LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)
Raspunsuri - Pagina 16
anca.b spune:
Creata, Alina, merci de reaspunsurile promte. tot sus s-a latit foarte tare si gingia lui stefan, in ambele parti...deocamdata au inceput doar miriielile si rosul obiectelor...asteptam lipsa poftei de mincare si trezitul noaptea, deci...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
danonique spune:
Ieri am uitat sa ma laud ca am intrat in saptamana 34.Dr meu vrea sa mai rezist o saptamana dar eu as vrea sa ajung la 37 saptamani.Un pupic ptr GRATIELA si SHOSE care trebuie sa stea in pat.Ieri au ajuns niste hainute pe care le-am comandat ptr cei mici.Nu va puteti imagina ce frumos e sa vezi hainute pe 3 dimensiuni iar cele mici parca ar fi ptr papusile Vanessei.Si ptr ca mi-am amintit inca nu au ajuns cartile de la Humanitas.Azi le scriu sa vad ce se intampla ca de incasat am vazut ca mi-au incasat banii.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
33+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
laura_dimitris spune:
Buna dimineata la pranz si de la mine
!!!
Abia am sjuns la birou.
Am vazut ca, din pacate, Sofia lui mada inca mai face febra
, ca sofia lui stancutza a vasrat mititica
. Ma rog sa le treaca cat mai repede si
fiecareia!
Elle, felicitari pentru primele imagini cu samburelul/samburica ta
!!! Eu acum nu as paria neaparat pe "baietel"
avand in vedere ca avem deja doi baieti - fartiori de milan, vanesa si albert
- drept ar fi sa urmeze si niscai fetite - a ta, a cretulinei
... Desi , si daca ar veni tot baietei... este si mai bine ca tot se spune ca sunt mai multe femei pe glob ![]()
Nu ne-ai spus cum a reactionat familia la aflarea vestii minunate...?
Miri, spun si eu : esti EXTRAODINARA !!! Eu te-am emotionat pe tine ???!!! Pai nu-ti ajung nici la unghia mica de la picior la capacitatea de a emotiona! Ma bucur ca ti-a iesit fie din a 6-a incercare blogul! L-am salvat la favorite si abia astept sa te citesc. Esti minunata!
Lala, la cate zile dupa ROR i-au aparut bubitele lui andrei ?Nu de alta sa sa stiu si eu la ce sa ma astept si cand sa ma astept. Eleni a facut acum 8 zile ROR-ul...
Este super camera baietilor tai !![]()
Cati, bine ai revenit !
Larisuca, a naibi gripa....
Bine ca nu a luat-o si pipetzica dupa care imi dau seama ca esti moarta de dor. Sper ca astazi deja esti cu ea in brate si sa-ti fi trecut complet boala! 
Alinuta K, mie nu mi se pare ca asta ar fi vreo problema... dar, bine acum depinde cat are ea in mod obisnuit temperatura. Eleni a mea are in jur de 37 cu 2-3 ... Este posibil sa-i mai iasa si vreo maseluta. Are si fata mea o maseluta iesita deja sus + 8 bucati de dintisori ![]()
dariutza frumoasa!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
dautza eu sunt sigura ca vei ajunge la sapt 37, chiar si mai bine. daca stai cumintica, totul o sa fie ok!
imi pare rau de carti .. ce neseriosi!
pupici la samburel si pitici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
roli25 spune:
Danonique, bravo. Mai ai putin si vine puiu mic sanatos si frumos. Intr-un fel e bine ca te odihnesti, ia sa vezi dupa aia iures.
Eu sunt pe aici si citesc, dar nu pot sa scriu nimic...sunt intr-o problema care daca nu se rezolva...vai si amar...plec ca nu vreau sa va transmit starea.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
iulia82 spune:
Dana felicitari pt cele 34 de saptamani.Daca a stat bebe atata sigur mai sta pana la 37.
Miri fain blogu,l-am salvat in bookmarks si-am sa citesc zilnic.
Lala imi place camera baietilor,foarte vesela si primitoare.Te inteleg la faza cu lipsa de spatiu..nici la noi nu-s multi metrii patrati.
Silvia si pe noi ne bantuie un dintisor nou,cred ca maseluta de jos ca are gingia cat un bob de fasole si e tare recalcitranta,mananca numai jumate din mancare,vrea numai in brate...parca uitasem cum e cu dintii astia.
Azi noapte a picat mandra mea din pat.Pe la 3 noaptea s-a trezit plangand,ii iese o maseluta sau canin,si-am luat-o la noi in pat s-o linistesc,dar n-am avut pe cine,s-a fatait toata noaptea iar eu o pazeam sa nu pice, dar am adormit si-a reusit sa se dea de pamant.Noroc ca patul nu e inalt si nici nu cred ca s-a lovit ca n-a plans numai un pic.Dupa asta a reusit sa adoarma.Am pus-o inapoi la ea in pat,dar dupa 5 min era iar sus asa ca am luat-o din nou langa mine si n-am mai inchis un ochi de frica sa nu pice iar.Patul nostru n-are margini la cap si picioare si asta mica tot migreaza in sus,peste perne...off..era oricum cazul sa pice si ea din pat,ca toti copii...
glumesc..
POZE IRIS
POZE BOTEZ
Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
Lala_D spune:
Laura in a cincea zi de la ROR au aparut bubele.
Dar Eleni poate nu face, multi nu fac nicio reactie.
Intre 5 si 14 zile pot face reactii diverse.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
aurel_cris spune:

SONIA ANDREEA,ROBERT,ALEXIA

Sa cresteti mari si sa fiti fericiti puiuti dragi.
MIRI superb ai scris tu acolo pt. Elle ,o placere sa fi citita![]()
LALA e minunata camera baietilor.
IULIA asa era sa o patesc si eu,noroc ca m-am trezit la timp acum cateva nopti.
DANA mai ai asa putin,sigur vei ajunge la 37 de sapt.
ELLE felicitari inca odata pentru samburel,ma bucur ca sta bine acolo la mami in burtic.
Multa sanatate Sofiei Madalinei,Sofieide Stancutza si la toti clopotei bolnaviori.
Noi tot in asteptarea dintisorilor suntem,nu stiu ce sa mai cred caci bulina are o perioada tare naspa.Cred ca sunt vreo 6 saptamani de maraiala cu nemancare,nedormit si dinti ioc.Ieri a mancat mai bine,are asa perioade de cate 2-3 zile bune dupa care iarasi o ia,gingia este rosie si umflata.Sunt 2 luni si jumatate de cand i-a iesit ultimul dintisor,ce mai curand facem un anisor si avem doar 2 dintisori jos![]()
Pupici la toate zuzicile,sunteti minunate.Ce rau imi pare ca nu putem veni si noi la party.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
laura_dimitris spune:
Danutule, eu sunt convinsa ca stim mai multe ca medicul tau
si nu numai ca vei mai trece de inca o saptamana dar vei intra si in saptamana 38 !! Pe pariu ? ![]()
burtica si nazdravanii!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
danonique spune:
Sper sa dea DD sa ajung la 37 saptamani si sa nu fie nevoie de incubator.Ma ingrozeste ideea de a sta la spital mult timp cu cel mic si sa ii las pe ceilalti doi acasa.Desi acum nu ma prea ocup de ei macar ii vad,ii strang in brate.Pupici tuturor ptr incurajari.MADALINA si STANCUTA multa sanatate printeselor.Speram ca se vor face repede bine!Albert a dormit mai bine noaptea trecuta.Nu s-a mai trezit urland asa ca banuiesc ca starea de disconfort de acum doua nopti a fost cauzata de cativa pufuleti pe care i-a mancat.Pana acum el nu a mai mancat niciodata pufuleti dar cum am gasit un magazin romanesc am zis ca nu are ce sa ii strice.Se pare ca m-am inselat.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
33+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert