sa alergam pentru a slabi-e eficient???

sa alergam pentru a slabi-e eficient??? | Autor: paula76

Link direct la acest mesaj

Dragelor,
In Romania daca alergi chiar si in parcuri,lumea se uita chioras la tine.
Trebuie insa sa iau taurul de coarne- vreau sa ma duc de trei ori pe saptamana la Sala Sporturilor sa alerg,trebuie sa dau jos cam 10 kg.
Vreau sa va intreb , cele care va ocupati de sportul asta -ati avut rezultate-cam cat ati slabit?
Eu nu pot decat sa alerg de 3-maxim 4 ori pe saptamana-e de ajuns sa dau macar cateva kg jos, bineinteles si cu ceva regim??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

am alergat prin mai multe parcuri din bucuresti sau pe strazile de langa blocul meu si nu s-a uitat niciodata nimeni chioras la mine...sau poate nu am vazut eu, ca alerg fara ochelarii din dotare

mai am prieteni care alearga in Romania si nici ei nu s-au simtit priviti chioras

ahhh, poate cu ochi curiosi, interesati, invidiosi...dar nu chioras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

conteaza, normal, cum sa nu conteze? insa degeaba alergi daca mananci in cantitati industriale. daca eviti dulciurile, fainoasele, prajelile si grasimile rele ai mai multe sanse sa obtii ceea ce vrei. plus putin aerobic ar face si mai bine.
numai cu alergatul sincer nu cred ca ai sanse sa scapi chiar de 10 kg in 2-3-4 luni.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Pai depinde si cit alergi si ce ritm ai. 5 km, in 30 de minute arzi cam 350 de calorii. Un pahar de coca cola e 120 de calorii. Daca vrei sa dai 10 kg, trebuie combinat dieta cu sport. Alergatul pe strazi e foarte bun pentru mentinere. Mentinerea greutatii dupa o cura de slabire, e mai complicata decit cura de slabire. Eu alerg la doua zile cite 5 km, iar in weekend 10 km. Si asta numai pentru mentinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula76

Dragelor,

sau mai rau... alearga toti cainii dupa tine. Situatie intamplata unei prietene. Cand a povestit a fost amuzant, insa banuiesc ca n-a fost tocmai placut sa se trezeasca cu vreo 5-6 caini dupa ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabytza25

Citat:
citat din mesajul lui paula76

Dragelor,

sau mai rau... alearga toti cainii dupa tine. Situatie intamplata unei prietene. Cand a povestit a fost amuzant, insa banuiesc ca n-a fost tocmai placut sa se trezeasca cu vreo 5-6 caini dupa ea...

O Doamne, asta e chiar e tot...am patit-o si eu, fugeam de mama focului, trebuia sa intru in examen si eu eram in intarziere, am ajuns in fata scolii impreuna cu 4 maidanezi, dar numai eu stiu ce frica mi-a fost, groaznic

On topic:cmnata-mea a slabit 7 kg intr-o luna, merge zilnic mai bine de 2 km dimineata imediat dupa micul dejun(singura ei masa consistenta) si dupa cina pe care nu o serveste mai tarziu de 6.
Are in prezent 92 kg, acum o luna avea 100kg.
Sunt socata/mandra de vointa ei, dupa atatia ani de depresie, complacut in propria piele, si kg exagerat de multe.
In fine,ideea e ca ea face plimbari doar, in pas alert, dar nu fuge ptr ca nu poate, iti dai seama, insa mananca si putin, si bea f multa apa.
Mult succesc si tie

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Alergarea este cea mai buna pentru slabit, mai ales daca combini cu un pic de regim si nu mai mananci dupa sase seara.

Mergi la inceput