Comori de nov-dec 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

saluatreeeee!!!!va mai amintiti de noi????sper ca da..ca noua ne e tare dor de voi..mereu.Monica are dreptate:o sa-mi cumpar laptop...numai sa-mi fac timp sa caut oferte....dar cu timpul tot prost voi sta
sa incerc pe scurt sa va spun cate ceva despre noi
Maria bine,desi uneori cam obraznicuta..a fost un picut bolnava,viroza respiratorie,dar i-a trecut in 1 saptamana.altceva nu,Doamne ajuta sa nici nu mai fie pana la iarna!merge la gradi,stie o gramada de lucuri..cam cum o stiti,popate cu ceva mai multe "figuri" in cap,mai ales cand se crede domnisoara
Sara e super..desi acum ne chinuiesc niste dintisori ce dau sa iasa.plus ca a inceput sa mearga de 1 luna-1 luna si 1/2.la inceput in premergator,apoi de manute si in final numai de o mana.vineri a facut si primii pasi singura;nu multi,3-4,timid,de la mine la bunica,dar ptr.mine e o mare realizarede atunci tot face pasi singura si eu sunt tare mandra de ea.partea rea e ca nu mai vrea in premergator si cineva trebuie sa stea 'blocat' langa ea toata ziua..deci timpul meu liber e extrem de putin,mai ales seara dupa ce adoarme micul terorist.
Onitza,mi-a zis MOnica de problema..si eu am avut asa ceva si pe la 6 ani parca mi-a facut o anestezie micuta si am rezolvat..stai linistita
Otilia,am vazut-o pe buburuza mica,grasa si frumoasa...sper pana plecati sa va vad..mi-ar face mare placere
pupici la toata lumea si sper ca saptamana asta cat stau la Pitesti sa ne mai auzim
numai bine

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

andreap, hai mey ca nu te uitam noi cu una cu doua...bine ca sunteti bine si ca mezina a inceput sa zburde pe propiile picioare...
prin iunie vin in ro, poate facem o intalneala cu toatele prin moghiorosh? roserbina, te pui pe lista? si care cate mai vreti si puteti...

try, cum e cu noul job?

am pus ceva poze noi aici: http://picasaweb.google.de/zumperiox/Aprilie_2009#

noi suntem bine, David obraznic iar Eric ii calca pe urme, in rest, sanatate sa fie...

mirandolina, mey, mie mi se pare de o prostie crasa rau de tot educatoarea de care tu vorbesti ca il intreaba pe Matei daca tati te-a invatat sa pui mana la cuc si altele...Mi se pare nu are nici cea mai mica notuine de bun simt, in primul rand, nemaivorbind de un pic de psihologia copilui, notiuni de pedagogie...e proasta rau, las-o in prostia ei..

apropo de putza si mana la putza..l-am surprins pe David mangaind putzi(asa o alintam noi) si ii spun ca acum putzi e in erectie , dupa o mini discutie purtata cu el pe tema asta...La care el, zice..."mami, da poate acum curge sange din putzi?"
Il linistesc ca nu curge sange ...si cocluzia trasa de el..."aha, mamiii, pai nu curge ca e in directie!"

mirandolina, mey, ce cravata rosie are Matei...frumusel si cochet...

somn usor...

mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

cateva pozite si de la noi
ieri am serbat floricica, si am apucat cu greu azi sa mai pun poze care se adunasera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cuscra...cum putea sa fie ginerele meu daca nu tot la fel de zapa ca si tine auzi la el...e in directie

n-am apucat sa ma uit la poze...dar abia astept...
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Desi asa Fulgule, ai un Eric nazdravan? Bravo lui si rabdare de otel tie!

Eu ma laud cu o pitica smechera, ia uite cum rade de mine aici. Si ne-am pus cercei

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

otlia e gogosica asta mica o frumuseteeee, nu ca cea mare nu ar fi la fel ,parca ar fi surori, nu imi mai iau ochii de la poze, frumoasa foc, si ce ochiiii

cand ne mai intalnim fetelor si noi , ca acum sa mai incalzit

Mergi la inceput

andreea doamne ce zboara timpulll,deja mergeti:) , safie sanatoase ca de fite ...daia sunt fete sa aiba la greu, eu vb ca ma uit la fimea si pe de o parte imi vine sa o zgudui bine pe de alta mi-ar place sa ramana asa si cand va fi mare
fulgu , ce baieti mari ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguletz
mirandolina, mey, mie mi se pare de o prostie crasa rau de tot educatoarea de care tu vorbesti ca il intreaba pe Matei daca tati te-a invatat sa pui mana la cuc si altele...Mi se pare nu are nici cea mai mica notuine de bun simt, in primul rand, nemaivorbind de un pic de psihologia copilui, notiuni de pedagogie...e proasta rau, las-o in prostia ei..

mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Sa stii ca n-are minte educatoarea si mai ales nu are niciun gram de tact pedagogic.Cum sa-i spui asa ceva unui copil?
Mirandolina, despre tinutul creionului in mana stai linistita ca-l va tine.El este preocupat de alte lucruri si face multe pe care alti copii nu le fac.
Am vazut si pozele, SUPER oul, iar de cavaler nu mai vorbesc

Fulgu, e mortal David cu replicile lui Am vazut si pozele, sunteti o familie reusita.

Otilia, vazui si pozele voastre.Mami ai doua printese superbe.Frumosi cercei!

Paxela, da unde-s pozele cu floricica? Ca l-a semnatura m-am pierdut si nu le-am vazut.

Noi ne laudam cu rusu-n gat, de vineri de la 17 si pana duminica seara a tot facut febra, e pe antibiotic si vorbeste de parca are galuste-n gura.Degeaba-i zic sa "mai respire" ca apoi o doare gatul rau, ca nu-i tace gurita deloc, turaie intruna.Ieri nu mai reuseam s-o ascult si i-am zis ca mi-a facut capul patrat, iar replica ei:"un patrat e o linie asa, una asa, una asa si una asa(imi arata cu degetul in aer) si capul tau nu-i asa, e un cerc"

In rest toate bune si frumoase, suntem in vacanta si profitam de vremea buna.
Am mai croitorit, i-am terminat in sfarsit hanoracul si i-am facut si nepoatei o pijama de saten ca tare mai vroia una de cand a vazut-o pe a Dianei.

Vasi va doresc o saptamana minunata!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Am vazut ca am ajuns la pag 21, asa ca mi-am permis sa fac eu
capitol nou

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput