Copii din 1995-1998(28)
Raspunsuri - Pagina 4
Ana68 spune:
Buna dimineata fetelor,
Ieri a fost dragut,Alex a primit cadou un tort de ciocolata...l-am adus acasa si,evident,a fost si ziua Luanei,care isi serbeaza ziua de nastere de ziua ei si impreuna cu feicare membru al familie in parte.Ce sa facem?La noi ca la nimeni.Asa ca am halit cina si pe urma am pus 13 lumanarele ,am cantat si am pus flacaul sa sufle...era un picut emotionat.Facut si poze,insa inca sunt in aparat.
Alma,multumesc de urare,sa aveti si voi parte numai de bine!
Mara,multumesc si Doamne ajuta la tie de mult bine si tot ceva doriti!
Ai dreptate in ceea ce scri tu cu adolescentii...discutiile sincere si directe,nu stiu...io le numesc a ma cobora la mintea lui Alexandru,a ma inarma cu extrem de multa rabdare sa pot sa ascult absolut tot ce debiteaza si sa ma mai si amuz pe deasupra,fac minuni.Am observat asta din proprie experienta si atunci cand am fost preocupata de ceva anume si mi-am neglijat baiatul...s-a inchis in el,raspundea numai cu da,nu si bine.Cum am revenit asupra atitudinii mele si am dezghetat incet relatia...a fost excelent.
Referitor la ce scriai cu revista scolii,n-ai posibilitatea sa faci ceva sapaturi in legatura cu respectivul coleg?Sa afli mai multe?
Mqqm...m-am distrat si m-am speriat ce ai scris tu acolo cu Ocean's eleven....ha ha ha ...la 3 noaptea s-au culcat?!Vai de steaua mea!Faceam pitici pe creier...Mare rabdare poti sa ai,te invidiez,sincer si te admir...Io cred ca faceam o instructie cu ele...iar la 11 noaptea sforaiau la unison.La 12 noaptea de mancare...cine a mai auzit una ca asta?!Fenomenal...cred ca si tu te-ai distrat impreuna cu ele,asa-i?!Spui ca are piele senzibila fatuca ta?ce naspa...asta se cheama ca tot restul vietii trebuie protejata...si cu epilatul ce alternativa aveti?
Alex a primit o bluza ciudata...io i-am cumparato,de la Sprider...cu maneca lunga,cum poarta ei...ii vine tare frumusel,il face sa para mai barbat.
Anca,multumesc mult,draga mea!Sa dea Dumnezeu ce urezi tu acolo...si iti intorc urarea!
Mihaela umflatel,multumesc mult de urare!Sa aveti si voi parte numai de bine!Multa sanatate Andreei!Despre ce evaluare vorbesti ca se tine sambata?!Unde?la Mircea,la Decebal?Bafta maxima!
Miha rock,multumesc mult!Si voua mult bine!
Ingrid,multumesc de urare!Tot binele din lume sa aveti!
Dragelor,plec la o cafea...la servici a inceput tavalugul...incep sa desfiinteze serviciile...ma intreb ce urmeaza?!
Va pup cu drag si sa aveti o zi buna...!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana68 Buna dimineata fetelor, Ieri a fost dragut,Alex a primit cadou un tort de ciocolata...l-am adus acasa si,evident,a fost si ziua Luanei,care isi serbeaza ziua de nastere de ziua ei si impreuna cu feicare membru al familie in parte.Ce sa facem?La noi ca la nimeni.Asa ca am halit cina si pe urma am pus 13 lumanarele ,am cantat si am pus flacaul sa sufle...era un picut emotionat.Facut si poze,insa inca sunt in aparat. Alma,multumesc de urare,sa aveti si voi parte numai de bine! Mara,multumesc si Doamne ajuta la tie de mult bine si tot ceva doriti! Ai dreptate in ceea ce scri tu cu adolescentii...discutiile sincere si directe,nu stiu...io le numesc a ma cobora la mintea lui Alexandru,a ma inarma cu extrem de multa rabdare sa pot sa ascult absolut tot ce debiteaza si sa ma mai si amuz pe deasupra,fac minuni.Am observat asta din proprie experienta si atunci cand am fost preocupata de ceva anume si mi-am neglijat baiatul...s-a inchis in el,raspundea numai cu da,nu si bine.Cum am revenit asupra atitudinii mele si am dezghetat incet relatia...a fost excelent. Referitor la ce scriai cu revista scolii,n-ai posibilitatea sa faci ceva sapaturi in legatura cu respectivul coleg?Sa afli mai multe? Mqqm...m-am distrat si m-am speriat ce ai scris tu acolo cu Ocean's eleven....ha