poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
adlemi spune:
Super faza, Anca. Abia astept sa ajungem si noi la Iasi sa-l cunoastem pe Matei.Fenomenal copil.
sarbatoritilor de astazi . Sa aveti liniste in suflet si ganduri pozitive.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
buli spune:
ei, Imelda, e un copil ca toti ceilalti
de citeva zile tot vreau sa intreb: Adinaaa, ce mai face Olivia?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
noi tot la tara
asa ca povestim ca sa aveti ce citi cind aveti timp :)
se plimba Matei cu bicicleta pe strada, se intilneste cu un copil cam de virsta lui, se joaca ei ce se joaca si M il intreaba: cum te cheama. copilul cica "bors cu zeama". ei bineee, de atunci in fiecare zi de citeva ori M se duce la poarta lui si il striga "borscuzeamaaaaa, hai la joaca!!!"
in seara asta il vad ca sta de vorba cu o fetita (9-10 ani) la poarta si ii povesteste tot. ma duc si eu, schimb citeva vorbe cu ea si fetita pleaca. M isi bicicleta si iese valvirtej din curte. "unde mergi?" "ma duc ca mai am de vorbit cu petronela"
sa mai spun ca se cunoaste cu absolut toti vecinii mai bine decit mine si ca stie cum ii cheama pe toti vinzatorii de la magazine?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Pupam toti poznasii! Cam lipsiti la apel, cu exceptia lui Matei cel sociabil. Sper ca sunteti bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli ei, Imelda, e un copil ca toti ceilalti de citeva zile tot vreau sa intreb: Adinaaa, ce mai face Olivia? www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Multam de intrebare, face foarte bine, cu urechea s-a rezolvat complet, azi a avut prima zi de mers la ora de inot.
In rest, incercam sa planificam vacanta. Avem cateva variante, dar sa vedem...ce si cum.
Excursie a facut si ea saptamana trecuta, la Peles. A concluzionat ca de fapt "asa casa vrea si ea". A inceput sa puna deoparte bani pentru o asa casa.
am mai fost undeva cu ea week-end-ul trecut: www.aventuraparc.ro
Sambata a fost lejer, putina lume (poate si pentru ca plouase puti dimineata), duminica a fost cu tatal ei si cica a fost mult mai aglomerat.
Insa i-a placut escalada in copaci si nu numai, toate jocurile. abia am scos-o de acolo si tot nu reusise sa se sature.
Roxana_G spune:
Pai normal ca vrea castel, Olivia chiar stie ce vrea!
Unde este parcul asta? Daca il iau si pe Andrei are ce face, sau e numai pentru copii mari?
Aaa, sa nu uit, Adina voi cand aveti spectacolul de balet de final? Noi avem pe 15 iunie la Opera, chiar asa, cine are chef sa vina e intrarea libera (ora. 18.30).
De joia viitoare incepe si vernisajul pentru expozitia de la cursul de pictura.
Pana pe 15 iunie terminam toate extra-scolarele sa le zic asa, si probabil vom incepe inotul dupa 20 iunie dupa serbarea de final de la gradi. Asta daca nu pleaca cu bunicii in concediu, daca pleaca ramane pe iulie. Vom merge tot la Dinamo, eu am fost multumita de rezultate anul trecut.
Ce programe mai aveti pentru vara? ce idei?
Rox , mamica
A_Iulia spune:
Roxana, vezi ca in link iti arata si cum ajungi acolo (mai bine decat ti-as explica eu, ma gandesc, ca e si o harta). Se ajunge rapid, mai ales in week-end.
Eu cred ca ai ce sa faci cu Andrei, ca e un loc cu nisip si lopatele, mai sunt si palatele gonflabile...eu zic ca merita sa incerci o data sa vezi cum e. Ar fi bine daca nu ai prinde aglomerat.
Noi tot pe 15 iunie avem serbarea de balet, dupa-amiaza. si pe 18 iunie serbarea la gradi (trebuie sa-i iau costum de Jasmine). Desi gradinita merge in continuare...si peste vara, fara oprire.
Deci eu o dau la inot aici: www.inot-copii.ro
E foarte ok, inot si eu in timpul cat face ea ora... e foarte bine. mergem de 2 ori pe saptamana, marti si joi de la 18:30. Mai continuam evident, cu speranta ca n-o sa ne mai faca urechile probleme.
Pentru vacanta de vara am planificat (inca nu e 100% sigur, ca nu am rezervat nimic, e doar stadiu de proiect) sa mergem la Londra. inchiriem o masina ca sa vedem si in jur. Legoland, Gulliver...muzeul de stiintele naturii...schimbarea garzii reginei etc. O sa ne trebuiasca vreo 2 saptamani ca sa nu le facem pe fuga. Clima e ok vara (initial me gandisem la disney, dar e imposibil vara...si cald, si aglomerat, o sa-l facem cu alta ocazie)
A_Iulia spune:
vara trecuta am fost multe week-end-uri la Aqua Park (vis-a-vis de aeroport). A fost ok, s-a balacit...cred ca o sa repetam figura anul asta, in week-end-urile libere.
alte chestii nu mai stiu. Am tot fost la filme la mall toata iarna. Apropos, sa nu mergeti la Fetita si vulpea - are un final absolut tampit, vulpea care este personaj pozitiv moare! A plans Vivi de n-am stiut cum s-o opresc, incredibil de aiurea ce sfarsit i-au pus.
Si cica si Coraline - e film de groaza (eu nu l-am vazut dar a fost cu tati si s-au intors de-a dreptul nemultumiti)
vreau s-o mai duc undeva la calarie - nu vreau cursuri, doar asa, sa testam atmosfera (daca ati fost deja in jurul bucurestiului, sa-mi spuneti va rog si mie ce si cum)
Roxana_G spune:
Adina, multumim de sugestii. O sa incerc parcul cu pricina, insa trebuie sa vad cum il conving pe tati ca eu clachez cu amandoi. La acqua park nu mergem ca avem piscina in curte si ii ajunge. La inot o sa o duc tot la Dinamo ca si pana acum, sper sa fie aceeasi instructoare. Mai avem putin si scapam si de ultima aripioara si gata.
Ce chestie si cu filmele astea, bine ca ai zis sa nu o duc pe Alex la cel cu vulpea. Alex se prapadeste de plans si la povestea Fetita cu chibrituri. Oricum nu prea ne omoram cu filmele, incerc sa ii gasesc activitati in aer liber. Destul e aglomerata cu extrascolarele astea, acum repetiile generale pentru spectacol se fac si sambata si pierde diminetile la balet.
Legat de concediu, e superb ce v-ati planificat. La noi e cate putin din fiecare, insa oarecum pe fuga. Putin Disneyland ca a fost fascinata anul trecut, putin la munte si apoi Turcia. In plus ea va merge cu bunicii la Felix si la mare. Nici noi nu o mai ducem dupa 20 iunie dupa serbarea de final, desi gradi merge in continuare (posibil sa il duc pe Andrei insa peste vara). Nu stiu ce costum va avea Alex la serbare, sper sa nu ma anunte iar cu cateva zile inainte sa alerg de nebuna.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Adina, intrebai de echitatie. Se pare ca e un centru renumit undeva in Baneasa, nu stiu exact. Noi voiam sa mergem insa undeva la podul Otopeni, e si acolo un centru. O fosta colega de facultate si-a cumparat cal si m-a invitat cu Alex sa mergem.
Rox , mamica