Copii din 1995-1998(28)
Raspunsuri - Pagina 12
Ana68 spune:
Dragelor,
Va doresc o primavara frumoasa si cu impliniri!
Sa aveti o zi minunata si o saptamana excelenta!
PS.Multumesc de urari!Pupici tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Amalgam de ganduri
agho spune:
Vic, cred si eu c-a invatat din aceasta experienta cu cheltuitul banilor din prima. Spor la conjugat verbe si invatat tabelul elementelor! Iar despre vreme ce sa mai spun decat ca va doresc ploia multasteptata!
mhldvrc, foarte extenutant pt. tine in perioada asta! Am alergat si noi dupa flori si era mare nebunia, agitatia. Santate multa si multumim de martisor!
Dragelor, ieri a fost o zi senina. Azi e o zi mohorata. E luni, e innorat, un aer prafos si rece!
La metrou, am vazut chipuri obosite, plictisite, oameni imbracati in haine negre, maro, cenusii. (Si eu am una maro). Am vazut o fata imbracata in hainutza alba cu un fular rosu. Alb-rosu - culorile de martisor.
Si venind spre serviciu, un domn isi plimba pechinezul imbracat cu o vesutza rosu cu alb.
La serviciu, colegii au fost dragutzi si ne-au adus martisoare si flori.
Abia a inceput saptamana si nu-mi doresc decat sa fiu deja in week-end-ul urmator. (La radio tocmai se interpreteaza o piesa de alean si dor de pe vremuri.)
mirela68 spune:
O primavara frumoasa, va doresc tuturor!
De aici, de la mine, pot sa va trimit doar (dar nu cred ca vreti), de dimineata la Toplita -12 gradeC dar acum a iesit soarele...
Am trecut cu bine examenul; maine am altul
Ana68, nu, sotul meu nu e muzician, dar cred ca are o ureche muzicala f bine dezvoltata pt ca pe orice instrument pune mana stie sa tina un ritm si sa-l foloseasca Ascultam de cand ne stim, rock, acel rock clasic al anilor '70, blues si jazz... Dupa ce ca in liceu ascultam pe ascuns si am fi dat orice pe o poza sau pe un disc de vinil si nici macar nu visam sa ajungem la un mare concert, uite ca acum reusim ceea ce atunci ni se parea imposibil sa-i vedem live pe Roling Stones, pe Clapton, Waters, idolii nostri de-o viata...
Multumim pt aprecieri
flower-power spune:
Multumesc de urari
Vic ,cand povestesti cum lucrezi in echipa cu Daniel parca ma vad pe mine .Tare mi-as dori sa nu existe presiunea asta a notelor la toate materiile si sa poata sa simta si ei consecintele fara sa atarne atata . Cu conjugarea verbelor si noi prestam ,tocmai stiind cat e de importanta la franceza . Si-asa incearca sa ma convinga ca le stie si ca nu mai e nevoie . Sigur ca trebuie sa repete , alfel ,la volumul de informatie pe care trebuie sa-l asimileze ,uita . Si la voi se intra pe baza de note ? Si se da si exam ?
Schimbari bruste -de la 32-19 ...
Miha ,sa speram ca a fost doar acu cu ocazia zilelor ...Si p-orma sa fie mai rezonabili cu programul
Mirela ,felicitari si bafta mai departe .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
CriPOD spune:
Am venit sa-mi iau martisoarele, , multumesc! Si sa va ofer si eu cate unul fiecareia! O primavara frumoasa! (Si mai trimiteti si la mine un picutz, ca va ramane si voua destul)
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
flower-power spune:
Cu drag mQQm
Restu ??? Ce-i cu somaju asta ???
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Multumim si noi de martisoare! O primavara frumoasa va dorim din tot sufletul.
Noi am inceput de azi iar activitatile...noi mai putin eu. M-a lovit o raceala si am stat acasa, am inceput bine, nu? Adevarul e ca am maine 2 teste mari si late si nu am vrut sa ma imbolnavesc mai tare, asa ca am preferat sa nu merg la laborator azi si sa nu le impart si lor virusii mei. Poate pana maine mai bat in retragere...virusii adica.
Io de 2 zile citesc pe net cum e admiterea aici in liceu, va ziceam ca nu-s foarte lamurita. Si am aflat: exact in perioada asta, in unele zone pana la 1 feb., in altele pana in 15 feb. se fac inscrierile pentru liceu. Inscrieri care se fac numai pe net. Parintii impreuna cu copilul isi aleg o parola pe site-ul kommunei(judet cum ar veni) si acolo aleg 3 optiuni. Nu sunt obligatorii 3, dar altfel risti sa ramana copilul pe din afara...Apoi dupa ce s-au incheiat inscrierile, se dau probele practice la liceele de dans, desen, muzica, film, etc. Daca elevii candidati sunt mai multi decat locurile pe un profil, atunci se face in felul urmator: fiecare calificativ e notat in felul urmator: MVG(FB)=20 puncte, VG(B)=15 puncte, G(S)=10 puncte. Ca sa departajeze elevii, se face suma celor mai bune 16 calificative din ultimii 2 ani, cand se noteaza elevii. Deci max. de puncte poate fi 320 si minimul de 160. In functie de asta sunt departajati. Mai sunt si niste puncte extra daca elevii au aprofundat anumite materii. Conditia obligatorie insa, este ca elevii sa fi luat min. G la testele nationale din cl. 9-a. Si apoi urmeaza redirectionarea celor picati spre a 2-a sau a 3-a optiune, prioritatea fiind in ordinea optiunilor. Cam asta ar fi...
Profilele sunt interesante, se numesc programe. Am vazut ca programul de Stiinte ale naturii si Stiintele sociale au cea mai mare concurenta. Adica sunt notele cele mai mari, cele minime, de intrare. De acolo se duc la medicina, biologie, chimie, fizica, drept, economie, cred ca si profii...cam astea...Si apoi vin cele tehnice.
Cam asta de pe la noi, nu am noutati decat ca am cautat primavara si noi....
Va pe toate de departe sa nu va molipsesc, nu va iau la rand azi...ma duc sa imi fac un ceai fierbinte si sa ma intremez pentru maine....
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela77O spune:
dragelor si noi va uram o primavara frumoasa si calduroasa cu multe impliniri si realizari si multe
noi am fost la un botez sambata si bineinteles ca nu am scapat de andreea,a vrut musai sa mearga si ea,mai ales ca puiul botezat era nepotul lu'nasi-sa...noi la 2 ne-am retras,ea a stat pana pe la 4.30 cu nasi-sa bineinteles...
scoala deocamdata merge bine,pana acum in semestrul asta avem numai 10,sper sa o tina asa pana la sfarsit....
mihaitza,terapie...multa,acum facem 6 ore pe zi,mai intercalam si cu gradinita...
va cesc pe toate!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
Sanca spune:
Fetelor, o primavara de vis, cu flori multe, si cu soare.
Andra super pozele de la botez. Mai ales asta ca arata popa de nota 10, parca i-ar zice "ti-am facut-o!" Pe la inceput apare si un popa mai tanar, unde a disparut?
Tu ai fost o nasica super la 2 grasuni (frumosi foc finutii tai).
Ana fetele te felicita ca te-ai innoit, calculator nou? (iara mi-a scapat ceva)... Chestia cu concediul, daca am inteles eu bine, nu e prea pe roze. Cum adica, nu va mai platesc pe concediu, si in schimb va da camera in pensiunea sindicatului?
Mirela, n-am reusit sa vad toate pozele, doar cele din Budapesta. Trebuie sa mai vizionez albumul, mai cu rabdare, sa vad de ce l-au banuit fetele pe sotul tau muzician.
Katy eu deabea i-am convins pe ai mei baieti sa nu mai lase apa sa curga cand se spala pe dinti. Acuma sa le zic sa opreasca si dusul cand fac bae? Nici o sansa... Mie imi place sa fac bae cu apa fiarta, ce crezi ca ptr Statul Calif. fac eu dusuri scotiene???? O sa platim noi pentru apa asta cu varf si indesat, cand s-or dubla preturile la toate legumele....
Elliot trece printr-o faza ca ar face dus de 2-3 ori pe zi. Mai nou se trezeste inaintea mea ca sa aibe timp sa faca dus inaintea mea.
MqqM deci asa, ai venit la cules de martisoare.
Apropo. Mama e in Rom. si tocmai intrase in direct contact cu birocratia romaneasca. Dupa o sesiune, ca a urlat una la ea, de mama saraca , a plecat de acolo cu tensiunea dubla, prin Cismigiu. In parc a oprit-o un elev de la scoala V Alecsandri, care vindea martisoare ptr scoala. Si asa de frumos i-a vorbit, ca nu numai ca i-a cumparat mama toata cutia, dar i-a trecut si supararea dupa sesiunea de ascultat la urlaturi...
Umflatel o sa vina o vreme in care o sa vrei sa o iei cu tine pe Andreea, si nu o sa vrea ea sa mearga....
Agho ce frumoasa e lumea in alb si rosu, vazuta prin ochii tai. Sa inteleg ca a trecut pedeapsa la copii tai? (si la ai mei.)
Mara multumesc de explicatiile cu admiterea la liceu. Intr-adevar, stresant. Dar tu mai ai 3.5 ani jumate pana atunci. De ce ai inceput stresul asa de devreme?
Vic - Si asa zici de Daniel e mana sparta. Elliot e mai econom, dar Matei... nu are nici un fel de valoare a banului.
Mihaela dar lucrezi un program foarte lung. Cel putin asa mi se pare mie. Totul e sa rezisti la ritmul asta...
Sa va povestesc de saptamana trecuta. Eu nu am mai scris nici un email, chiar in ziua in care faceam dezbaterea "a scrie sau a nu scrie" a mai aparut o mingie de fotbal, si e iara pace intre cls a 7 si cls 8 a. Duminica s-a anuntat noul director al scolii, fost profesor de cls a 4, care a plecat in anul in care am venit noi la scoala, sa fie director la o scoala din Coronado Island. Acuma, eu sper, ca odata cu reintoarcerea lui, sa fie si pentru noi un semn, sau "full circle".....
Elliot a inceput sa dea semne ca a inceput transformarea in adolescent. A inceput sa aibe mersul ala - leger si in sictir al adolescentului, isi tarseste picioarele si nici nu baga de seama...
Trebuie sa o sterg la clasa.
si sa auzim de bine
Sanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Va pe toate de departe sa nu va molipsesc, nu va iau la rand azi...ma duc sa imi fac un ceai fierbinte si sa ma intremez pentru maine.... vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
Mihaela, bataie mare de cap cu alesul de liceu si la voi.
Dar care-i baiul, de ce trebe sa te intremezi pana maine?