*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (211)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
olgule e deja problema cu seringa aia, nu mai tine...la cate siropele-s de bagat pe zi pe gat, nu as vrea sa-l mai chinui si cu asta..in mancare i-as pune in doar cateva lingurite de papa, amestecat bine, sa ma asigur ca-l ia tot..altfel, sunt metaforica azi!!![]()
bubule
azi e a treia zi de febra maricica..ii dau si gata..
cu seringa, am scris mai sus..
zoze nu bea, bre...greu il conving sa bea 10 ml de orice..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE,VOIOSIE SI CUMINTENIE,VLADUT VON TITAN.

Mimo,traiasca baietul tau cel mare si sa te "taca-taca" la cap cu vorbaria cat mai mult!![]()

LA MULTI ANI CU SANATATE ROBERT!

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mstela spune:
Salutari.
Cuscra,ma bucur mult ca va simtiti bine.Am fost si eu la Durau si mi s-a parut superbb.Pacat doar ca e frig acum.
Mimo,am citit povestea lui Vladut de acum cateva zile cand intamplator am vazut-o pe prima pagina.Zbrrr...Dar f frumos si realist ai scris.
Olgutza
.Am citit despre ocupatiile Sophiei.
Si mai vino pe la noi.
Alice
bine ai revenit.Am vazut-o pe frumoasa tiza cu "h".
Wauuuu...si ce alearga.

Luny,sanatate Mufarinului.
Stela,
bubu05 spune:
Zoze, wake up!
ca ma apuca si pe mine visarea!!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
fug ca s-a trezit mogaldeata...a fost cam mult pe ziua de azi....
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
ralucaspm spune:

LA MULTI ANI, MIHNEA, ANDREI, REBECCA, VLADUT SI ROBERT !!! SA CRESTETI MARI, FERICITI, SANATOSI SI NOROCOSI !!!

Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
VALENTINA C spune:
Am raspuns la apel!!!
Va citesc, dar mai rar, ca nu prea e timp....Si uite, totusi am intrat de la serviciu
. Olgutza, nu ma certa....![]()
Matei si-a dat drumul bine de tot la mers. Vine spre noi cu o viteza..dar e sigur pe miscari. Merge cate 4-5 metri acum...

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!!! Am servit, Bubu, foarte buna mancarea.
Apropo, i-am facut aseara spanac cu orez si pui, sa vedem daca-i place...Sunt tare curioasa ce-o sa zica atunci cand o vedea borcanul cu "iarba" in el, cum zice tacsu.![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
bitza037 spune:
....cursca
era sa fac stop cardiac.......cand ai pus semnul de graviduta unde eram si eu pe lista de pupaceli.....ptiuuuuu m-au trecut toate caldurile dar la o cititre mai atenta mi-am revenit
Olgule

hai ca azi va fac eu cinste cu expresso si capuccino, cine doreste, ca tocmai am achizitionat unul

si sunt super happy
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mstela spune:
Noi am fost cu Tea la pediatra la control si printre altele a vazut ca inca are fontanela f deschisa.Conferentiarul de la iomc a spus cand am fost la el ca asta nu ar fi ingrijorator fiindca se poate inchide si mai tarziu,dar pediatra e de parere sa-i facem vit d injectabil
.Deocamdata mi-a spus sa-i dau calciu gluconic si vigantol 4 picaturi si vom mai vedea.Ce parere aveti?

Stela,
bubu05 spune:
Vali, bravo lui Matei mergaret! bafta cu spanacul! Stef il lipaie tot! azi i-am facut supica cu galusti si pentruinca doua zile piure de legume muuulte cu ficatel.
Zoze, povestea cu "nasterea de vis" a lui Roxaniciu n-ai gasit-o? Eu mai am si acum sms-ul ei in telefon ![]()
M-am zbarlit rau la povestea lui Mimoooo!
Ramo, Stef vrea sa tina numai el bibele, dar daca mai pun si eu mana nu zice nimic ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras