poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

buna fetelor.......la multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!!noi suntem in romania,am venit vineri dar fata a fost bolnava, 2 zile am facut nopti albe,acum e mai bine.......ma pun la vazut poze am de recuperat

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane2

buna fetelor.......la multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!!noi suntem in romania,am venit vineri dar fata a fost bolnava, 2 zile am facut nopti albe,acum e mai bine.......ma pun la vazut poze am de recuperat

Anita si Rachella -17.o1.2004

Wow, ce aparitie!

Mergi la inceput

Adina......am inebunit 2 zile in casa simt co iau razna.....noroc cu netu asta.....
Roxi e prima oara cand in vad pe Andrei sa-ti traiasca e o dulceata de baiat......de Maria ce sa mai zic.....doamne cat au crescut, parca ieri erau in carut .......
Adlemi astepatam poze de la petrecere

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anita, de cand nu ai mai dat nici un semn! Bine ati revenit, sanatate multa fetei! Mai da un semn, poate ne si vedem.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

roxi mi-ar face placere sa ne vedem......depinde de cum ai tu timp ca la noi nu e problema, eu in special am treaba dimineata ca am venit sa fac actele la casa dar am facut o parte in septembrie anu trecut si acum mi-au mai ramas doar o parte.........
Rachella e bine, de ieri ai dau antibiotic la 6 ore si nui mai curge nasu nu mi-a mai vomitat si nici temperatura nu mai are.....dar azi am tinuto tot in casa ca mi-a fost frica sa nu o intoarca.......sa plictisit saraca rau de tot......

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

la multi ani, Andrei-Albastrel!
sa cresti mare si voios!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andrei Albastrel sa fii sanatos, voios si voinic! Te imbratisam cu drag si iti dorim tot binele din lume. O pupam si pe mami Imelda, apasat!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La Multi Ani Andrei - Albastrel!

Sa ai un an minunat si muuulte bucurii sa le aduci parintilor (ca merita, stim noi!).

Sa fii sanatos si sa fii fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Intai de toate...
La multi ani, iubirea mea cu ochi albastrii!!!Iti multumesc pentru toate momentele minunate pe care mi le-ai daruit, iti multumesc ca ai acceptat sa devin mamica ta si astfel m-ai facut cea mai fericita mamica din tot universul!!!

In al doilea rand: multumim pentru urari si pentru gandurile bune.
Multumesc tuturor prietenilor buni si dragi care nu au uitat aceasta zi speciala, multumesc pentru flori, pentru cadouri,multumesc pentru ganduri trimise de prieteni buni de peste mari si tari...
Va multumesc tuturor.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La Multi Ani, Andrei!

Mergi la inceput