Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Buna dimineata

Citat:
caci ne apropiem de Sf Post al Pastelui , vreau sa va intreb ceva ...voi tineti postul si trupeste ?..io l-am tinut in decembrie , insa parca in acest post , doar in zilele respective, nu l-as tine ..chiar sunt in dilema ..ce sa fac ?

Cel mai bine ar fi sa-ti intrebi duhovnicul.

1+1=3 sau 4, de ce nu ?
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

georgia - poti cere dezlegare de la duhovnic - vezi ca si Cami a cerut dezlegare in Postul Pastelui trecut, pt. ca tocmai ce facuse laparoscopie in Bucuresti si era perioada propice... insa, am sa-ti amintesc o chestie extraordinara.... adica eu am fost atenta si mi s-a parut extraordinara: cami_antonia dupa ce incercase odata in post cu dezlegare de la duhovnic, a prins apoi saptamana mare din post in care ea era fertila- pt. aceasta perioada nu a cerut dezlegare ci au tinut post trupeste fiind tocmai aceasta Mare si Sfanta Saptamana. Minunea s-a intamplat imediat dupa, adica la urmatoarea perioada fertila a ramas... Mie mi s-a parut extraordinar cum a lucrat Domnul in acest caz. Oricum, mergi si sfatuieste-te cu duhovnicul.
Ma bucur pt. nepotii tai. Am luat la cunostinta si de Danangie pe care sa vad cum fac sa o trec la gravidutele noastre cu BB2 - multumim pt. informatie.
Ioanatugs - draguta, imi cer scuze ca nu te-am vazut initial ca esti pe listuta. Acum am adaugat si sotul si religia: frumoasa povestea cu convertirea sotului tau... mai ales ca el vine de la o religie atat de exotica. Sa ai grija sa-l apropii incet, incet cat mai mult de ortodoxie pt. a inchega o familie frumoasa in care binecuvantarea copiilor nu va intarzia sa apara. Doamne ajuta!
MaraAnisia - unde te-ai ascuns??
magdita - bine ai mai trecut pe la noi. Ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fete dragi,

Georgi, nepotelul meu drag e mai bine acum, merge deja la camin. E tot pe antibiotic, insa e bine. Fetelor nu le-am povestit ca a facut scarlatina, si de saptamana trecuta e pe antibiotic. Insa norocul lui ca e o forma foarte usoara si a intrat pe antibiotic imediat. Ma bucur ca nepoteii tai sunt bine, Doamne ajuta in continuare.
Ioana
Anadomnica, eu sunt bine iubita, am reusit sa ajung vineri la Sf.Maslu, sunt mai relaxata decat inainte, am scapat de inversunarea aia ca trebuie sa vina bb care ma stresa foarte mult, ma rog la Dumnezeu sa ne dea putere sa ne implinim visul. Incerc sa imi umplu timpul cu lucruri care ma fac sa ma simt bine, recitesc "Cel mai iubit dintre pamanteni", cartea mea de suflet, si ma simt foarte bine. Astept sa nasca cumnata mea, sotia fratelui, primul lor bebe si sa imi intru in atributii de matusa .
Maria08, Doamne ajuta sa vii cu vesti minunate azi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

sinaxarul de azi.....ca este o zi deosebita: Aflarea cinstitului cap al sfântului prooroc Înaintemerg#259;tor #351;i Botez#259;tor Ioan.

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie24.htm

Fetelor am si eu o intrebare.....la ce ora incepe slujba astazi dupa-amiaza la Radu-Voda?... Victoria, colega mea care va spuneam ca este bolnava ar vrea sa mearga acolo si nu stia la ce ora este slujba....multumesc mult

Mergi la inceput

Fetelor, sunt atat de emotionata!!!
Acum 5 minute am facut al doilea test de sarcina pe ziua de azi, primul a fost dimineata. Sunt pozitiveeeeeee!!! Eu sunt in z35 si mi-a trebuit mult curaj sa fac testele, ca data trecuta in august, tot in z35 au fost cat se poate de negative!!!
Ma bucur ca prietena mea Anamaria s-a tinut de cuvant si m-a tras si pe mine dupa ea... asa ca sa ne putem revedea cu burtici prin Iasi
MaraAnisia - fii pe faza ca te luam dupa noi!!! Pregateste-te te rog
uff... sunt asa de emotionata si confuza... trebuie sa sun la medic sa-mi fac o programare... nici nu stiu daca nu e prea devreme saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

anadomnica - FELICITARI, FELICITARI, FELICITARI!!!!....CE MA BUCUR PENTRU TINE....BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA ITI DARUIASCA SARCINA USOARA SI NASTERE LA TERMEN....

hai trage-ma si pe mine dupa tine.... ca daca-i nevoie vin si pana la Iasi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Anadomnica, felicitari!!!
Intr-adevar mare este Dumnezeu si mare este puterea rugaciunilor!
Sa ne rugam in continuare, pana se va epuiza lista de aspirante. Va pup pe toate.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

nu-mi vine sa cred ... nu-mi vine sa cred ... excelent ...superrrrrrrrrrrrrrr ... ma bucur de nu mai pot ...

domnica ..Doamne ...Dumnezeu e mare ..tocmai apropae de ziua ta ..tocami cand era asa de descumpanita ... iti multumim Doamne ... sa fi sanatoasa zana mica , si in spiritul grupului , sa ne tragi dupa tine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Scumpa mea, FELICITARI!!!!! din tot sufletul, draguta mea, ma bucur enorm.

sa dea Dumnezeu sa ai mare dreptate si sa venim cu toate dupa tine, printre care si eu, draga mea, ca noi ne tinem de mana tare tare .

sunt foarte foarte fericita pt tine

bravo,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput

Fetele, multumesc din inima, am lacrimi in ochi!! Se pare ca intr-adevar am primit cel mai minunat cadou de ziua mea!
Doamne, cat iti multumesc, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, cat va multumesc, Maicuta Domnului, multumesc !!!
Fetele, va trag dupa mine, cum sa nu!!! Hai, poftiti in vagoane - avem tren spre !!!
caciantoni, georgia- urcati va rog in vagoane!!

Doamne ajuta!
4+

Mergi la inceput