Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
elena_g spune:
ANDRADA nu te mai consuma asa.Si eu am inceput munca din ianuarie si toata luna decembrie imi venea sa bocesc incontinuu.Aveam o jale ca la mort dar incet-incet m-am obisnuit.Sunt multe alte momente frumoase si unul coplesitor este acela cand vii acasa si il vezi cum se bucura cu manutele intinse la tine.Ai sa mai plangi si pe la munca si o sa-ti vina sa fugi acasa dar la un moment dat stii ca-i bine si te mai calmezi.Tudor sta cu mama pana la 2-3 cand ajung eu acasa(imi iau acasa de lucru tocmai ca sa pot sta cu el mai mult timp ).Ma suna mama cand mananca,cand se culca,cand se trezeste,cand il schimba.....Si inca ceva...ai sa fii mai putin obsedata de el...adica sa nu fie bolnav,daca are aia,de ce are bubita aia,de ce a facut caca asa,de ce respira asa....eu asa eram ,poate nu e si cazul tau.M-am ami calmat si acum ma bucur de fiecare moment cu el un pic mai relaxata decat atunci cand eram permanent cu el.O sa fie bine,ai sa vezi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
chinabulina spune:
andrada, nasol cu jobul lui tati. dar tot raul spre bine, rasare soarele si pe strada voastra ... iar tiberiu e mortal cum doarme in jumper!!!
... si eu sunt auditor, dar nu am profesat prea mult pe faza asta, ca am facut cursurile cu putin timp inainte de a ramane gravida. mie mi-a placut...
elenuca, cum sa nu-i placa somonul la cuptor cu cartofi? ca si mie imi place cat despre avocado, eu i-am dat ieri cu jumatate de cartof, cateva buchetele de broccoli, usturoi, galbenus de ou si putina lamaie. a halit in mare viteza, i-a placut. putea apoi a usturoi!!!
azi i-am dat la fel, dar am inlocuit galbenusul cu piept de pui. n-a mai vrut... asa ca a mancat cateva lingurite, apoi piersica
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Andrada imi pare rau de situatia asta, dar o sa fie bine , o sa vezi. Tiberiu are aproape 9 luni si oricum cred ca te gandeai sa te intorci la munca. Si daca nu te gandeai, uite, sunt tari in care se sta foarte putin cu bebe acasa (SUA=3 luni, daca nu ma insel). Te pup si spr sa se rezolve totul...cat despre Tiberiu...mooaaama cum face...de ziceam ca pleaca cu tot cu scaun super dulce!
LMA si de la mine sarbatoritilor zilei! Sa fiti sanatosi , norocosi si papaciosi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
si sa va ridic moralul:
dimineata se aude o bataie in usa. Se scoala sotu, cand deschide usa, sta unu zambind:
- Ce vrei mah, in plm e ora 3 dimineata!!
- Scuze, n-ati putea sa ma impingeti?!
- Du-te bah de aici, la 3 dimineata? si ii inchide usa in nas, si se duce inapoi in pat langa sotie.
Sotia il intreaba:
- Cine a fost la ora asta?
- Pai unu, cica vrea sa-l imping Sotia se ridica intr-un cot:
- Ti-aduci aminte cand ai avut pana la motor, si nu te-a impins nimeni si ai stat 4 ore pe magistrala, ti-era greu sa dai o mana de ajutor?
- Bine, zise sotul. Isi trage repede o pereche de pantaloni si iese afara, aici cam ceata, si incepe sa strige:
- Bah unde esti? Se aude un glas:
- Aici!!
- Unde aici?
- Aici, in leagan...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Buna fetelor, am intrat si eu sa va spun ca suntem bine, grase si frumoase
Am citit capitolul acesta, sanatate lui Robertel de Simonix, imi pare rau de sotzul tau, Andrada (si de la noi se da afara ) asta e, sper sa treaca repede vremurile astea nashpa. Ce sa iti zic, ca si mie mi-a fost si imi este greu fara ea toata ziua, dar am mare bafta ca vinerea o am libera si simt si eu zilele alea in care stau cu ea ca suntem asa, mama si fiica la fel ca inainte. Fii puternica. Te pup.
Pupam pe Miss Parker cea avertizata si ii uram nopti usoare. Imi pare rau ca iti face Bogdan morala legat de dormitul cu bebe in camera. Noi nici nu am avea de ales... ca n-avem decat o camera la dispozitie...
Sunt un pic trista ca planurile noastre legate de casa se amana, va dati seama, cu criza asta... Ce sa facem, asta e... Incerc sa nu dau importanta multor lucruri care inainte ma deranjau si parca e mai bine.
Interesanta chestia cu supozitorul cu eucalipt, voi incerca sa tin pasul cu voi ca sa aflu amanunte. Frate o data am zis ca mor asa de "aromat" era kk. Si totul se intampla intr-o seara dupa ce aerisisem si incalzisem camera Deci am dormit in miresme deosebite. Dar nu-i nimic ca nu ma supar.
De cateva zile cam urla cred ca din cauza de dintisori. Noi avem numai 2 cei de jos. In rest nimic. Se vede sus ca e umflata rau, mi-e teama sa nu-i pocneasca toti, ca de vazut se vad prin gingie... Era si tare tare imbujorata ieri. Febra nu. Dar fitze la greu, te face cu nervii... Biata mama... Of, of...
Cleo, si Eva leagana din cap stanga dreapta cu putere cand e obosita (cred ca vrea sa ceara sa o leganam, sa adoarma). In rest isi mai da cu unele obiecte in caputz, dar nu cu putere, imi da si mie, de fapt cred ca vrea sa ma infrumuseteze.
Cu alaptatul... nu stiu, eu nu as fi fost de acord... sa suga Eva la alta tzatza. Iar despre mestecat in gura aceeasi parere: Nu hotarat. Ok, poate noi asa am crescut, si parintii nostri la fel, dar acum avem robotzi de bucatarie asa ca... pas!
De cand imi doresc eu alt carutz............... De cand am iesit prima data afara cu cazatura asta pe care am fost eu in stare sa o cumpar!... Sper sa imi ajute Dumnezeu sa ii cumpar altul cat de curand ca o iau razna...
Fetelor am avut un cosmar alaltaieri... am visat ca nascusem 2 gemeni (baiat si fata) mama si ce mai plangeam ca nu o mai gaseam pe doctoritza mea, nu imi facusem analize plus ca nu stiam cand am dus sarcina, imi era groaza ca nu am sa ma descurc cu ei......... Of... of...
Poop fetele!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Andrada79 spune:
Va multumesc mult pentru incurajari. Inceputul va fi mai greu dar pe urma trebuie sa ma obinuiesc asa cum zici si tu elena, oricum la 1 iunie tot ma duceam la munca asa ca....cu trei luni in plus sau in minus..asta e. Acum ma incurajez...in 5 min iar plang dar macar ma descarc!
Cleo hai ca mai linistit legat de zbenguiala lui. Oricum, cum incepe sa faca asa incerc sa ii distrag atentia si reusesc.
Chinabulina ma bucur ca iti place meseria asta. La mine ideea e ca ei vor sa fim certificati, sa avem procedurile si tot tacamul facut dar daca se poate sa nu deranjez pe nimeni cu "hartoagele" mele, ceea ce numai calitate nu se numeste. Oricum m-am cam obisnuit ca e al 4-lea an de cand suntem certificati. Insa e fff multa munca pe care o duc de una singura si binenteles in timpul asta mai fac alte 20 de lucruri. Ma enerveaza ca de fiecare data cand s-a apropiat momentul de recertificare a coincis cu perioade grele. Anul trecut eram in luna a 8-a si abia puteam sa mai stau pe scaun, acum doi ani am avut auditul exact cand a murit finutul meu iar acum toata nebunia asta cu casa in constructie si cu serviciul sotului.
chinabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 Chinabulina ma bucur ca iti place meseria asta. La mine ideea e ca ei vor sa fim certificati, sa avem procedurile si tot tacamul facut dar daca se poate sa nu deranjez pe nimeni cu "hartoagele" mele, ceea ce numai calitate nu se numeste. Oricum m-am cam obisnuit ca e al 4-lea an de cand suntem certificati. Insa e fff multa munca pe care o duc de una singura si binenteles in timpul asta mai fac alte 20 de lucruri. Ma enerveaza ca de fiecare data cand s-a apropiat momentul de recertificare a coincis cu perioade grele. Anul trecut eram in luna a 8-a si abia puteam sa mai stau pe scaun, acum doi ani am avut auditul exact cand a murit finutul meu iar acum toata nebunia asta cu casa in constructie si cu serviciul sotului. |
HA! HA! HA! andrada, unde lucrezi? cred ca suntem colege, ca asa patesc si la noi cei cu calitatea, toata lumea vrea sa fie certificata, dar nimeni nu vrea sa fie deranjata... "adica sa se schimbe, primesc, dar sa ramana la fel"
![](icon_smile_big.gif)
edit cleo, asta e o conspiratie, m-am convins: de cateva zile postezi bancuri pe care le primesc si de la altii fix in aceeasi zi
![](detectiv.gif)
![](icon_smile_big.gif)
georgiana,
![](mamica.gif)
Ia te uita ce mare sunt
kristinik spune:
Un tip era somer. Vede un anunt in ziar ca Gradina Zoologica din Baneasa cauta un ingrijitor.Se prezinta si directorul ii spune:
-Uite domnule cum sta treaba, noua ne-a murit gorila si era un punct de atractie pentru copii. Pana facem rost de alta, avem nevoie de un om sa se imbrace in pielea ei si sa se plimbe prin cusca. Ce zici? Te platesc bine.
Tipul accepta si totul e ok. Dupa o saptamana il cheama directorul si-i spune:
-Daca te urci pe cusca, te cateri si sari prin copaci iti dublez salariul.
Se apuca tipul si incepe sa se agite, sa se catere, sa sara prin copaci si la un moment dat se rupe o craca si cade in cusca leului. O rupe la fuga strigand ca disperatul:
- Ajutor, ajutor!!! Leul dupa el:
-Taci dracului si nu mai zbiera asa ca ne concediaza pe amandoi...
Asa.. ca sa tin isonul lui cleo
Imi pare rau Andrada de tati. Lasa ca o sa vina vremuri si mai bune. Uite priveste partea pozitiva a lucrurilor: va vedea si el cum e sa stai toata ziulica cu bebe, sa faci una alta prin casa, etc.
Cristina de Diana
Cristina
socrate spune:
Andrada imi pare rau de ce vi se intampla.Eu sper sa vina si ceva bun de tot dupa asta ca ati tras destul. In ceea ce priveste jobul tau cred ca peste tot e asa. Mie mi-era mila de colega mea de la calitate dar in res numai suturi a primit.Eu faceam partea mea de proceduri si faceam rapoarte si sustineam la audit, dar majoritatea vroiau ca ea sa faca totul si ei nimic, in plus sa nu ii deranjeze.
Alysh spune:
Buna fete dragi,
Noi am avut azi niste musafire de vaza, doua fete frumoase, mama si fiica: Adriana si Annika si tare ne-am bucurat. Ne-a parut rau ca nu au putut ajunge Laurita si Mirci, next time speram.
Chinabulina, multumesc de info privind expo bebei, chiar am primit un email azi ca ar mai fi inca un targ spre sfaristul lui aprilie, sper sa ajung la amandoua sa am de unde alege.
Vlady a avut febra azi noapte, spre dimineata a fost ok, acum iar avea un 38. Sper sa scapam fara antibiotice. L-a scos soacra-mea despuiat afara pe -5 grade sau cat or fi fost luni seara. Asta-i viatza!
Vlady