Seminte de in + apa = inlocuitor de ou???

Seminte de in + apa = inlocuitor de ou??? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

A incercat cineva?

Uite ca se poate:

http://www.care2.com/greenliving/flaxseed-egg-substitute.html#solution_comments

Mi se pare cam ciudat, dat am gasit si in alte locuri pe Net. Ma gandesc ca ar merge in retete de post, la clatite, poate altele... (laptele l-as inlocui cu lapte de orez). Oare ce-ar mai iesi ?

Take joy! (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, eu am incercat, mai ales cand fac paine gluten free la care trebuie ou si a iesit minunat.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Si eu am incercat in niste cuiburi de viespe. Au iesit bune, aveau gustul de parca pusesem nuca in aluat. Partea negativa cred ca a fost ca s-au uscat foarte repede. Probabil oul le tine mai pufoase pt mai mult timp.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

da, eu am incercat, mai ales cand fac paine gluten free la care trebuie ou si a iesit minunat.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Ha, si eu vreau sa inlocuiesc la paine fara gluten. Am inteles ca merge si in locul xantham gumului . Ai incercat si asa?

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM

Si eu am incercat in niste cuiburi de viespe. Au iesit bune, aveau gustul de parca pusesem nuca in aluat. Partea negativa cred ca a fost ca s-au uscat foarte repede. Probabil oul le tine mai pufoase pt mai mult timp.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si

Ce sunt cuiburile de viespe? Tu tot cu fainuri fara gluten le folosesti?Revin, le-am gasit pe Net. Nu stiam ca asa se numesc in romana.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

n-am inlocuit si xanthan gumul, numai ouale, dar ma tenteaza. tot uit sa iau cu mine reteta de eclere. uf. deh, creier de gravida.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Da, te rog, vreau si eu retete! Am gasit multe care imi plac (unele cu ingrediente naturale, altele as incerca sa le inlocuiesc sau fac in casa...). Am cumparat si cateva fainuri, sa vedem ce iese. O paine as vrea pt. scoala pt. copii, deserturi vad ca sunt mai usor de facut... Te astept cu eclerele.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput