....
am uitat sa spun ca i-am dat si ceai baby calm dar ceai nu granule.
lactoza am luat-o si eu la recomandarea unei mamici de la pepenasi ca deh eu mai intru si pe acolo.
este ca un praf si la 3 luni se dau 4 lingurite pe zi dar eu nu ia-m dat atata.
pur si simplu te mulgi si il amesteci cu laptele tau. dar de dizolvat nu se dozolva asa bine sa zic sau n-am stiut eu asa ca eu il amestecam cat se poate de bine ii dadeam asa de fapt trebuie sa ii fie chiar foame ca sa-l manance. daca nu i-l dadeam cu seringa de la panadol.
mai scuipa mai inghitea ba cu biberonul ba cu seringa si intr-un final a mers.
trebuie sa ii dai in fiecare zi asta era si recomandarea mamicii de la pepeni.
la inceput i-am dat i lingurita dimineata una seara ca mi se parea prea mult cu 4 dar nici n-aveam cu ce- sa-l amestec decat cu lapte. ca daca era mai mare mergea sa ii pun in sucuri sau eu stiu.
dar nu merge din prima adica se vad rezultate dupa 2 spatamani. asa si la mine si la mamica de la pepeni. acum sa vedem cum o fi si la tine.
eu ii dau in continuare si restul adica seara ii dau si baby calm ziua si sab simplex si restul.
si inca ceva sa ii faci masaj la burtica in sensul acelor de ceasornic. si "bicicleta" adica adu-i pe rand piciorusele spre piept sau pe amandoua. la noi functioneaza nu stiu care din tot ce-i dau dar cred ca lactoza. si exercitiile.
succes
Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
Banu2268 spune:
eu ies
mi-e somn
va pup
noapte buna
multumesc
Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
_irina_ spune:
Babymom suntem cam de o varsta si eu mai vreau minim inca vre-o 2 puiuti, dupa ce imi revin.
Fetite sau baietei, nu prea conteaza asa mult, important sa fie sanatosi. Desi la cat s-a dezbatut o problema tipica baieteilor cred ca totusi vreau fetite
fericita de Andreea-Maria
Nerantula spune:
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3290666201/in/set-72157613488310525/" target="_blank">Noul meu loc de joaca
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3291483170/in/set-72157613488310525/" target="_blank">M-am facut baiat mare!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3290665185/in/set-72157613488310525/" target="_blank">Wrong size hat
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula www.flickr.com/photos/30462666@N03/3290666201/in/set-72157613488310525/" target="_blank">Noul meu loc de joaca www.flickr.com/photos/30462666@N03/3291483170/in/set-72157613488310525/" target="_blank">M-am facut baiat mare! www.flickr.com/photos/30462666@N03/3290665185/in/set-72157613488310525/" target="_blank">Wrong size hat www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
hahaha, este absolut superb! are o mocuta atat de expresiva manca-i-as eu ochisorii lui albastri...
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.