Copii din 1995-1998(28)
Raspunsuri - Pagina 6
Ana68 spune:
'Neata si de la mine...mai dau un rand de cafea...cine mai doreste,cine mai pofteste...
Mihaela...ce bine ca ati iesit la distractie.Am si eu colegi care au plecat la schi,chiar week endul trecut...au fost pe Semenic...insa e tare aiurea,din ce au povestit ei,dezorganizare acolo,multi au interese in zona aia si nimic nu se face pentru imbunatatirea si inflorirea turismului.Pacat!Sa aveti vacanta frumoasa in continuare,daca nu ati incheiato si spor la treburi!
Anca,sa sti ca de o vreme am inceput si eu sa mai beau ceai...ceai negru,ca sa mai inlocuiesc cafeaua.imi place mult si mi-am cmparat si acasa o cutie.Vad ca Matei face clan cu Elliot...hai ca glumesc!Uneori sunt uituci si copiii astia...ce?Crezi ca Alex nu face d-astea?!
Cumplita veste ati primit de colegul acela...Si eu aud aproape zilnic de vesti de astea triste.Mai bunaoara saptamana trecuta,pe joi,a fost polei pe sosele si ma suna Marius si imi trimite un link de la un ziar local online,ma uitam in poze si era un Ford facut varza...iar soferul este o colega de a lui Marius...n-a murit ,insa e cu fracturi multiple,trebuie sa suporte o tona de operatii...si asta n-ar fi singurul exemplu de neatentie la volan.Un coleg de al meu e si el in spital,tot din cauza de derapaj,e in ghips pe de-a-ntregul,s-a rasturnat cu masina dupa ce s-a izbit de o dubita cu oameni,tatal lui a murit pe loc,iar mama lui are sanse mici sa scape...jale...Of,ca m-am starnit la prapadenii!
Alex daaaaa,s-a distrat tare bine...chiar povestea ca dupa ce au plecat de la Mall si-au propus sa ma repete figura,fara motiv de serbatoare,ci pur si simplu ca le-a placut...Hehehehehehehe,deci la Elliot preotul era mic de inaltime,nu el inalt...logic!
Mara...oricum eu m-am distrat...sper ca azi sa vi la timp sa bei cafeluta.E buna ea rece,dar mai buna e aburinda.Si Alex a inceput cu testele...chiar imi zicea aseara ca ce naspa e inceputul de an(el se referea de fapt la inceputul de semestru) ca toti dau teste peste teste de,vorba lui,n-ai timp nici sa mai respiri.
Miha rock...ma bucur mult pentru tine...cred ca este o adevarata placere sa lucrezi cu florile si am eu banuiala ca te incarci zilnic pozitiv...asa terapie cine nu vrea?
Andra ,ce mai faci?Cum e mama ta?
Vic,umflatel?Restul fetelor?Cu treburi?
Sa aveti o zi cat mai buna,dragelor!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
flower-power spune:
Merci ,Ana ,de data asta eram prin preajma ,am prins-o calda .Chiar imi pusesem de ceai (verde+iasomie ).Ceai negru mi-a adus si mie o prietena o cutioaica + pahare ,....cadou cand s-a intors din Turcia .Sta de vreun an pe-acolo .Nici nu stiu ...o mai fi bun ...
Miha ,sper sa-si revina repede Silvia sa se bucure de vacanta .
Cu lista ,nu stiu ,zic si eu ca poate daca le-am pune in functie de luni ,poate ar fi mai vizibil ...E o sugesestie ...Neaparat sa zica si restul cum li s-ar parea mai bine si dupa ce ajungem la un consens ...
Da ,Miha ,stiu ca are dreptate ...De-asta il si sustin pe cat se poate ...Doar ca si asta-i cu doua taisuri ...Chestie de echilibristica ... Daca nu ar invata in we nu ar putea face fata volumului in timpul saptamanii .Deja imi spunea ca ieri colegul lui copia la lucrarea de la religie .Cred ca l-a tentat f tare si pe el (dupa cum povestea ).Doar ca el invatase ... Imi spunea o eleva de-a 7-a ca la ei in clasa s-a copiat si la tezele cu subiect unic ...
Miha ,ma bucur c-a venit soarele si pe strada ta .Acum cu zilele astea o sa aveti o gramada de lucru ,numai bine sa capeti experienta rapid .
Agho ,ai vazut noutatile ?
Anca ,ce se-ntampla daca se duce cu tema nefacuta ?
O zi buna tuturor
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
ralualexandrei spune:
La multi ani Diana sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii!!!
Mama e la fel nici o veste buna dar nici macar una rea ceea ce imi da sperante.
Botezul a iesit superb ,finii au fost multumiti si incantati de toate cadourile.Ursu a fost intr-o stare de agitatie ingrozitoare,s-a calmat pe parcurs,deh de data asta nu a fost doar spectator ci a trebuit sa tina si el un copil,lumanarile le-au tinut baietii mei,Robert si Radu.
