Copilasi de Iulie-August 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

BlueAngel,
eu de asta imi ador copilul dtpdv si o arat in toate felurile, sa stie ca a fost iubit, adorat, pupat in dos, rasfatat, sa nu devina un frustrat ca multi dintre adulti carora li s-au refuzat atat de multe doar pentru ca asa se facea ...
As putea da citate intregi identice acum am o experienta mai ... mare

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

ce frumos eee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Daria

Mergi la inceput

Si la voi merge netu` ca porcu` ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

M-ati terminat cu bancurile, le-am trimis la tot biroul

Conflicte cu jumatatea pe tema educatiei?? Ho, ho, ho!!! Eu am conflicte cu tot familionul lui!
doamna ma-sa (soacra-mea adica) considera ca daca lasi copilul sa faca absolut tot ce vrea si ii mai dai si bani, te iubeste copilul cel mai mult, asa ca procedeaza in consecinta.

Petro e o trestie ganditoare (mama, ce filozoafa sunt, dar asta parca a spus-o Pascal), ba imi arata ce ferm e el cu Matei, ba il pupa cand il cert eu daca eu sunt mai severa zice ca sufera copilul din cauza mea, daca stau cu el si coloram 3 ore, ca face ce vrea din mine, daca il alint-il fac un mamos...

Eu sunt ce-i drept si in perioada in care nu-s in masura sa emit judecati pentru ca sunt eu dusa cu pluta dar chiar si asa nu reusesc sa inteleg deloc felul lor de a pune problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Io de 2 zile fac drumuri la laboratorul de analize cu diverse probe pentru plodul al mic. Mai nou tin si jurnal cu cate scaune a facut si cum, ca sa stiu daca intru pe ercefuril. Altfel, azi-noapte de la 1 la 2 am incercat sa-i alin burtica, l-am hranit, l-am schimbat si iar l-am hranit. La 4 a inceput iar, iar dimineatza eram zombi. Acu' caut si eu mersul tirurilor, poate ma fac talhar la drumul mare cu Cristala
In plus am vazut ca dok mi-a gresit ultimul conc medical...
Olivia, despre planul tarifar: io is la fel de antica in vodafone, mi-a fost lene de schimbare si era si nasol, depindea de reteaua prietenilor. Acu cele mai misto oferte cu acoperire ok sunt la Orange, Cosmote stiu ca au probleme de acoperire. In plus, cu portabilitatea acu e mai usor sa schimbi reteaua si sa tii numarul.
Robi, Sper sa ii fie mai bine tatalui tau, nu stiu cum sa il ajuti sa isi revina. Eu inca nu am o astfel de situatie cu parintii, dar bunica s-a dus in toamna si bunicu plange non-stop, dar ii e frica de moarte, e singurul lucru care il mobilizeaza.
Daria, e bine ca Giulia reactioneaza asa. Sentimentele tale spun, asa cum ti-a scris si Carmen, ca nu ti-a trecut, ca inca mai ai "lucruri" nerezolvate cu el. Poate in timp vor trece si va trebui sa faci eforturi sa ajungi acolo. Cica o metoda buna e sa-ti aduci aminte de toate defectele lui si atunci iti trece
Simo, si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine cu Victor, dar la mine a fost creata mai din timp, adica din perioada sarcinii cand ma prindeau noptile la job si el crestea si ramanea cu bona. Revolta e acum evidenta, era si atunci, dar eu, prea obosita si stresata n-o constientizam. Asa ca fac tot posibilul sa stau cu el cat mai mult, pentru ca el se razbuna pe mine, nu pe sot, cu el Vicu e intr-o relatie ok, nu grozava (asta din motivele "pe vremea mea")

Deci capitolul conflicte in educatie: DA.
1. Baietii trebuie sa stie sa se bata. Si nu numai tati e de parerea asta, si bona il incurajeaza
2. Ce tre' sa stau atat cu el? Eu nu-mi aduc aminte sa fi stat cineva atata cu mine? - da, poate, dar nu era calculator, televizor, a crescut la curte, intr-o gashca cu foarte multi copii - vecini si verisori - al nostru are doar prietenii de la gradinitza.
3. Eu zic hais si el cea - asta nu, ca daca incep io nu se baga el, si viceversa. E a naibii de greu, da' ma tin tare. Cateodata plec din cadru, ca altfel ii iau partea plodului - gresit. Din pacate bona nu reactioneaza asa. S-a mai dat pe brazda, ca ma ratoiesc la ea si o scot din camera copilului pe care se duce sa-l consoleze. Da' ma intreb cum o face cand ma intorc la job.

In rest toate's vesele si triste.

Mergi la inceput

mai degraba ca melcul ... am scris si alte mesaje dar au zburat

Mergi la inceput

Dana , io recunosc ca am apelat la un psiholog ...si sincer initial nu am crezut ca voi rezolva mare lucru ...dar simplul fapt ca povesteam si ea ma punea sa fac corelatii si legaturi ,..,am avut multe revelatii ..din pacate triste ptr mine ...care credam ca eu chiar nu gresesc ...
nu mi-a dat ea prea multe sfaturi ..o fi observat ea ca m-am luminat singura ...

si vroiam sa te intreb ..daca ti-ar fi dat cei de la munca unda verde ptr Praga ..ce faceai ?
sanatate multa la puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

Robi- multa putere, e bine sa spui ce simti
Blue- sa-ti traiasca iepurasul!
o zi buna!

Mergi la inceput

Lia , ce faci ? treci asa ..ca o boare !!!
zi-ne de voi !

Mergi la inceput