Comori de nov-dec 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cu intarziere dar din inima...

LA MULTI ANI FELIS! Multa sanatate si numai bine!

LA MULTI ANI LILI draga! Multa bafta pt astazi la examen...Tin pumnii. Neaparat sa-ti iei carnetul azi,ca la vara vreau sa ma plimbi cu masina,cand venim la mare.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

azi m-am trezit cu un super extra sictir pe mine...ma incearca de cateva zile o infectie la o gingie Mi-am facut programare azi. Iar ma vede dentistul, o sa gandeasca ca m-am amorezat de el. Nu-sh ce am da de cateva luni incoace tot ma doare cate una alta in gura...de la ce mi s-o trage?

dana, abbia astept sa ved pozele lui irirs in costum p o p u l ar...Si eu am unu(un costum) cusut demana de starbunica mea, o minunatie....L-am purtat de cateva ori cand mergeam cu plugusoru cand era mica :-)

miha, eu mi-s mai rau decat soacra-ta, cred...Adicatelea si eu ii dau lui David sa manance la tv., ziua.Altfel nu mananca.Asta e, mea culpa...Nu stiu de ce dar nici din asta nu imi fac un stres..Nu ma deranjeaza sa ii dau eu atata timp cat el mananca(la noi a fost mereu o problema mancatul).
Seara mancam cu totzii la masa.Regula.
dar si pe mine m-ar fi enervat sa ma minta...

mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguletz
miha, eu mi-s mai rau decat soacra-ta, cred...Adicatelea si eu ii dau lui David sa manance la tv., ziua.Altfel nu mananca.Asta e, mea culpa...Nu stiu de ce dar nici din asta nu imi fac un stres..Nu ma deranjeaza sa ii dau eu atata timp cat el mananca(la noi a fost mereu o problema mancatul).
Seara mancam cu totzii la masa.Regula.
dar si pe mine m-ar fi enervat sa ma minta...

Amira sta in scaunul ei la masa.Nu pot sa fac discriminare unul are voie la tv si altul ba. Si sa alerg dupa amandoi prin casa cu mancarea...nu cred ca ma aranjeaza. Si eu i-am dat,tocmai in ideea asta,macar sa stiu ca are ceva in burta. Dar de acum consider ca e destul de mare sa o faca singur si daca ii e foame poate constientiza senzatia si sa manance. N-am facut brusc aceasta schimbare,am luat-o incetisor,i-am vorbit muuult,a mers o perioada apoi a hotarat:"nu pot sa mananc singur" sau "nu vreau sa mananc singur,vreau sa-mi dea cineva".
Anul trecut,de fapt acum 2 ani,inainte de a implini 3,cand am vrut sa-l inscriu la gradinita nu mi l-a primit pentru ca nu manca singur,pentru ca nu mergea la wc singur...Anul asta vreau sa-l schimbam la program prelungit,acum merge la program scurt.Daca patim si acum la fel ca acum 2 ani?
Ok...m-am gandit si la varianta ca va merge cu turma,cum se spune ca va manca daca va vedea ca altii o fac,ca una ca alta...Dar dupa cat e de incapatanat si puterea exemplului nu prea tine,prevad doar ca nu-i va mai placea la gradinita,vom avea parte de spectacol si va ramane cu sechele,asa cum zice ta-su ca are legate de gradinita. Da da...toate sechelele lu' ta-su de acolo i se trag,de la gradinita...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

David mananca singur, seara...dar la pranz asa l-am invatat, sa-i dau eu ca lui i-ar fi lene sa manance singur...Vina imi apartine in totalitate, nu ma plang, cum il invatz asa il amDavid are aproape 15 kile(acu 2 zile, mai exact, 14 kile 900), intelegi ?! ...importanta e ca e sanatos

sunt sigura ca si la Robert va functiona regula spiritului de turma si va manca singur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si cu intarziere urez la multi ani cuscritei mele, lui Felis si Mirandolinei

sa fiti sanatoase si voi si copilashii numai bine si tot ce va doriti sa va dea dd

va salutam si pe toate din tzarile calde

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Uite asa imi shade bine,
Cu carnetul langa mine,
Uite asa as vrea sa ... beau!

gata, am scapat, 'tu-i mama lui de carnet!
Multumesc ca v-ati gandit la mine! am avut emotii, evident ca la ghinionul meu am nimerit un politist nashparliu (dupa spusele instructorilor), evident ca l-a picat pe cel dinaintea mea, evident ca nu mi-a iesit parcarea laterala cu spatele din prima, evident ca am incercat 1 data si restul e mers struna!!!

Miha te astept la vara, sa te scot la sosea!

Multumesc si pentru restul de urari, va pe fiecare in parte!

Din pacate azi aveti chef de vorba, iar eu trebuie sa gatesc mancare, am rufele in masina, deci ...trebusoara scrie pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Sunt taaare fericita azi!

Fiica-mea a fost 'de milioane' la serbare.. in sfarsit m-am bucurat la maxim si eu...si mi-au dat lacrimile de bucurie.
A facut tot programul de serbare, a fost vesela, fara emotii. SI-a spus poezia, a dansat...a fost "in pielea ei".. asa cum o stiu eu.
Surpriza a fost mare, fiindca eu am dus-o la gradinitza doar de luni si deci, a repetat chiar numai 1 sapt.. si cu toate astea a fost alta decat la serbarea de Craciun.

Poze :

http://family.webshots.com/album/570401617NEWbKj

si aici sunt de la ski si de la ziua mea:

http://entertainment.webshots.com/album/570224675rRhbXt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Danette Iris e o comoara!!! are niste obrajori bucalati, de poti jura ca-i moroshanca Bravo! a fost frumoasa foc, cum ii shade bine unui copil dezimvolt ca ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dana cred ai auzit de nenumarate ori asta dar vin sa intaresc faptul e IRIS E O FRUMUSETE DE FATA. De mica tot am admirat-o , e o papusica ..nazbatioasa (dupa cum spui tu ). I-a stat f bine in costumul traditional si te-a facut si pe tine fericita.
Am vazut si pozele de la ziua ta si va admir ca aveti obiceiul sa sarbatoriti cu fast fiecare ocazie. Bravo voua!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Lili felicitari pt permis!!! Sa il stapanesti sanatoasa si curaj la condus. (iti zic eu..marea curajoasa )

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput