INSEMINARE (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Buna fetelor...poate unele din voi ma stiu de la aspirante optimiste sau aspirante cu vechime medie....
Am si eu o intrebare...am facut IA si is z 29 cm-ul meu are o lungime de 28 z si azi ar trebui sa vina, TB azi dim 37 si de cateva zile e 37. pana aici toate bune...insa iau utrogestan din ziua IA, adica de 13 zile, 6/zi intravaginal si mi-a spus sa iau in continuare pana vine cm-ul, dar daca iau in continuu cm-ul mai apare????ca stiam ca atata timp cat iei progesteron duphaston sau utrogestan nu iti vine....ma lamuriti si pe mine va rog!!!!!

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Crisa - acum chiar m-ai facut sa rad! Pai ovuleaza o data la inceputul lunii, si apoi peste inca 4 saptamani, si cum luna are 31 de zile, pica ambele ovulatii in aceeasi luna! Esti dulce foc!

Maria - parerile sunt impartite! Unor fete le-a intarziat cm de la utrogestan, altora nu... Dar tinanad cont ca ai cm regulat de 28 de zile, si azi deja e z29 e f posibil sa fie cu ochisori! Fa testul de pi, daca iti mai intarzie, si sa speram ca ne descretesti fruntile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Maria...buna..chiar ma gindeam la tine...ce mai faci..sa dea Dumnezeu de data asta sa fie cu noroc.
Sa se fi prins bebe mic in burtica!
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosicel

Crisa - acum chiar m-ai facut sa rad! Pai ovulaeza o data la inceputul lunii, si apoi peste inca 4 saptamani, si cum luna are 31 de zile, pica ambele ovulatii in aceeasi luna! Esti dulce foc!
Cosi

Ori sunt obosita ori nu pricep:))))))) pai inseamna ca ovulam toate de 2 ori in martie:))))))))))))))))
Glumesc, am priceput
Offff ca lun ii drumul

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Uffff, io nu!
Ca daca mi-a venit cm azi, o sa ovulez peste 2 saptamani si urmatoarea va fi in prima decada a lui aprilie.... asta daca e adevarat ca se intampla si de fapt n-or fi niste chisturi care cresc si se retrag!
Ce naiba, mi-am pierdut orice incredere in medici! Pacat ca nu putem sa punem mana de la mana si sa ne facem propria noastra clinica! Imi imaginez ca trecand prin toate astea, am fi altfel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

cosicel-imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta... inteleg f bine ce simti..eu zic sa mai incerci inseminari,dar fa-le cu stimulare,eventual o dubla inseminare...
bafta fetelor care fac inseminare curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Am sa vad maine cum sta treaba cu TB si daca e tot crescuta si daca nu vin uratii pana luni am sa fac Bhcg....si daca e neg inseamna ca m/am dereglat...

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Maria sigur ca te tinem minte...noi astea mai vechi,Crisa, eu....mult noroc iti doresc...s-ar putea sa fie ceva cu ochisori la tine. Noua CM ne-a venit mai repede, mie si lui cosi, Z11 dupa IA deci...la tine...poate, poate. Fa un test luni si esti sigura.

Cosicel...cum stii ca ai chist? Se resoarbe singur sau trebuie tratament? Pe mine ma doare rau un ovar, ma tot gandesc ca am facut vreun chist sau ceva.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,
se pare ca o sa parasesc gasca o perioada, pt ca am fost la dr si acesta mi-a spus ca nu am raspuns la stimulare si ca fibromul meu s-a intarit .Asa ca ma pregatesc de operatie si dr mi-a spus ca imi face si ceva la ovare,in sensu ca"le mai invioram".Nu am mai apucat sa-l intreb ce inseamna asta,poate stie cineva dintre voi.
Asta e, incerc sa ma adun(chiar daca mai bocesc putin )si sa ma gandesc ca o sa fie bine.

Multa bafta!

Mergi la inceput