Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
Moniland spune:
Uau, anielas, 22 sapt ce mari sunteti. Sa pui poze cu brutica la vasrta asta.
Eu azi marchez sfarsitul lunii 4 de sarcina si + 3 kg. De maine intram in luna a 5-a 
almiona, scurgeriile bejulii nu sunt prea bune. Dar daca dispar si nu se fac maro e foarte bine. Stai linistita in pat, nu stiu cat de mult conteaza dar sigur face bine la psihic.
Cami, bine ai venit!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si sanatoasa!!!!!
17

micaalsa spune:
cami, bine ai venit, sarcina tot asa de usoara ca pana acum si bebe sanatos. Ti-am trecut datele in listuta 
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
17+ cu 
BB-lina noastra 
pogos spune:
buna burtici!
si eu am trecut in luna a cincea...doamne, cand o fi trecut timpul. euam luat aproape 4 kg pana acum. de-abia astept sa merg la morfo-fetala de trim II...
ieri m-am tuns si m-am vopsit...simteam nevoia de o schimbare...![]()
va pup si va urez o zi minunata 
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
anielas spune:
Moniland-
poze cu burtica mai noi nu am..ca fotograful meu de serviciu (Ina) e plecata la bunici..dar am poze noi din WE care tocmai a trecut..daca doriti sa vizionati AICI in albumul IARNA 2008/2009
Inutza (23 oct 2004) si
20+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

almiona spune:
Buburuza si Moniland, va multumesc mult pt raspunsuri.
La mine nu prea coincide cu perioada cand ar trebui sa fie menstruatia...
Sunt deja deprimata. Daca se intampla ceva cred ca o sa clachez. Maine dimineata merg la dr. Acum parca nu mai e bejulie secretia, parca e iar transparenta. Cred ca deja o iau razna.
14+ 
Moniland spune:
anielas, ce fata frumusica ai!!! Am stiut eu ca fetitele cu nume Irina sunt frumoase. Sigur va fii si a mea, cel putin eu o sa o vad frumusica foc ![]()
almiona, daca nu mai sunt bejulii e bine. Oricum te linistesti maine cand iti zic edr. ca totul e ok. Poate te-ai racit si s-a schimbar culoarea secretiei. La mine asa se intampla.
Laura, ai vazut ce repede trece timpul. Cred ca te simti mult mai bine asa aranjata.
17

anielas spune:
Moniland -
merci mult pentru aprecieri...sigur sufletzeii tai vor fi dragalasi tare 
almiona - bafta maine la control..stai cat mai linistita pana atunci
pogos - sa-ti fie de bine..vrem poze cu mamica dichisita
..Ca bine zici..nici eu nu stiu cand au trecut saptamanile....
Inutza (23 oct 2004) si
21+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Giova spune:
la toata lumea.
Nu m-am trezit tocmai ok, ci cu o usoara durere de cap, cred ca iar ma paste raceala, sper sa o fentez si de data asta.
Am si sedinta la marco la gradi si nu am chef defel, dar e musai.
Nu stiu daca s-a mai postat, eu mi-am notat asta, de la prima sarcina.
Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 1-5 sapt.
luna 2= 6-9 sapt.
luna 3= 10-13 sapt.
luna 4= 14-18 sapt.
luna 5= 19-22 sapt.
luna 6= 23-27 sapt.
luna 7= 28-31 sapt.
luna 8= 32-36 sapt.
luna 9= 37-40 sapt.
tuturor burticilor si aveti grija de voi.
_
Gio
18+ si Marco(06.01.2006)
poze
pogos spune:
si eu tot acolo am citit, ca si tine moniland
da, fetelor, ma simt mai bine putin schimbata...chiar aveam nevoie sa ma vad altfel ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica