Copii din 1995-1998(28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare la ceas de seara...

Uite ca Dragobete s-a indurat de jalea mea ca nu pot intra pe net sa va citesc si duminica trecuta m-a cadorisit cu un note book fainut si micut...uitasem sa va zic...

Mqqm...toti sunt cuminti si silitori...una peste alta,pana la urma sunt copii si trebuie sa ei sa aiva parte de copilarie.Chair azi ii povesteam unei prietene si colege de la servici despre aventurile mele din copilarie,de s-a uimit toata,mai ales la povestea cu atarnatul meu in sarma ghimbata,cand al meu tata se chinuia sa ma desprinda de acolo din sarma fara sa ma raneasca mai tare...Auzi?Ma intrebam:esti sigura ca ala care a scris manualul de sociologie al fiului ta,era intreg la cap?Ca daca e dupa el...si noi intram in aceeasi categorie.

Anca....ce nebunie la scoala aia...stiu si eu?poate mail de love story e mult,insa o parere de alti parinti cred ca ai putea cere,referitor la nebuneala aia...
Paranoia,neparanoia...io zic mai degraba ca nu citim cu atentie...

Alma...bine ca ati avut o petrecere frumoasa de ziua Dianei...si nu te mai minuna ca cere hainute,e firesc...io deja am treburi legate de moda si roz cu Luana,care are 5 ani,dar cu Diana,ditamai domnisoara?!

Merg si eu la nani...noapte buna si vorbim pe maine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Mqqm,Sanca,Flower,Mihaela. Nu stiu cat v-am lipsit eu dar voi mi-ati lipsit mie. Am mai citit eu cate ceva dar doar asa sa nu pierd firul de tot apoi spre rusinea mea mai deloc. In schimb pietena mea din tara a ramas cu voi chiar daca nu scrie.S-a indragostit de subiect de pe vremea cand eram activa . Mi-a dat imediat de stire ca cineva,undeva intreaba de mine.
Desre noi sa spun ca Ane(asa o rasfatz eu ) e bine iar eu ma tot invart intr-un cerc inchis din care nu pot sa ies. Am citit fugar ultimele pagini si constat ca si pe aici umbla dilemele mele. Pe scurt atat m-a "uzat" predatul ca ma tot gandesc ce as putea face. Problema mea e ca nu am curajul sa o iau de la capat si ma tot mint ca de fapt toata viata am vrut sa ii invat pe altii. Am constatat ca munca asta ma solicita prea mult si deja nu o mai fac cu placere ceea ce pentru mine e un chin . Solutia ar fi sa imi gasesc o scoala buna dar pe vemurile astea e greu sa razbesti, de acolo nu pleaca nimeni.Asa ca ma multumesc cu scoli din alea de note 5,6. maxim Am o prietena care a facut 2 facultati aici si e in aceeasi oala cu mine. Ea insa se gandeste sa faca homeschooling de la anul cu copilul si isi tot cauta grupuri de interes comun a incercat sa ma atraga si pe mine dar nu vreau. Ea e din Anglia nu are pobleme de limba eu nu m-as simti impacata sa o invat pe Ane engleza(numai la lecii snt buna :-)) , cica ii invata ea pe amadoi.. Ane merge la scoala de care apartinem chiar daca eu ma intorc cu calmante aproape in fiecare zi de la scolile publice.Macar a ei are faima de scoala buna. Om vedea...Ane creste, se schimba pe zi ce trece ma panichez cand ma gandesc ce repede trece timpul...
Si noi am primit hartii de la middle school macar eu stiu exact la ce scoala merge. Prietena mea e in aceeasi situatie dar ea l-a inscris la privata nu stie daca o sa ia loteria la charter si nici daca la privat o sa ii dea tuition break(nu isi permit toata suma). De aia se gandea la homeschooling...Eu am ales pentru electives arta, computer, drama si woodshop. Nu sunt sigura inca dar cred ca le face pe toate prin rotatie...asa am inteles.
Sanca greu cu scolile astea...si cu temele.A mea are zile cand face 3 ore lectii la anul cica au si peste weekend. E singurul lucru unde sunt tari la educatie. Temele de acasa adica reponsabilitatea parintilor.Ieri am completat un sondaj de la district tocmai despre teme, le-am zis eu acolosa sa dea teme ca sa invete copiii nu ca sa scape profii de munca din clase ca altii mai fraieri isi toaca mintea sa ii invete ceva. De aia vreau si io scoala de asta "buna", le dau teme acasa,scap de dureri de cap
mqqm ce de schimbari!!!! Io te invidiez sincer cum spuneam unde-s vremurile alea cu gangureli si rasfat. Uau nu-mi revin.M-am dumirit greu mi s-a aprins beculetul cand intreba Ana68 de burtica . Cred ca esti tare fericita.
Ana68 tot asa plina de viata si cu simtul umorului ai ramas. Vad ca esti "barista" sefa chiar si numai cu ceai si cafea...pepsi nu se pune.io numai de musetel, ca cica e calmant
agho ai deschis alt subiect? Nu ca as veni ca nici la asta nu fac fatza dar eram curioasa...
flower pe Tibi tot asa baiat silitor il gasesc. sa o tina tot asa.Felicitari!
Mihaelas nu am citit prea mult in urma am dedus ca inca mai esti la scoala...religie? sau nu am inteles eu bine...Cat despre absenta iti dau dreptate nu e drept sa apara lumea asa o data pe an...Nu promit ca pot sa scriu des si nici nu vreau sa fiu "fata morgana-uite-o nu e". Am scris o gramada am salvat de cateva ori pana acum asa ca trimit mesajul sa nu-l pierd. O sa incerc sa va mai citesc/scriu atunci cnd am timp si dispozitie ca nu vreau sa va stric si voua ziua.

edit sa ii zic Dianei La Multi Ani!, Alma sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Numai bine, Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ce-mi place cand intrati si ne mai povestiti, chiar daca santeti scumpe la vedere - Alma si Katy.

Alma, vad ca ti-ai luat datoria de sofer in serios si faci iesiri. Bravo tie. Te admir si ptr curaj, ca ai avut casa plina de fete, nu ca MqqM, dar tot balamuc. Sa ne scrii ce pretentii de adolscenta are Diana. Elliot mi-a explicat cum sta cu adolscenta, cand am pus intrebarea, de cand incepe adolscenta. "Pai, de la 13 ani, cum nu stiu nimica??? ThirTEEN = TEENager... Noroc cu el, ca eu nu faceam conectia.

Katy bine ai revenit. Mai scrie-ne de Ana, ce face, mai joaca tenis?
Apropo de home schooling. La Univ am avut un prof de micro-economics, care, a fost prof privat la o familie cu bani, care facea home schooling ptr copii lor. Si m-am gandit, ca in loc sa progresam cu educatia noii generatii, noi mergem cu pasi vertiginosi inapoi. Mai avem un pic si ajungem la un sistem ca in sec. trecut, in UK, cand toti copii cu bani aveau acasa - ore de franceza, engl... ca in cartile lui Charlotte Bronte.

M-am hotarat sa astept pana maine sa scriu email la parintii de baieti din clasa lui Elliot. Astept sa vad cum a fost azi la pauza interactia dintre cls 7 si cls 8 in curtea scolii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Buna dimineata!
Am ajuns la birou.Pregatesc cafelutza...pt cine vrea am si lapte ca mie asa imi place...
La Toplita, la fel ca si ieri dimineata -6 dar ninge mai tare. Fiica-mea cand s-a uitat de dimineata, pe geam a sarit in sus de bucurie ca poate schia si wk asta. Avem in zona doua partii de schii, nu prea mari dar suficiente...
Dragelor va las cafelutza si plec. Plec la Tg.Mures, am examen...sunt studenta...Da,da acum la batranete... in anul III (ultimul)la management.
Un sfarsit de saptamana frumos, va doresc!
Si las albumul la semnatura ca sa ne cunoasteti si voi pe noi

Mergi la inceput

Salutare,

Katy...e greu sa faci ceva,un job,care te enerveaza si nu te face sa ai satisfactii...insa,cumva,zic eu...toate au timpul lor,e ca in vorba aia in care spui ca daca ti-a venit trenul in gara,cu anumite riscuri,te urci in el,ca altfel pleaca si l-ai pierdut.Si nu se stie daca altul va mai veni...Nu stiu,ma gandesc ca acolo la voi poate altele sunt posibilitatile pentru o cariera.Si aici gandul ma duce la familia de americani prietena cu noi,persoane in varsta in jurul varstei de 70 de ani,care si la ora actuala muncesc cu drag si spor,diferit fata de ceea ce au muncit in restul vietii,cand erau salariati.Deci daca se poate si la asa varste,ma intreb:oare n-ai putea incerca si tu ceva ce te-ar bucura?
Succes Anei la scoala si sa fie sanatoasa,sa creasca in continuare armonios!

