Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

rivali ii doresc sanatate multa lui Vladut.
Luana esti o frumoasa si o luptatoare.
Maya tie iti doresc multa forta. Esti pe ultima suta de metri. Mai ai f putin. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci tocmai acum prin asa o situatie.

Eu nu ma simt foarte bine in seara aceasta. Am fost la cumparaturi si am obosit foarte tare. Ma apucasera si contractiile, iar acum ma doare ingrozitor in zona cutiei toracice. Mai simte cineva o astfel de durere?

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Maya nu inteleg cum va tine pe voi, gravidute, in carantina.

Fetelor, am citit la coduri si contracte de mi-a iesit pe nas. Daca vreuneia dintre voi ii respinge angajatorul cererea pt prima de nastere, tb invocat Contractul colectiv de munca national pe 2007-2010, unde este trecuta la art. 51, si undeva mai la vale zice ca niciun contract colectiv de munca pe institutie/ramura nu va poate lua vreun drept prevazut in CCMN. Se da si la stat, si la privat. E un topic si la forumul de juridice, sunt multe mamici care s-au confruntat cu argumente care mai de care din partea angajatorului si pana la urma au reusit.

Of, uite cat e ceasul... Bebe mic cred ca doarme deja, numai ma-sa sta pe site-uri de legislatie

Somn usor!

Monica Elefantica 37+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

intru si eu sa semnez condica...azi am fost in vizita l niste prieteni,care au o fetita de 3 luni.....mi-a facut o pofta de bb...
m bag la ca sunt ...maine merg la control...

Nikoleta 20 38+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Olishka multumesc. Sper sa reusesc cumva sa ma descurc pe aici. Ai grija cu efortul, lasa pe altii sa faca cumparaturile, tu ai grija de burtica. Dureri in zona cutiei toracice nu stiu de la ce pot fi, imi pare rau. Contractiile dor de jos incepand.
Monnvas, tot spitalul l-au inchis, toate sectiile. Daca si sectia de oncologie e inchisa... Mi se parea normal sa aiba grija de copilasi, aia da. Oricum, la cate gravide cu raceli urate si pneumonii cred dupa cum tusesc interneaza si le pun in salon comun cu altele sanatoase, nu au nici o grija. De la una bolnava s-a molipsit un salon cu 8 paturi.Tuseau infiorator, incontinuu, unele varsau de la atata tuse, le auzeam la baie. Acuma li s-a nazarit carantina.

Maya 35+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Monnvas, de aici am aflat si eu recent de aceasta prevedere din CCMN. Cred ca la multi angajatori nu se aplica. Daca mama nu este informata sigur nu primeste nimic.

Maya 35+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

MESAJ DE LA COCUFAN:

18/02/2009 0:06 "Mi s-a rupt apa.Sunt la spital.Va rog un gand bun.Cu drag Cocufan (Ramona)

HAI RAMONA!

Probabil ai nascut deja.imi pare rau ca nu am avut acces la calculator cand am primit sms. m-am gandit la tine toata noaptea.

Fetelor, rugati-va pt ea. Sper ca a facut 36 sapt.

Maria 38+ Maria-Casia

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

cocufan....ne gandim la tine, speram sa fi nascut pana acum, sa fi avut nasterevusoara.

vrem vesti.....
doamne ce emotii....fetelor, se inmultesc ghioceii.

maya, multa sanatate fa cum crezi ca e mai bine pt tine si bb, chiar daca asta inseamna sa vii acasa.
nu mai e mult..

rivali, multa sanatate la vlad.

in legatura cu CCM-ul, cel de la instit mea, zace consiliul judetean, nu primim aprobare pana nu-i gata bugetul, sa vada ce drepturi salariale ne lasa.
acolo pt nastere aveam un sal mediu pe institutie.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor, dar cocufan, avea dpn-ul pe 20 martie.
doamne ajuta sa fie totul bine

stam si azi cu sufletul la gura, pana aflam noutati.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

MESAJ NOU DE LA COCUFAN: "AM TRECUT PE ANTIBIOTIC CA SE INCEARCA AMANAREA PE MAINE CAND IMPLINESC 36. TE TIN LA CURENT."

Maria 38+ Maria-Casia

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

' Mneata "tufete"!

Voiam sa va invit la cafea dar am ramas...pe ginduri: nu credeam ca te poate "apuca" asa, fara nici un preambul, mai ales daca nu esti aproape de DPN.

Sper, Ramona, ca-l tii deja in brate pe bebe dragalas si sanatos. Daca, din pacate, ai un travaliu prelungit, curaj si forta iti doresc.
Multi si tot atitea ginduri bune!

Gina 33+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput