*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (211)
Raspunsuri - Pagina 9
Olgutzika spune:

Vladut

Sa cresti mare si sanatos, si vesel si frumos!!! Sa va traiasca Vladutzul, Mimo, sa fiti fericiti!!!

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
clauclau spune:
Luny, cum este Muffa? N-am mai putut intra ieri dar m-am gandit la voi, abia acum am citit tot. Eu n-as fi stat pe ganduri daca imi dadea pediatra antibiotic pentru Rebe, i-as fi dat fara doar si poate! La urma urmei, ea e medic si trebuie sa avem incredere in diagnosticele si tratamentele lor, altfel inseamna ca mergem degeaba la doctor cand sunt ei bolnavi. Chiar daca o sa-mi sara in cap o gramada de randunici, asta este parerea mea si asa as fi facut eu. Oricum, multa, multa sanatate Mufarinului, sa-i treaca repede.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
sovietica spune:
La Multi Ani, Vladut! 

sper ca nu mai sugi buza de jos, esti baiat mare deja :))
M-am apucat sa citesc povestea nasterii, si e spusa asa de realist, ca m-am transpus si mi s-a facut rau!
Asa ca voi termina de citit mai incolo, cand voi fi mai detasata si fara inclinatii plangacioaso-masochiste ![]()
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
tiker DPN 7 sept
Olgutzika spune:
Mi-a zis Tuchi ieri ca ma striga lumea si io nu auz
! Multumim de dor
!
Copilul e relativ bine ( cu muci din greu
...), face tot felul (de la desirat hartia igienica si mancat servetzele la iubit ursuletii ), aduce mingiutele, baga formele in racheta corect, baga cercurile pe bat corect, spune "pa" si face pa cu manutza, nu face "bravo", doar rade, se opreste cand ii zic "nu" si ranjeste la mine incretind din nas si ridicand sprancele, de imi vine sa o pap
. A divortat de suzi acum vreo luna fara proteste ( m-am inchinat si am zis "Doamne Ajuta!" ), papa tzitzi in continuare...si nu merge decat tinandu-se ( de mobila, de mine, de izmenele mele...). Cum ii dau drumul, cum se lasa in fund
. Ii place sa umple cutii sau diverse recipiente cu ceva ( cu jucarii, cutia goala de Orbit cu stafide, una cate una )si nici nu mai stiu! Este intr-o explozie de achizitii in ultimile doua saptamani, mi-e un drag de ea nu mai pot! Mai zic de tac'su ca disperat ca ii scoate din sertarele lui toate minunile lui de it-ist
? Si ca ii inchide laptopul dupa ce da vreo 10 palme la tastatura
? A! Si a inceput sa initieze ea jocuri ( cucu-bau ori cu usa, ori cu vreo buleandra pe care si-o pune in cap si si-o da jos la "bau", friptea ). Are 6 dinti, pe care am inceput sa ii spalam si ii place la nebunie ( e in extaz cand ii scarpin gingiile )...nu mai stiu ce sa mai zic despre ea!
Eu muncesc si ma bucur de fiecare clipa cu Sophie...Cam atat despre noi, mi-as dori sa regasesc frecventa forumului, da' numai daca e stolul in voie-buna
!
Sanatate multa puilor bolnavi!
Si multi multi ani cu sanatate puilor ale caror aniversari le-am ratat!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
aliceionescu spune:
Sa fiu tot eu? Sa fiu...
Am incarcat trei filmulete, ca tot aveam treaba la calc. Dc va era dor de noi, ne gasiti aici:
http://good-times.webshots.com/album/569006157KclnKy?start=48
In rest, facem bine. Eu lucrez la o chestie, sper sa o mai si termin si sa fie si bine...Dc o sa-mi placa, poate impartasesc cu voi bucuria, dc nu...vad eu.
Mimo, Naty, Luny, merci pt raspunsuri.
Din pacate, pt noi vaccinul e musai, ca Thea va merge la camin din toamna...Deja imi sta pe creier faza asta si nu vreau sa comentez mai multe, ca iau foc...
luny spune:
hey!
Muffy tot febril peste noapte, a dormit mai la san, mai in pat cu mine...
mimo, cum sarbatoriti baiatul, ce cadouri a primit? hai, hai, la raport
, cu poze, povestiri si tot tacamul, da?!![]()
olga, am ragusti, soro, stragandu-te! ma bucur ca ai scos capul, ca ghioceii primavara!, eeee, eee, a fost misto asta, asa-i?![]()

alice sa faci bine sa impartasesti 'chestia' fie ca iese, fie ca nu!
Thea e durere, ca si Mufa, fac ei ordine in haine!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Clodute spune:
Buna ziua,
La Multi Ani ! Vladutz de Mimo ! Sa fii sanatos, voinic, voios. Sa fii fericit alaturi de familia minunata in care ai intrat.
Mimo
Clodute mami de
Patrick si
cu probabil 
Clodute spune:
La Multi Ani ! Robert de Roxana Claudia ! Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii mamicii tale alaturi de fratiorul tau.
Roxana Claudia
Clodute mami de
Patrick si
cu probabil 
luny spune:
ei, cum ii dau eu Biotics lui Matei? ca nu bea asta lapte din nimic, si scrie sa se dizolve in lapte sau zer..merge sa impart plicul in doua? sa pun in mancare la pranz si diseara?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!