Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
Reallaura spune:
Intru nitel, am rasfoit in fuga, vreau sa-i spun Andradei sa fie bucuroasa ca tati intra pe 85 % si nu pe 6 milioane. e nasol ca se intampla ce se intampla, dar e si o raza de speranta. Tiberiu dormind in jumper e de nota 10!!
Alysh iubita, pentru tine am intrat sa-ti las un mesaj: m-am simtit din ce in ce mai rau azi, cu frisoane, cu ameteala si stare de voma. Ma bucur ca nu am ajuns ca va aveam pe constiinta. Stau cu inima cat un purice ca o sa ia si Mirci...ooof!!
La cat a tipat azi pe drum, mare mirare daca scapa anyway.
va pup fug la ceaiurile mele...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Alysh spune:
Simo, sa stii ca si mie mi-a traznit ideea asta cu tricicleta, acum cateva zile. Chiar e fezabila treaba? Dar daca am drum mai lung si trebuie sa doarma, ce fac?...iau iar carutu' vechi.....Adica de ex cand o sa ma intalnesc cu Laurita in parc si am de parcurs drum lung....
Prag, chiar vroiam sa intreb de tine.....
Laurita, sanatate multa iubita, imi pare tare rau ca nu te-ai simtit bine, astept maine vesti bune!
Vlady[b]
Nicole1980 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mi_bebelina
De-asta ma batea gandul sa ii iau si eu ca are bila aia in fata si coarnele si ar tine-o ocupata, in plus la spate e destul de inalta si e buna si mai tarziu ca e detasabila chestia aia din fata. Mai vazusem una gen fotoliu, parca Nicole spunea ca are...o fi mai buna?O sa ma uit la targ ca pe-aici pe langa mine nu stiu vreun magazin sa aiba, la Braila am vazut modelele astea.... Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Mi bebelina - da, noi avem, insa nu te sfatuiesc sa iei. Mai buna e cea a lui Gabitza. Asta pe care o am este incomoda, iar bebe nu sta pe ea deloc, cred ca mai incantat ar fi de una buburuza.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
simonacip spune:
Prag of imi pare rau, ati patit-o si voi toti 4...tare nasol e, mai ales pt tine care trebuie sa vezi si de copilasi...Cu ce i-ai tratat?Sa stiti ca si la noi e vremea naspa, adica a cam venit iarnaCe ma enerveaza..
Alysh, ai dreptate cu somnul...nu au cum s adoarma in tricicleta...doar sa iei carutul vechi pentru drumurile "cu somn". EU oricum iau direct tricicleta pentru ca nu as avea unde sa mai depozitez un al doilea carut...Auzi, banuiesc ca tricicleta vrei oricum sa-i iei . Incearca sa vezi care-i treaba cu ea si daca nu te ajuta deloc, cumpara un carut..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
SIsica scumpa, sanatate, ati fugit de noi si nu ne-am vazut ca sa o faceti si voi peste o saptamina...SPer sa n-o ia si Mirci. DOamne AJuta!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
ca_eric spune:
fetele va citesc din urma..dar pana nu uit..
cele care dati 3 mese solide cand ati introdus a treia?
ca eu ii dau inca 2 mese.
va pupez
Alysh spune:
Simo, cred ca asa am sa fac....iau intai tricicleta sa vad cum sta treaba si apoi carutz....acum daca oi gasi in targ un carutz ieftin cum mi-a sugerat Cleo, ma bag si la un carut.
Eu am noroc ca duc la curte cam tot ce imi prisoseste. Deja am dus saci cu lucruri de-ale lui Vlad care i-au ramas mici, prima lui caditza, ladoul scoica....acum vad ca adun alti saci. Mama, ce repede cresc copilasii, dar lasa sa fie sanatosi si sa vina altii la fel.
Ca-eric, am introdus a treia masa solida la 9 luni. Aveam lapte la ora 17 si l-am inlocuit cu iaurt cu fructe. Ii dadeam si inainte iaurt cu fructe dar alternativ, o dimineata branza cu diverse combinatii , o alta dimineata iaurt fructe. Acum am lasat masa de la 9 dimineata numai de branza cu smantana/ iaurt si masa de ora 17 iaurtel cu fructe.
Vlady
chinabulina spune:
cleo, covorase din alea mai ieftine nu cred ca gasesti, cam ala e pretul. alea de la PROGES insa nu se desprind figurile, eu zic ca-s mai bune, ca nu te trezesti ca le roade cupilu'
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ca_eric fetele va citesc din urma..dar pana nu uit.. cele care dati 3 mese solide cand ati introdus a treia? ca eu ii dau inca 2 mese. |
Noi introducem fructele saptamana viitoare, adica dupa ce face 8 luni. Si incet, batraneste, mai intai un merisor, apoi o para, apoi ceva banana, mango/piersica, ce-oi gasi si eu acolo la magazinul bio... Inca nu stiu cum sa fac, daca sa-i dau mai intai doar fructe sau sa i le amestec din prima cu cerealele. Nu mai stiu cine spunea (una din belgience/olandeze parca) ceva cum ca ar fi mai bine sa introducem fructele separat, sa le prinda gustul bebe, altfel cu cereale riscam sa nu le vrea mai tarziu decat asa... Dar cum facem? Dam fructe si dupa aia biberonul obisnuit de la ora 10-11? Nu face diaree? Sau dam din prima doar fructe? Nu merge, ca nu tin de foame... Of, ce de mai batai de cap...
Fetele, vreau sa va zic ca sunt mandra de mine: in seara asta am reusit sa fiu mult mai relaxata cand i-am dat cerealele cu lapte, l-am lasat sa-si bage degetutele in castronel si – cel mai important – l-am lasat sa-si bage si degetul in gura din cand in cand, acum nu i-am mai dat eu mana la o parte cu forta, ci pur si simplu am asteptat si i-am oferit lingurita cu papica, iar el – manca-l-ar mama de baiat destept – a realizat ca din deget nu vine nimic mancabil si sa-l vedeti cum scotea singur degetul si deschidea gurita Lua 3 lingurite, iar baga degetul, eu iar asteptam si ii intindeam lingurita, el scotea degetelul si papa iar 3-4 lingurite... si asa am terminat castronelul Da, pentru mine e o mare realizare, sunt pe drumul cel bun.
Iulia, simt nevoia sa-ti multumesc inca o data Dupa ce am vazut video-ul tau cu Mufitza cum se juca singura cu castronelul si am realizat cat de relaxata erai tu, am avut o mare revelatie si a inceput sa faca si la mine click, iar acum se vad rezultatele.
Laurita, PRAG, sanatate multa si aveti grija de voi, dragelor
ca_eric spune:
alysh merci de raspuns...noi suntem inca cu 2 mese solide pe zi..si eu tot pe la 17-18 ii dau laptele si apoi unul seara..la noi papa iaurt cu frucet dimineata..o sa introduc poate branzica dimineata..sa pun seara fructele..le sucesc eu cumva..
miss eu i-am dat fructele simple la inceput vreo cateva sapt..pana introduci suficiente ca sa poti combina. apoi dai fructe combinate si fructe cu cereale sau cu iaurt sau cu branza.
doloress esti mortala ci sotul tau...cu frizatul si cosmetica lui..am vazut poze cu patrickutul tau..e mortal..ce mai...