A fost super super frumos.
Copiii inca sunt raciti au deja doua nopti de voma ca daca ei nu stiu sa scuipe mizeria din gat atunci o vomita,aseara l-am exilat pe ursu in camera Mariei si eu am dormit cu dodoloatele in patul mare.Dimineata m-au iubit si m-au pupat vreo juma' de ora,erau asa de scumpi ca m-am topit toata.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
agho spune:
In primul rand, pt. sanatate si sfaturi! Dar cum nu ma "respect", raceala inca nu m-a lasat. Ei, dar asta nu-i un lucru grav.
Cum sunt in urma cu urarile sa nu mai intarzii:
La multi ani, Diana! Fericire, cadouri frumoase, note grozave la scoala si tot ce-ti mai doresti! Alma, numai bucurii de la Diana sa ai!
Ana68, toata iarna n-am patit nimic, numai ca iarna cu adevarat acum e si de data asta m-am "imprietenit" cu virusheii.
Andra, ma bucur c-ati rezolvat frumos si cu botezul. Alergatura maulta si emotii din plin mai ales pe bietul Ursu. Felicitari pt. botez si multa sanatate mamei si copiilor!
Flower, ce?...Care-s noutatile?
Care va sa zica, si pe dl.Tb parca-l tenta metoda neortodoxa la religie. Si cu-atatea note bune eu cred ca treb scriu in alta parte, eventual sa incep un subiect pt. parintii cu copii care nu mai iau note mari.
Sanca, ff neplacuta vestea!
Stai linistita ca si eu sufar in Romanica la fel ca tine si din aceleasi motive. (exact idem si la fel, lipsa de caiete, stilou spart, scris cu pixul si destul de urat, nefacut tema corect la engleza, note mici la primele teste, dar ce mai conteaza?!) Sanatosi sa fim!
mhldvrc, frumoasa activitate! Bafta multa!
CriPOD spune:
Apar si eu cu intarziere: la multi ani, Diana! Alma, sa-ti aduca numai bucurii frumusetzea de fatuca!
Anca, e trist tare, ce ghinion pe bietii oameni!
Am citit si eu articolul ala, e interesant, doar ca, desi poate bancile au fost mai riguroase (pt ca au fost controlate) e departe de a fi roz treaba pe-aici. Poate daca am fi untr-un glob de cristal, sau daca nu ar fi USA cel mai mare partener de afaceri. In plus vezi ce zice de industria de masini ca Ontario e cel mai afectat... si mai e si pretul la oil cum e. Dar "all in all" sunt de acord ca nu-i cel mai rau la noi in criza asta. Inca! Vrei sa-ti zic ce s-a intamplat cu RRSP-ul meu de azi vara?
Lui Matei eu zic sa-i dai circumstante atenuante... pai nu el a venit si ti-a zis ca nu si-a facut temele? Ceea ce e altceva decat daca te suna proful. Asa ca votez si eu cu reducerea pedepsei!
Mihaela, te-ai dat cu schiele?
Eu am gasit cafeaua rece...
Ana, Flower, Mihaela, Andra, mhldvrc, va pup!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
flower-power spune:
Andra ,bine ca intri sa ne spui cum mai sunteti.Tare pacatos virusul asta . Ma asteptam sa fie mai bine dupa antibiotic .
Agho,hai mah chiar asa ? Lasa ca noi suntem mai mici ,avem tot timpul sa patim si noi de-astea . Tentatiile au inceput sa apara si la noi... Noutatea ar fi asta
http://www.antena1.ro/index.php?page=news&id=44486
Anca ,din ciclul "ce le mai da prin cap iezilor nostri" :copilul meu mintos ,ce s-a gandit el ,dupa ce a scris tema la rom ,ieri ,pe o pagina juma de caiet studentesc ,sa lase un ex .a carui rez nu-i lua mai mult de doo randuri sa-l faca in clasa ,ca tot imi zicea el de ceva vreme ca din ce in ce mai multi colegi fac asta ... Cred ca mai mult e tentatia si spiritul de turma ... sa experimenteze ,sa vada cum e ... S-a lasat cu cartonas ...dupa ce am discutat ,analizat ... Numai pe seara asta ,da se pare ca am nimerit in plin ,ca incerca sa negocieze seara asta la computer cu 3 sapt la TV . M-am mentinut pe pozitii .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Seara buna!
Mara, am sa fac modificarile imediat.
Cred si eu ca TB face incercari de a fi cu "turma"...el se simte cu siguranta izolat prin faptul ca e cu temele mereu facute, pregatit pentru lectii...ma gandesc ca poate sunt si rautati si invidii intre ei...inevitabile varstei. Oricum eu ii doresc sa tina stacheta ridicata. Stii tu bine de ce....
mQQm, m-am dat...nu numai eu...intra la semnatura la vorbe de copil si afli toata tarasenia...ne-am si distrat bine.
