Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

LA MULTI ANI!!! bebelashilor care serbeaza astazi lunitele!!!

Un pupic special si un LA MULTI ANI! baietelului nostru drag, EDI de giulianna care astazi implineste 6 luni!!

din pacate astazi am fost mai tot timpul plecate si anu am putut sa-ti facem o declaratie asa cum ai merita, insa am intrat special sa te pupacim si sa iti spunem sa cresti mare, la fel de frumos si sanatos!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Am vrut sa-mi fac abonament la o sala de sport ... am ajuns acolo, vreo 5-6 tipuri de aerobic .. il intreb pe instructor ce-mi recomanda, daca am bb de 5 luni si alaptez, raspunsul a fost: 'NIMIC', ca sportul 'streseaza' laptele, ca urmare bebe va fi stresat

Fetele cu alaptarea, ce imi puteti spune despre asta?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Asta e o idee veche, din acelasi calup cu nu mananci varza fasole si muraturi cand alaptezi, si neaparat NU fructe crude, doar compoturi. Nu-i de mirare ca, recomandandu-li-se asemenea regimuri draconice, multe femei renuntau la alaptat. Cum sa mai facilapte cand tu mananci 3 feluri insipide de mancare????

Eu iti pot spune ca nu se streseaza nimic, cel putin conform lecturilor mele pe lalecheleague, drjacknewman, kellymom... Eu insami am dat si mai dau la bicicleta fara prea mare spor si cu laptele nu s-a intamplat absolut nimic.

Mi-amintesc ca au mai fost fete care au spus ca au facut sport - cel putin de Boo si Eva mi-aduc clar aminte - si la fel au zis, nu se diminueaza lactatia. Bine, nu urci si tu pe Himalaya [;D]

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Cd, fruntea sus, mamico. Nu o sa repet si eu ce ti-au zis fetele, iti voi spune doar ca ai o minune pt care esti si vei fi, indiferent ce se intampla, un role model asa ca trebuie sa fii tare pt Mikul. El te priveste ca pe cel mai important reper din viata lui, esti totul pentru copilul tau, sa nu uiti.
Sa te concentrezi asupra copilului si a sotzului tau, ei sunt familia ta acum.
Lasa restul lumii, oamenii sunt invidiosi, gelosi, rautaciosi, samd, au mii de motive meschine sa te faca plangi. Fii desteapta!!!! Nu le da satisfactie si continua sa zambesti si sa fii tare!!!

Secondly, ia uitati si voi ce copilasi cu copil, daca ei se descurca sa de bine, noi de ce ne-am face probleme?
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2238252.ece

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Am vrut sa-mi fac abonament la o sala de sport ... am ajuns acolo, vreo 5-6 tipuri de aerobic .. il intreb pe instructor ce-mi recomanda, daca am bb de 5 luni si alaptez, raspunsul a fost: 'NIMIC', ca sportul 'streseaza' laptele, ca urmare bebe va fi stresat

Fetele cu alaptarea, ce imi puteti spune despre asta?

Nerantula
, asta intra in categoria urban legend, eu asta pot sa ii transmit lu' nenea ala. Eu am facut sport, usor asa, v-am mai zis eu ce fac eu zilnic, si nu inchid laptaria si nici nu e prea nervos laptele. Poate nenea instructor se refera la gantere sau mai stiu eu ce, depinde la ce apaarate ii ceri sa lucrezi ( la cat esti de finuta cred ca vrei ceva lejer)
Pupici mamico.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nerantula - o sa ti se streseze sanii ...in sus:)

cum o arata laptele asta stresat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mai, eu nu am luat ad-literam ce a zis ala cu stresatul laptelui, insa recunosc ca m-am dus cu o usoara ezitare, pentru ca am mai auzit pe ici, pe colo ca sportul diminueaza lactatia si cand l-am auzit si pe instructor ca mi-a zis sa nu fac sport (ce alt motiv ar fi avut, au contraire, non?), n-a facut decat sa confirme indoiala existenta. Intre timp mi-am sunat pediatra care mi-a dat unda verde, cu 2 conditii: sa nu depasesc 2 ore pe zi (uhuh, daaaa , de parca as fi pe aproape!) si sa ma hidratez foarte bine in timpul exercitiilor. Deci .. o sa ma apuc si de sport, ca regimul de slabire a esuat

Inca ceva: am observat azi la Gruia prima alunita ... voi aveti (evident, bebelacii)?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

nerantula Cu riscul de a fi "impotriva tuturor" ..eu sunt de acord cu antrenorul de fitness..

dupa cum am mai scris si in alte posturi ..atit dieta stricta ..cit si sportul "facut ca la carte" afecteaza lactatia ...eu am patit-o pe pielea mea..ca sa nu mai vorbesc de calitatea laptelui foarte diferita ..
cel mai inofensiv sport este plimbarea ...asa ca inca un pic vine primavara ..si cu 10 km pe zi ...se topesc sunculitzele si ajungem niste zine

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula parte e cu siguranta folclor dar... si aici sa intervina oamenii mai cu carte decat mine. Daca faci febra musculara se produce acid lactic in exces si eu cred ca asta ar putea schimba putin gustul laptelui. Eu am patit ceva oarecum similar sau cel putin asa cred astazi. Din motive absolut necunoscute mie am facut o febra musculara ingrozitoare la muschii din dreptul omoplatilor. Ei in zilele cat am avut febra musculara Dimitri a supt prost, se agita, scuipa sanul il lua iarasi in fine era clar ca ceva nu ii convenea. Eu am pus pe seama febrei musculare, sigur ca putea sa fi fost si o simpla coincidenta. Cum spuneam experienta proprie nedocumentata stiintific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

CD eu sunt aici cand vrei sa mai iti versi off-ul. Am trecut partial prin ce treci tu si stiu ca e greu si iti garantez ca exista portita de scapare. Deci cum spuneam, scrie, descarca-te si pune piciorul in prag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Nerantula parte e cu siguranta folclor dar... si aici sa intervina oamenii mai cu carte decat mine. Daca faci febra musculara se produce acid lactic in exces si eu cred ca asta ar putea schimba putin gustul laptelui. Eu am patit ceva oarecum similar sau cel putin asa cred astazi. Din motive absolut necunoscute mie am facut o febra musculara ingrozitoare la muschii din dreptul omoplatilor. Ei in zilele cat am avut febra musculara Dimitri a supt prost, se agita, scuipa sanul il lua iarasi in fine era clar ca ceva nu ii convenea. Eu am pus pe seama febrei musculare, sigur ca putea sa fi fost si o simpla coincidenta. Cum spuneam experienta proprie nedocumentata stiintific.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Asa am auzit si eu,acidul lactic modifica laptele.

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Fetelor helpppppp
Radu are de vreo 2 zile o iritatie pe burtica..am zis ca trece dar nimic...azi parca e mai evidenta...doar pe burtica si pe gatut..parca l-ar fii piscat ceva..desi nu avea ce...de la hainute nu poate fii..le spal numai cu dermalin si le calc mereu...off..nu stiu cu ce sa-l dau sau daca sa le las asa.

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput