Gradinita JUST 4 KIDS

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

doamna de la bucatarie este mama directoarei...super de treaba.
la grupa mimi_mimi este si fetita mea, vor fi colege.

treaba cu toti bani platiti indiferent este cam aiurea dar .... iti zic sincer ca gradinita asta chiar imi este pe suflet si este la un pret destul de normal ( se putea si mai bine dar decat deloc este bine si asa) :)) ,stiu ca doar daca lipseste copilul 2 saptamani ti se scade o parte din suma , nu stiu cat mai exact , am sa vb si eu cu Ramona ca noi face vineri 2 saptamani de absenta , chiar sunt curioasa .
eu am lasat-o din prima la program lung..sa acomodat destul de repede ajutata de personalul de acolo.

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

aa, iti zic eu, la 14 zile de gradinita lipsa, adk lucratoare se scade in jur de 1-200 ron ...

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

decat deloc?! cu toate ca ma afectat criza asta deocamdata nu fac caz de problema asta pt ca se compenseaza pe alte parti.

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

e bine si asa, dar trebuie sa lipseasca copilul ~ 3 saptamani calendaristice ca sa se poata scadea aceasta suma

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput