Copilasi de Iulie-August 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

'neata dela imparatul tarii "nu vreau "
Cristal , sa-ti traiasca mamica ..sa fie sanatoaa si sa se bucure de voi toti ...
este deliciu sa-ti citesc mesajele ... cu toate greutatile ..ai un spirit foarte optimist ..
Liliana, felicitari pentru "defnitivat" si sper sa ne vedem la vara
si sa treaca repede perioada fara familie .
Lia , multa sanatate sotului , iar tie ..putere !
Alice , sanatate si tie ... incearca aerosolul !!!

Roxi , sunteti bine ?
Olivia , ce faceti dragilor ?
Daria , cum a fost n vizita ?

noi am avut un wknd linistit ...am vazut o gramada de filme ...unul dupa altul ..asa a trebuie sa le disec acum ...
ptr mamicile care stau acasa si au aspiratii inalte ..nu va recomand a vedeti in aceasta erioada Revolutionary Road ... pe mine m-a derutat ...

mai vb
o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata din tara lu` "sunt cea-mai-cea-mai-cea in toate"
Cateva pozici
Cristal, sa-ti traiasca Mama ! Pupam fitoasele
Revn imediat !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele! Gata, sunt inapoi pe baricade, cursul la care am fost saptamina trecuta a fost foarte interesant, am aflat o gramada de lucruri noi, cel mai important fiind ca mai am o speranta - imi apar neuroni noi tot timpul, depinde numai de mine sa-i folosesc bine si sa nu-i las sa moara...
Sotul cu soacra-mea s-au descurcat, dar amindoi copiii au suferit dupa mine, nu va zic ce halimai a fost weekendul asta! Tudor deja nu mai sta locului, se misca in 4 labe peste tot si se agata de orice ca sa se ridice in picioare - e ceva de groaza! Deocamdata nu a invatat si cum sa se deplaseze in picioare tinindu-se de ceva si nici cum sa-si dea drumul (eventual) in fund - asa ca uneori ramine asa, agatat de cite ceva si tipa dupa unul din noi sa-l luam de acolo...
Stefan m-a folosit pe post de cal pina m-a deshelat - din cind in cind mai vroia si la taica-su, dar eu eram un "cal" mai bun asa ca revenea la mine... Si in timpul asta incercam sa vad si eu un film...
Noi am inceput deja sa ne facem planuri de vacanta - pina acum ziceam ca vom ajunge si noi pe litoralul bulgaresc, dar acum ne gindim din ce in ce mai tare sa mergem in Grecia, insa cu masina. O sa fie mai obositor, dar e mult mai frumos, asa ca probabil o sa-l rog pe prietenul meu din grecia sa ne gaseasca un apartament de inchiriat tot in vreo insula ca e super-ok...

Am citit ceva din urma dar nu prea mult - nu mai stiu cine intreba de bibe - lui Stefan i l-am scos pe la 2,5 ani - cam pe atunci a renuntat sa bea laptele de dimineata - la capitolul greutate tot balerin e - 15,4 kg, inaltime nu stiu, dar cred ca are peste 104 cm cit avea ultima oara (vad asta dupa pantalonii carora la momentul respectiv le-am facut tiv si acum trebuie sa le dau drumul...). Tudor mai are putin si-l ajunge () are 9 kg si 73 cm la 9 luni implinite in weekend (zau daca stiu cum a trecut timpul - ma gindesc ca mai are 3 luni si face 1 AN!!).

Apropos de mincaruri - intrucit eu numai in weekend mai am ceva timp si de bucatareala, dar nu prea mult - m-am hotarit ca macar ceva dulce sa fac, asa ca de acum incolo voi face cite o prajitura in fiecare weekend - macar asa sper ca Stefan sa aibe ocazia sa manince si el prajituri de casa si nu prostii de pe la super market sau cofetarii...

Va pup pe toate si ma reintorc la munca ca ma asteapta un maldar de treburi....

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pe unde umblati, mai fetelor??