ha ha ...la 3 noaptea s-au culcat?!Vai de steaua mea!Faceam pitici pe creier...Mare rabdare poti sa ai,te invidiez,sincer si te admir...Io cred ca faceam o instructie cu ele...iar la 11 noaptea sforaiau la unison.La 12 noaptea de mancare...cine a mai auzit una ca asta?!Fenomenal...cred ca si tu te-ai distrat impreuna cu ele,asa-i?!Spui ca are piele senzibila fatuca ta?ce naspa...asta se cheama ca tot restul vietii trebuie protejata...si cu epilatul ce alternativa aveti? Alex a primit o bluza ciudata...io i-am cumparato,de la Sprider...cu maneca lunga,cum poarta ei...ii vine tare frumusel,il face sa para mai barbat. Anca,multumesc mult,draga mea!Sa dea Dumnezeu ce urezi tu acolo...si iti intorc urarea! Mihaela umflatel,multumesc mult de urare!Sa aveti si voi parte numai de bine!Multa sanatate Andreei!Despre ce evaluare vorbesti ca se tine sambata?!Unde?la Mircea,la Decebal?Bafta maxima! Miha rock,multumesc mult!Si voua mult bine! Ingrid,multumesc de urare!Tot binele din lume sa aveti! Dragelor,plec la o cafea...la servici a inceput tavalugul...incep sa desfiinteze serviciile...ma intreb ce urmeaza?! Va pup cu drag si sa aveti o zi buna...! Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa |
ana,vorbes radacinile,nu?
la liceul eminescu...sa nu-mi ceri detalii,ca nu le stiu spre rusinea mea...noroc ca am un copil constiincios!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
Ana68 spune:
Miha umflatel...radacinile...intradevar!Pe vremea mea Eminescu era liceul de biologie(uman cred,ca niciodata nu am stiut care e uman si care real),acuma ce specializare are?Ca nu mai stiu?!Si la ce da evaluarea Andreea?Ce materie?Sau cum este?
Eu am facut treapta I,cum era pe vremea mea,la Mircea,sectia mecano,iar treapta aII-a la fostul Liceu 4,constructii,sectia electro.
Album pi casa
flower-power spune:
Anca , e subiect la generale cu taticul adolescent .La voi inteleg ca se face ceva educatie sexuala in scoli ,fie si numai din ce scrie pe subiect ,la noi nexam . E grele ...ca sa zic asa .
Ana ,pretty , este f greu sa-i intelegi ,eu una nici macar nu am pretentia ca reusesc ,dar pot sa inteleg ca daca mie nu-mi place ce vad in jur si ce traiesc nici lui n-are cum sa-i placa .Adica ,inainte sa-i cer trebuie sa vad si ce-i ofer .Concret .E usor sa avem asteptari de la ei .Dar oare cat sunt de realiste ? Altfel ajungem la :eu am facut totul , ce ti-a lipsit ?
Aseara citeam asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96118&whichpage=1
umflatel,sanatate Andreei .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
CriPOD spune:
Umflatel, bafta Andreei!
Ana, da, ai zis bine, de ras si de plans. Adevaru-i ca nu prea le-am bagat in seama, le-am tot inchis usa la camera, sa mai blochez sunetul. C-asa ele sunt haioase, gramada. Tort de ciocolata zici? Buna afacere!
Flower, m-am dus pe subiectul ala si m-a apucat melancolia, ce demult era si ce chistoci erau astia ai mei. Ba da ce veatza am avut eu atunci...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Ana68 spune:
Mara,la noi discutiile referitoare la "eu am facut tot,ce ti-a lipsit?" sunt de genul "daca iti lipseste ceva,spune si daca pot iti ofer iti ofer,nu ai datoria decat sa inveti;nu iti convine...ok,ai optiunea sa mergi sa faci ce vrei,dar te descurci singur,tu alegi".Poate o sa spui ca suna a constrangere,insa daca nu urmam niste reguli,dam in haos.De inteles...nu ma inteleg inca pe mine,dar-mi-te pe altul...nu impun ca ce imi place mie e regula,caut sa inteleg de ce mie nu imi place si sa accept sa convietuiesc cu ceea ce mie nu-mi place,invat.Asa ca invatam unii de la altii,chiar daca cel de la care invat e fi-miu...invatam toata viata.
PS.As fi pus emoticoanele ,dar lucrez de pe compul lui Marius,care are doar firefoxul....ce ma oftica programul asta....
Album pi casa
mhldvrc spune:
buna dimineata!
Agho, ai avut mare dreptate, este superb sa lucrezi intre atatea flori, desi nu-i usor deloc. Din pacate, nu am decat asa pa diagonala...,la servici nu am computer si nici n-as avea timp, iar acasa abia acum imi dau seama cat de mult era de muncit, copiii astia au teme si nu prea pot intra.
as mai scrie cate ceva dar trebui sa plec.
si
de si
flower-power spune:
Doamne ,Ana , nici prin gand nu-mi trece ,ca doar fiecare ne purtam crucea .Io ziceam doar (generic )ca daca ajungi numai sa si gandesti alea ....miroase a esec . Undeva , pe traseu , ceva s-a-ntamplat ...
Cu regulile si obligatiile ,de acord . Doar ca lucruri care noua ni se par de la sine intelese pt ei nu sunt deloc asa , e bine sa le spunem (daca se poate fara ton ) care ne sunt asteptarile .Dar destul cu teoria ...
Cu revista s-a rezolvat .A picat invitatia ca au intrat hotii in casa la colegul .Vezi ? N-a trebuit decat sa ma concentrez un pic .
Miha ,sa-ti mearga bine si sa ai un shef/shefa cat mai de treaba .
Da ,mQQm, si-acu o iei de la capat ,cu zmeurel .Uite cum te mentii tu in forma .Admirat pozele noi .
Tb s-a calificat la faza urmatoare ,la mate .La ei a fost destul de greut .Din maxim 28 pcte pozitia 1 a avut 23 .
la toata lumea .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
CriPOD spune:
Flower, pai vezi ce face memoria selectiva? Daca n-ai venit si tu cu linkul mai in toamna... Felicitari pt calificare!
mhldvrc, ma bucur ca ai gasit jobul asta si ca-ti place. Terapie, nu?
Hai ca am rezolvat dilema cu schimbul in Franta: nu a fost selectata. Au fost 11 aplicatii si 5 locuri. Motivul principal: a inraziat de prea multe ori la scoala, hihi, vreo 9. Nici prietenele ei, niciuna nu merge. Problema era ca ea era chiar fericita si usurata , asa ca nu cred ca s-a ales cu vreo lectie invatata. Sincer si viata mea-i mai usoara cumva. I-au sugerat sa aplice la programul de vara de o luna sau anul viitor, vom vedea atunci, deocamdata a zis clar ca it's best asa. E amuzant ca anul trecut au avut 5 aplicatii exact, asa ca i-au trimis pe toti.
Un weekend fain...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Ana68 spune:
Buna seara dragelor...
Scuze de tras chiulul,dar ia-ta-ma-s sa va salut.Cu greu,dar nu imposibil,ca Marius are un IPhone cu care se tot joaca(nu-i al lui) si descarca nu-ma-intrebati-ce de pe net,iar Alex e in plin razboi preistoric pe calculatorul lui,cu un joc primit azi de la un prieten.
A fost cu 3 prieteni la Mall,au mancat cat si ce au vrut,s-au infundat cu pepsi pana la loc comanda,s-au jucat un joc...nu stiu cum se cheama,acolo la Mall si a venit acasa tare incantat de ziua petrecuta si tare fericit.
Asa ca scriu si io de pe un laptop al cuiva coleg cu Marius,adus la update...
Mqqm,una peste alta a fost bine si,cu riscul de a ma repeta,muuuultaaa rabdare mai poti sa ai cu copiii....io n-as fi avut,sincer!Cat priveste selectia aia unde Dedi nu a fost selectata...eu cred ca pentru ea a fost un stress mai mult si poate nu avea nici un gand sa plece de langa voi asa lung timp.Bine ca nu e suparata pe treaba asta si sa fie sanatoasa,ca le duce ea la capat pe toate!
Miha rock,deja lucrezi la florarie??Felicitari de noul job!Cum te simti inconjurata de atatea frumuseti in vaze si glastre?Vorba lui Mqqm:terapie!
Mara,hotii????Haz de necaz fac,insa chiar ai puteri paranormale?Lasand gluma la o parte,asta o fi fost vreun semn,mai bine ca Tibi nu a inceput proiectul....zic si eu prin prisma celui care e in afara problemei.Cu restul,ai o maaaaaaaaaaareeeee dreptate.Asta am vrut si io sa zic,numa' ca nu am stiut sa ma "esprim".Fara reguli...Doamne apara si pazeste!
Restul de fete pe unde umblati?
Dragelor,va tzuc si va doresc o noapte linistita...in Romania e ora 21.55...si sa aveti o duminica cat mai placuta!
Album pi casa