Anca,sa ne ti la curent si pe noi cu ce iti vor raspunde parintii la mail...sper sa reusesti si s-ar putea,zic eu,sa afli si lucruri noi,de care nu stiai.Succes!

Mirela,bafta la examene...Tare faine sunt pozele din Austria...peisaje minunate!Sotul tau e muzician?!Deci in Croatia ati fost in orasul....ala!Foarte frumoase poze...

Va pup si va doresc un week end bun!Sa auzim numai de bne!

Album pi casa

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Anca , tu zici ca-i scis asa ...doar sa-i sperie p-astia mici .

Articolul din adevarul e de fapt un sondaj care arata ca majoritatea -94% este de acord ca sistemul actual de admitere la liceu este inechitabil ,la baza stand notele obt in gimnaziu .Pe indelete ar fi cam asa
http://edu-gate.ro/2007/12/01/untitled-6 ,
asta in linii mari .Desi dateaza din dec 2007 e cat se poate de actual .Ce se doreste e asta http://www.antena3.ro/stiri/romania/examenul-de-admitere-la-liceu-ar-putea-fi-reintrodus-anul-acesta_65387.html
Acuma ,eu nu-mi fac iluzii prea mari ...
ca daca a ajuns sa recunoasca si ministerul modul incorect al desfasurarii tezelor cu sub unic ,ma-ntreb io cam cat de corecta-i notarea .Si totusi la note nu-i vad eu renuntand asa usor .
Vezi ,daca m-ai intrebat ...eu ti-am raspuns
Da ,tot nu mi-ai spus cate materii are Elliot -obligatorii si cate optionale

Alma , citeste ce-i in linkul de mai sus si te lamuresti .E bine ca nu se copie la Diana ,da ma crezi daca-ti spun ca-n alte parti se face ? Ti-ar conveni ca ea sa ramana pe afara pt ca altii s-au adaptat si-au invatat descurcareala ? Sau sa-i aiba pe-astia de colegi ?

Distractie placuta Dianei cu colegele .

Katy ce ma bucur c-ai aparut .si pt prietena ta .Eu am mai sunat goarna de vreo doo ori ,dar ma bucur oricum ca ne dai vesti .Pai ce aici scriem numai cand ne e bine? uite la mine ,le-am innebunit pe fete cu scoala .

Mirela ,sper ca ai trecut cu bine .

Da ,Ana ,de la scanat se trage ,nu-i nici un complot .Nici macar unu micut

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Alma, katy, ce ma bucur sa mai aflu vesti de la voi!

Vic, ieri vroiam sa zic, da' m-am luat cu altele, sunt faine proiectele alea si Dedi le-a facut prin clasa a 5-a, 6-a, acum imi amintesc cu drag.
A avut unul sa inventeze un business, cu toate, business plan, ambalaje, sigla, etc, a facut o fabricutza de torturi de ciocolata, i-a zis "piece of cake", era tare misto cutia in care le ambala, iar la celalalt de marketing a facut o agentie de voiaj, "avion travel", cu pliante, liste de preturi, a lucrat ca o roaba pe ele. Dar io nu ma bag la de-astea ca ma enerveaza sa decupez, colorez, make believe. Aici la noi ff multe teme sunt proiecte pe termen lung si f putine teme de azi pe maine. Eu am pastrat toate chestiutele astea, ca in final mi-au placut mult. O sa aiba fun Daniel!

Noi incepem sa ne restrangem activitatea, se apropie vacanta de primavara. Saptamana viitoare mamzela are asa: luni excursie la Ontario Science Centre, super-fun, de marti pana vineri excursie de leadership training la Wanakita, iar apoi 2 saptamani de vacanta. Ea mai prinde inca 2 zile bonus dupa, ca suntem in dominicana pana marti. Iar doarme 48 de ore cand ramane acasa.

E vineri!!! Si 9 grade, asta-i deja bonus!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.19]

Mergi la inceput

Buna seara,

Mqqm...ohooo...ce de excursii si activitati la voi...Deci mergeti in Dominicana?Ce fain!Am o colega de servici a carei fata e casatorita in Dominicana.Este chiar acolo,acum,in vizita,la Punta Cana...(sper ca asa se scrie)

Mara...scanare?Complot?Nu te supara pe mine...Te referi la cititul cu atentie,nu?
Apropos de ce scriai despre admiterea la liceu:cu vreo doua seri in urma Alex ne-a povestit cum ca diriginta sau profesoara de romana,parca,le-a sppus ca anul acesta este ultimul an in care se mai sustin tezele unice si ca se va reveni examenul de admitere in liceu.Sincer,trebuie sa recunosc,nu am studiat nimic pe tema asta,nu am studiat problema,insa zic ca m-am bucurat amintindu-mi de zilele examenelor de vremea mea.Acuma ma gandesc ca tu scriai de copiat la examenele astea,nu?Sper ca nu sunt pe langa ce ai vrut tu sa scri...

Ce bine ca e week end.La Timisoara e vreme urata,ploua si e cam frigut...am ajuns acasa si am capotat la datorie,asa ca am bagat cornu-n perna si am dormit dusa vreo ora jumate.Mie mi s-a parut ca au trecut 5 minute...
Sa aveti o seara cat mai buna!

Album pi casa

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Lasa c-am patit-o si io Ana ,nu intelegem ce-i tot ziceati lui Vic cu proiectul lui Daniel ...Acuma m-am dumirit ,ca nu citisem tot
Oricum interesant proiectul.

Cu examenul ... taman pe dos citeste linkul ce l-am pus in raspunsul Ancai si-o sa intelegi .

La noi a fost oarecum placut azi 6-7*

Vacanta placuta mamzelei , mQQm .

We fain sa aveti

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Mara...chiar sunt suparati parintii si sunt in asentimentul lor...stiu ca Alex nici macar nu mai invata la unele materii,pur si simplu memoreaza cam ce ar trebui ,ia nota si peste juma de zi a si uitat ce a memorat.A ajuns la etapa in care merge la concursuri ca se alege cu un 10 in catalog ,la materia respectiva.Chiar azi am exemplu concludent,a mers la olimpiada de romana,e pe langa la compuneri si povestiri,cu gramatica sta bine,ca e de logica acolo....dar a zis ca se duce si el sa vada cumm este,ca oricum ii da profesoara 10 pentru participare...
Eu una prea mult vis-a-vis de tezele unice nu prea m-am strofocat....asteptam momentul in care m-as fi izbit de ele...acuma ,din cate vad,nu o sa mai fie cazul.Eu ma gandeam cu bucurie la admiterea in liceu,ca mi-am amintit de vremurile mele...insa ma uimeste si nu prea ce zice in articol doamna Andronescu,adica era de asteptat sa se ajunga si la recunoasterea faptului ca se manareau tezele unice...in fine,uneori parca nu mai mir de nimic...
Ca sar de la una la alta,vine azi contabila sefa la noi in birou sa ii spuna unui coleg ca o sa-i intre prima de vacanta,ca omul pleaca in concediu si ca este ultima prima de vacanta care se mai acorda.Noi am sarit ca arsi:cum?Pai ,ne spune ea,a primit telefon de la sediul central sa sisteze toate platile de prime de vacanta,ca se va introduce acordarea de tichete de vacanta ,acele tampenii ale doamnei Nutzi Udrea,menite sa ii aduca profit in hotelele d-lui Cocos...A fost revolta,incheiata sec:"Dragi colegi,ne revedem in vacanta la Buzias,Baile Calacea,la Sovata,Caciulata sau Calimanesti.Si nu cumva sa va intre in cap ca veti prinde loc in poiana Brasov...acolo merg unii."Oare parlamentarii vor primii tichete de vacanta?

Gata,m-am revarsat si eu,Mara draga...pusi!Noapte buna!

Album pi casa

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput