Merge mai repede forumul?
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Yo care m-am tot plins tot timpul de cit de rau merge si cit de mult ma enerveaza sa stau sa astept,trebuia sa intru sa spun ca(in seara sta)la mine merge super bine!Asa sa tot stai pe forum!
Va urma o perioada cind nu voi avea net,deci daca nu semnalez nimic nu inseamna neaparat ca totul merge bine,ceea ce mi-as dori!Cind nu va merge...voi semnala ca aproape de fiecare data!
Dana
Deianira spune:
Ori merge foarte bine ori deloc .
Deci e clar cum merge acum.
Tnx ca ati intrebat .
philip spune:
exact la momentul asta cand am si vazut subiectul, merge excelent.
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
denizel spune:
La mine merge bine. Nici nu se compara cu ce era acum cateva saptamani.
kariguld spune:
acum merge mai bine, adika de vre-o cateva zile....dar vre-o doua saptamani....faceam un dush intre doua pagini, sau puneam vasele in masina de spalat, ori citeam lectia la germana..
so, deci de la nemti, mai bine!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
valentinag spune:
La mine merge foarte greu,trebuie sa dau click de 2 ori pe un subiect ca sa se deschide,iar prima pagina pana se deschide....
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
desprecopii spune:
AB - ce eroare, poti sa fii mai specifica?Ne ajuta aceste genuri de detalii.
multumesc
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Tudorr spune:
UFFF...azi a mers ingrozitor ....si mai e ceva ... ma logez deci nicio problema totul e in regula ....scriu mesaj si cind sa-l trimit nu pot ...scrie eroare ...parola sau ceva e neinregula ...revin sa ma logez ...eram logata ...dupa 3 incercari am renuntat la mesaj ...
Adriana mami si Tudor