Cum intarziem menstruatia?
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. Plec intr-o vacanta cu soare si plaja si vreau sa intarzii cateva zile menstruatia - care de altfel va lovi chiar in acele zile. Se poate intarzia menstruatia cateva zile? Ce fac? Vreau sa intru in apa. Please help.![]()
Raspunsuri
miki68 spune:
Cred ca ma simplu e sa folosesti tampoane intravaginale.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Deianira spune:
Metodele de amanat menstruatie nu sunt sanatoase, mai bine folosesti tampoane (eu iti recomand OB).
bb_yasmi spune:
ce a spus claujr sau poti sa le iei neintrerupt (adik, cand se termina folia o incepi imediat pe urmatoarea). eu zic ca e mai ok decat sa intrerupi o folie.
numaai bine si vacanta placuta!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Lo_li_Ta spune:
Daca faci chestia asta o data n-o sa patesti nimic.
Orgametril, 2 pastile pe zi cu 2 sapt inainte, 3 pe zi daca incepi cu o saptamana inainte sa-ti vina. Oricum, scrie in prospect cum se ia pt amanarea menstruatiei.
MMia spune:
buna :) am nevoie sa-mi intarzii menstruatia vreo 2 zile, unele fete mi-ai recomandat duphaston... e bun ? sunt sanse sa mi se deregleze ciclul daca il intarzii 2 zile ? multimesc
oanna3 spune:
eu am folosit orgametril in februarie si a fost ok si-a facut treaba
dar ciclul s-a dereglat.... a venit in februarie dupa amanare, dar in martie deloc...
ce sa fac acum?
il mai astept sau merg la dr.?
Oanna, mami de tripleti Rares Mihai, Andrei Ioan si Ingrid Maria Izabel ( 20.06.2006)
iubesc si sunt iubita
luny spune:
si eu stiu ca merge cu anticonceptionalele, contunui cu o folie noua, nu mai faci pauza..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ellinia spune:
Daca nu iei pastile de obicei, poti incepe o folie noua si sigur nu iti vine decat atunci cand intrerupi / termini folia. De orgametril nu stiam, chiar am sa ma interesez.
miriama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lo_li_Ta Daca faci chestia asta o data n-o sa patesti nimic. Orgametril, 2 pastile pe zi cu 2 sapt inainte, 3 pe zi daca incepi cu o saptamana inainte sa-ti vina. Oricum, scrie in prospect cum se ia pt amanarea menstruatiei. |
Mie mi-a recomndat doctorul aceasta schema. Intr-adevar, mi-a amanat ciclul dar... cu ochi... in acea vacanta am ramas gravida
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"