America (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

ah...si inca ceva si (poate) ma duc
sunt la cura de slabire: ma alearga cainele juma de ora in fiecare seara!!!
Radu i-a facut cadou lui David de ziua lui un caine, si io ii dau sa manance, il plimb, il spal, spal dupa el, il "dresez"...
E drept??
O fi asta motiv de divortz?

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

cand am aparut si io...toata lumea dadu bir cu fugitii
ma duc sa beau ceva

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, bine ca nu le aveti pe astea. Eu m-am hotarit sa scap si de cele din cutiile incepute, m-am speriat rau!

Hai sa va mai pun vreo poza cu Ana. Alexandru era la lectii, n-am apucat sa-i fac poze. De fapt cred ca am unele de luni, uite ca nu m-am gindit sa le pun. Deocamdata uite-o pe Ana in actiune.
http://community.webshots.com/album/570161621uySSGO

AB o fi si ea bolnava, zicea de ieri ca nu e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris
mai fetele care nasc ... toate aveti lapte? chiar sunt eu printre singurele mame din univers care nu au avut lapte?

Liris, te-am gasit!! despre ce lapte vorbesti, te referi la trecut, cu Robert? in cate saptamani esti? mai, eu sunt in urma rau, nici de tine Lai nu stiam ca te-ai casatorit!! sper ca nu e prea tarziu sa-ti urez casa de piatra si fericire vesnica Lia, La Multi Ani pentru Bogdanel, sa va aduca numai bucurii! Sanzi, nici de tine ca v-ati luat casa, felicitari!

ce-am aterizat io la tanc la barfe. :-)) Andrada, dupa ce termini cu xio, ionica si restul pilelor de-aici, nu te lasi tu hipnotizata sa faci o fixatie si pe-un anume xulescu asa de dragul meu? :-))

fetele, cum e cu taxele, le-a facut cineva fara ajutor? e greu, cum e? se poate on line si free cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Deocamdata uite-o pe Ana in actiune.
http://community.webshots.com/album/570161621uySSGO

doamne cat de dulce poa sa fie!! eu acum o vad prima oara, sa va traiasca!

Mergi la inceput

Conchita www.taxact.com e gratuit pentru federal taxes, eu nu l-am folosit dar am auzit ca-i OK.

Mergi la inceput

Multumesc Conchita. Cred ca si Sonia ta e apropiata ca virsta, nu stiu sa fi vazut vreo poza cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Conchita, noi tocmai ce ne terminaram taxele de facut cu TaxAct. Le facem de vreo doi ani. Si ce este fain ca putem sa comparam raportul de pe 2008 cu cel din 2007 in caz ca gresim pe undeva. Chiar vorbeam cu sotul ca o data ce introduci numerele, anul urmator e floare la ureche sa iti faci taxele.
Noi suntem tare multumiti de cati bani luam inapoi . Scoala a contat mult.
Puteam sa jur ca vei apare la subektul cu pricina sa o zgaltai oleaca pe dna Ionica. Parca o si vad "fluturandu-ne" pe sub nas niste exemple de doi lei.
Liris, nici eu nu m-am laudat cu o productie de lapte serioasa. Era ceva asa de confort, de-o molfaiala, dar tot bine a fost ca se linistea copilul la san. Am incercat toate metodele de a creste productia, vorbit cu persoane de la "Lactatie", luat fenugreek, ba am comandat din Ro Galactogil, baut supe, lichide de ma duceam din jumate in jumate de ora la WC. Niika. Nu a crescut productia. Am lalait-o asa vreo 3-4 luni. Traisca Similacul!
Ba imi amintesc ca bietul Luca a ajuns la Urgenta ca se deshidratase. In 24 de ore nu imi facuse pipi. Iar mie nici prin cap nu imi trecea ca eu nu as avea lapte. Nu concepeam eu sa fiu stearpa .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, multam de avertizare cu produsele. Avusei si eu prin casa o punga de Trail Mix si lua drumul gunoiului.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

si noi tot taxact.com am folosit, e OK.
Ramona, frumusica foc fetita ta.

Vio & Sean

Mergi la inceput