America (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lai, pai sa stii ca si eu am tot avut obiceiul sa iei la lunch cu un coleg care si el e pe tenure track, numa' ca sa ne plangem de cum merg lucrurile cu curu'n sus la Purdue Ieseam numai noi doi si numai asta faceam. Intre timp mi s-a facut insa frica de nevasta-sa, care a aparut "peste noi" la un lunch din asta si l-a pupat pe ala pe gura, demonstrativ, desi nu ma vazuse in viata ei pe mine Mi s-a parut deplasata, asa ca nu mai ies cu grasu' de barba'su la lunch Da ideea e, nu stiu cum e la voi, dar ii ziceam si tipului astuia, peste tot sunt probleme si te iei cu mainile de cap. Sigur, e un job f. stresant la inceput, oriunde ai fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Poate daca incearca sa aiba un positive outlook, mie mi se pare un loc bun pentru crescut copii. E ieftin, mai usor de trait daca ramii acasa macar o vreme. Zic pentru ca stiu ca va doriti copii. Plus ca daca tot sinteti aici, dati o sansa sa "make it work". Zic si eu, dar pe de alta parte e important sa fie happy la job.
Am vazut ca ai scris mai demult despre make-up parties pentru fetite si alte griji din astea. Sa stii ca exista si la Dallas si pe oriunde mergi. In paralel sint si parties cu "weird science" si alte chestii interesante. Cind copilul incepe scoala veti fi invitati peste tot, si la weirdos si la oameni interesanti. In timp prieteniile se leaga in functie de interesele comune. Oricum, faptul ca exista diversitate mi se pare un avantaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lai, mie mi se pare ca semeni bine cu barbata-miu cand te aud vorbind, cred ca de aia te tot contrazic

Fetelor, multumesc pentru urari inca odata!!

Pe Ionica aia imi vine sa o pleznesc, si eu nici nu scriu la subiectul cu gatelile, de aia va ziceam sa ii dati voi vreo doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu am alta fixatie dar daca vrei te ajut cu placere Lia,
A

Mergi la inceput

Bad girls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Vai Lai, eu sper din suflet sa nu ai de aface cu birocratie de tip nemteasca!!! Pe bune, e hell on earth!!! In primul rand, nimeni de la nici un customer service nu vb engleza!! Eu cred ca asta e criteriul de angajare, sa nu cunoasca limbi straine. Am facut par alb in cap aici cu compania de telefonie, de net, de gaz, electricitate si apa...ce mai e un cosmar. Or fi ei super dar la relatii cu clientii si la birocratie they suck! Na, am zis-o!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Caftangioacelor! (traducere= batause).

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetelor am gasit asta, living wage calculator pt toate statele si orasele din US.Poate ajuta cuiva.

http://www.livingwage.geog.psu.edu/

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

panterutza cauti restauramnte romanesti in general sau intr-un anumit oras?
ca aici sunt cateva rest...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Fetelor am gasit asta, living wage calculator pt toate statele si orasele din US.Poate ajuta cuiva.

http://www.livingwage.geog.psu.edu/

Fain calculatorul, mi se pare "accurate" la noi. Cheltuim mai mult, dar din vina noastra.

Mergi la inceput