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Io`st tot in birou ... ce greu trece ziua de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,din tzara lu' "nu vreau,nu mananc si toata lumea trebuie sa faca ce vreau eu ca altfel tziiip!"
Cristalina sa-ti traiasca mamica si sa fie sanatoasa...nervi de otel in continuare si la cat mai multe tiruri de cioco in cv(hai ca-mi disparura emoticonurile)..dar daca Leeloo zice ca ne mai apar neuroni noi o credem asa ca..noi sa fim sanatoase..
Simo am vazut si io doua filme,Australia cu Nicole Kidmann,frumusel,mi-a placut si Ducesa..da' nu mi-a placut.
Daria ti-am admrat printesa,frumoasa si cocheta,super!!
Liliana felicitari pentru definitivat!!!!Cand ti-ai programat vacantza din in romanika?..mai vrem poze cu Adelutza!!!
Roxi,Vivia sunteti ok?[
Roberta cum se mai simte tatal tau?
Leeloo,ce fain ca deja va faceti planuri de vacanta...sotiorul meu viseaza ca ne vom bronza pe langa Barcelona...io la cat de aglomerata sunt cred ca vom merge la mare in septembrie(hai ca incep sa-mi apara cateva emoticonuri,da' ma enerveaza la greu)
Lia din cate imi amintesc era vorba de lipsa de fosfor din organism care se putea remedia luand acid folic,sper sa nu zic o mare prostie,promit ca ma documentez cand am un pic de timp liber..
Alicee,cuscra draga cum te mai simti,mai tusesti...n-ai incercat cu o tuica fiarta??
Si acum sa va detaliez "perioada roz"a mandrei:se trezeste dimineatza anuntandu-ma din start ca "eu nu mananc azi"(numai de dragul de a fi contra ca oricum mananca)[/size=1}, ca sa se schimbe in haine de casa trebuie sa scot toti pantalonii de trening din dotare si toate tricourile iar ea trebuie sa aleaga[size=1](lucru care-i ia cel putin 10 minute)ca sa schimbe in pijamale trebuie sa-i scot toate perechile de pijamale si ea trebui sa aleaga..(aseara am cedat nervos si i-am bagat toate pijamalele in masina de spalat si i-am lasa doar o pereche)...daca ai tupeul sa o contrazici,nu mai esti prietenul ei...si tot asa si tot asa...dar mai avem putin pana la 5 ani..
hai pupicei,sunt in zona,sa avem o saptamana excelenta
hai ca am editat
1.ca sa pun si io niste poze:
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ianuarie%202009/?start=all
2.ca sa va intreb cum va pregatiti de 1 si 8 martie la gradi?

Mergi la inceput

Ioana, frumoasa foc Gorodica, ce bine ii sta cu o codita
De 1 martie impartim martisoare la gradi si o voi intreba ce vrea sa facem :-) cum pica sambata, gasim noi ceva :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ahaaa, si va recomand Slumdog Millioner ...super idee , super realizare ...ca am vazut ca a luat Oscar-ul
revin ..
ma duc sa fac o ciulama cu mamaliguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria 1 martie pica duminica:))... noi am cumparat martisoare pentru toti cupii,doamna educatoare si restul..le dam luni, pe 2 martie,nu???....de 8 martie inca nu stiu daca se ia ceva la comun sau nu,daca fac serbare sau nu...in schimb le face poze:))
Aseara imi zice sa-i dau telefonul sa-l sune pe unchiu Adi..o intreb de ce..."sa-l rog sa-i puna Marcelino numele bebelusului!"...lasa mama ca pana in septembrie ai timp sa-l rogi.."nu,acum trebuie neaparat,sa-i puna numele cat este in burtica ca altfel cand se va naste va semana cu Marcelino!"

Mergi la inceput

sunt dusa rau cu pluta
Deja am dat zvon-pres la mamici sa facem o iesire ceva E pacat sa nu sarbatorim

Mergi la inceput