Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)
Raspunsuri - Pagina 20
Marunzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina sper ca ati remarcat ce a zis la sfarsit, ca altfel io nu insistam Marunzika, totusi nu poti transforma filmuletu? ![]() |
E o inregistrare audio facuta cu mobilul.Din pacate nu stiu sa-l transform

Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
diwana
si eu sper sa fie doar o raceala, ca nu mai vreau sa ajungem la aerosoli!
Duminica e carnavalul la noi, dar la cat de frig e nu cred sa rezistam mult afara. Energia se transforma-n leut duminica, daca o sa suporte costumul pe ea. Anul trecut era prea mica sa o costumez si a dormit in carut desi era un zgomot imens.
Yannisa Milena
24.08.2007
gabitz78 spune:
adi - felicitari!

sabina - 
super.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Marunzika spune:
Stie cineva de-s buni pufuletii astia? Se termina rezerva, suntem la ultima punga si vreau sa comand, oare-s buni?
Edit: vad ca deschide mereul la pag cu bauturi desi eu am copiat-o pe cea cu pufuleti.
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Energia se transforma-n leut duminica, |
Abia astept sa vad poze!
leul mic! =====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Marunzika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Abia astept sa vad poze! leul mic! |
Promit sa nu te fac sa astepti mult
! Voi mai aveti pufuleti?

Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Inca o intrebare, cu ce se mananca pireul de castane? L-am gasit la nenea lautaru pe net si ma gandeam sa-l comand, de-mi spuneti cu ce se mananca!
Yannisa Milena
24.08.2007
cecilia L spune:
Adi, felicitari, sarcina usoara, incearca sa gasesti timp pt odihna

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Fetelor, incepand de aseara sunt posesoarea unui test de sarcina pozitiv + Si eu care ma pregateam sa ma duc la medic sa fac scandal sa ma trimita la analize ca sunt mai mereu obosita . Acum am si cauza!Inca nu am percutat pe deplin, inca sunt ca intr-un film, dar incet, incet ma cuprinde bucuria si sper sa fie totul bine. In martie merg la ginecolog sa vedem ce si cum. Sper sa fie totul bine. |
Adi, felicitari, am citit si recitit cu mari emotii anuntul tau. Felicitari mamico! Sa ai 40 saptamani frumoase si fructuoase! La sfarsitul lor sa tii in brate un fratior la fel de sanatos si istet ca Lisa!
Deci suntem inca o data colege de odisee.

Alina
10+ DPN 9.09.2009si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Voi mai aveti pufuleti? |
nu mai avem.. ca am pus si eu "umarul"
Aia star snacks arata Ok.. eu as incerca.
Mie nu-mi place piureul de castane (nu-mi plac castanele in general).. al meu manaca piureul asta cu frisca (in deplasare... ca acasa nu prea cumparam)..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

. Acum am si cauza!