Ana-Maria multumesc. Pai avem o saptamana de vacanta, zisei deja. Succes la teste lui Alex. Luana mai spala vase? Ca vad ca a apucat-o si pe Silvia de 2 zile , parca a citit si ea pe DC . Spala zilnic vasele...dar pe toate. Bine ca eu trebuie sa spal dupa ea, e alta poveste, dar ea nu stie .
Vb vine, eu am masina de spalat vase, dar e veche si nu le spala cum imi place mie. Asa ca pana vine cea noua(e comandata si e pe drum deja) le mai spal cu mana si le pun in masina si pun numai pe programul de uscare ca sa iasa lucitoare .
Mihaela ce bine ca iti place si ca esti multumita de locul de munca. Spor in continuare si poate iti gasesti un ragaz dintre buchete sa ne mai scrii despre Mihai si Tatiana...si despre tine desigur.
Andra, ma bucur de vestile stabile despre mama ta.
Si ca v-ati distrat si a fost bine la botez. Nu ai foto, sa va vedem?
agho, iata ca pupicul tau m-a ajutat . Azi am fost harnicutza, mi-am aranjat frumos intrebarile si raspunsurile la religie, mi le-am impartit pe zile, cate trebuie sa invat(ei, nu stiu daca astea vor fi la test, dar sunt pe net intrebari despre tema pe care o avem noi-iudaismul-si mi-e mai usor sa invat daca am intrebari si raspunsuri), am invatat cate reveneau pe ziua de azi...in fiecare seara citesc din cartea in engleza, mai am un capitol scurt si apoi trebuie sa fac recenzia. Si mai am la Stiinte Sociale, maine ma ocup si de ele sa vad cum imi impart ce am de studiat. Ei, cam atat...m-am facut eleva silitoare . si io sa-ti treaca raceala aia!
Azi va fac cinste cu o semla, e ziua lor azi in tarile scandinave. Eu n-am facut acasa ci am cumparat, sunt tare gustoase. Si nu, nu sunt savarine, nici nu aduc a "ele". Se mananca numai acum zilele astea. Pofta buna!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sanca spune:
Fetelor, am intrat la o cafeluta si o semla, ca-mi curg balele la greu, mai ceva ca la beagle-ul meu... cand pofteste la ceva.
1.Lista.
Mihaela eu propun sa facem un "spring cleaning" - adica sa elimini din numele la cei care nu sant activi la subiect. Adica daca au un an, si nu ne-au bagat in seama, sterge-i.
2.MqqM
"Vrei sa-ti zic ce s-a intamplat cu RRSP-ul meu de azi vara?"
Da, da vreau. Dar ce e RRSP???
3.Tema nefacuta.
Mateias, Matei-Matei, a stat ieri in pauza in clasa, cand au iesit toti la joaca si si-a facut tema la matematica. Bine i-a facut. Acu, sa vad cum o sa-i reduc sentinta, astept si eu o oportunitate.
Eu, am adoptat o noua metoda. Avem un pahar cu "bilute" - faimoasele - marbles. Cand fac ceva bun baietii, primesc cate o biluta sa o puna in pahar. Poate sa fie orice bun - citit, ca nu s-au batut, sau certat, spalat vase, pus vase la locul lor, curat in camera lor. Cand umple paharul - de da pe afara, primesc recompensa. Mers la film, sau intr-un parc de distractii, negociem noi cand se apropie de a fi plin. Deocamdata sant numa pe fund, vreo 10 margelute de sticla. Matei a gasit cel mai mare biloi posibil acum vreo 2 zile. ..
Andra imi pare bine ca a iesit botezul frumos, sper sa ne pui si noua poze cand ai timp. Sant sigura ca tu ai fost o nasica frumoasa. Sanatate mamei, si sa treceti cand mai repede peste raceli si muci.
Mara ce ne facem cu mici nostri negociatori? Ii facem avocati.
Apropo, discutam la Univ subiect pe tema ca un copil care vrea sa fie ceva (dr, inginer, astronaut, orice) cand creste mare, are sanse mult mai ridicate sa aibe o cariera cu succes decat unul care habar nu are ce vrea de la viata. Acu, ma intreb eu, cum faci un copil sa aibe un vis, o dorinta, sau o pasiune? Asta vine ca un instinct. Mi-ar place sa-i vad si eu pe baietii mei, pasionati de un subiect - istorie, arheologie, literatura clasica, orice, numa sa nu-i aud "I don't know...."
Ana apropo de teste. Aici, a inceput un balamuc intreg cu testele in scolile publice. Au ajuns copii sa dea mai multe teste decat se preda - 4-5 teste pe saptamana, sa vada unde e copilul... Sant tare curioasa cum or sa schimbe programa.
O tai la sala, ca am luat calorii la greu tot citind si uitandu-ma la selma aia.