Clubul moldovencelor de peste Prut(60)
Raspunsuri - Pagina 8
alinkav spune:
Am trimis repede, ca mi-au venit si mie clientii..cu un ochi aici, cu un ochi la magazin!![]()
Mai aveam ceva de spus...si am uitat...poate imi voi aduce aminte mai tarziu!
![]()
Oricum eu va astept la povesti...
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alegrutza spune:
Karina, felicitari cu venirea pe lume a micutei grasunici, sa fie sanatoasa mancacioasa si sa va bucurati de ea.
Va pup
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2
lia_c spune:
Veronica, multa sanatate voua! Sa treceti cit mai repede tot si nici sa nu va amintiti...
Alinka, Olivia e vorbareata rau! Bravo ei.
Mirela face pozen peste pozne. E tare fericita ca weekendurile o lasam la bunici la etaj
Acolo sint multi copii si ii place sa se plimbe pe afara cu tricicleta... asteptam si noi primavara, ca nu stiu pe unde s-o fi ratacit... 
In fiece zi avem cite ceva de facut, de dus... probabil daca voi iesi la serviciu voi fi mai exemplara la scris, adica in fiece zi dimineata savurind cafeaua fara kinder voi avea timp sa mai scriu, sa fiu mai activa... Acum scanez pozele bunicai, deja de vreo 2 zile si inca mai am o groaza...
mai revin
oxy spune:
Salutare fetelor!
Va felicit si eu cu sosirea primaverii, sa fiti frumoase si mereu tinere ca acest anotimp minunat!
http://felicitari.ele.ro/Dedicatie_--i907.html
Carina, felicitari din toata inima!! Sa-ti fie papusica sanatoasa si papacioasa.Sa va bucurati de ea. Din cate se pare nu ai avut o nastere grea si lunga, daca la doar 2-3 zile ai putut sa intri si sa ne povestesti, te asteptam cu mai multe detalii si sa imparti bucuria ta cu noi.
Promit sa pun poze cu casuta noastra amenajata, abia cand ai scris mi-am dat seama ca inca nu am pus poze cu ea, eu nu stiu de ce eram cu gandul impacat ca am pus cateva foto
Marina, bine ai venit printre moldovence, sedere cat mai placuta printre noi.Bine ca l-ai descoperit clubul nostru chiar si acum, niciodata nu e prea tarziu
Mai povesteste despre tine, despre micuta ta, in ce zona din Bucuresti stati?
Alinca vad ca ati avut si voi un weekend plin, bravo.Mi-ai dat si mie o idee de tort cu zgushionka, am uitat ca am hihi. Si noi am fost la shopping in acest weekend, mai mult pt. Chris, care cum zici si tu, cam iese din hainutele lui, si a trebuit sa ii mai luam cate ceva. Si eu mi-am luat o gramada de lucruri noi, am profitat si de reducerile care au fost, ca de altfel nu apucam sa-mi iau chiar atat de multe lucruri
. Mi-am luat si genti, si cizme si bluze, pantaloni,e primul an cand simt si eu ca s-au facut reduceri cu adevarat, nu ca in alti ani.
Cornelia, ma bucur ca ai aparut si tu, m-am amuzat cand am citit ca fetei ii place la bunici la "etaj"
.Cand mai poti intra, ne mai povestesti de voi, si ce mai face domnisorica ta.
Sambata am fost la teatru, la Tandarica, piesa Pacala, a fost foarte frumos si interesant, chiar si mie mi-a placut
, dapoi copiilor. Noroc de Lilia, care ne-a codorisit cu 2 bilete, ca altfel nu stiu daca ajungeam acolo prea curand, bine ca Chris merge regulat cu gradinita la teatru sau circ.
v-am lasat si sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si productiva!
pupici
alincic spune:
Salut moldovencele mele dragi 
Va felicit si eu cu sosirea primaverii,va doresc fericire si implinirea tuturor viselor 

Cum zicea si Marianka,la noi a nins chiar de 1martie,asa de tare ca copiii nu au mers astazi la scoala si eu tre sa fiu la servici la ora 12(din cauza ghetusului),deci am lenevit de dimineata si acuma imi beau cafeaua cu voi
.
Lucia,sanatate Laurei
si sper sa scapati de raceli cit mai curind, te inteleg perfect. Dar sa stii ca acuma multumim lui DD,copiii nu mai apuca asa de usor racelile,doar Evelina mai are muci si atita tot. Asa ca si la voi va fi bine 
Apropo,am apasat pe sageata verde.
Alinka,da ce vorbareata s-a facut Olivia,bravo
,spor la cumparaturi si celor mai mari ![]()
Oxi,stiu de ce credeai ca ai pus poze cu casuta,cind ai pus pozele cu freza,ai vrut sa pui si cu casuta dar nu le gaseai,ziceai sa-l intrebi pe sot unde le-a ascuns ![]()
Cornelia,vezi ca e un plus sa stai si la etaj,au copiii mai multi prieteni
,mi-am adus aminte de copilaria mea,mama ce vesel a fost pe vremuri, in special la Ciocana.
Marina,bine ai venit printre noi
sedere placuta si cit mai lunga.
As mai scrie dar trebuie sa ma pregatesc,inca sunt la servici astazi
O saptamina cit mai frumoasa la toate 

gazea spune:
Saluti la toate fetele!!!!
Karina,Cele mai frumoase felicitari ce poate face o femeie mai implinita si mai fericita decat bratele pline de copilasi frumosi si sanatosi!!! Va pupacim si sa fiti sanatosi cu totii!!!
Cum taticul fericit? Da fratiorul ce zice de micuta printesa?
Te asteptam cu noutati!
Fetelor eu sant f. ocupata lucrez f. mult cate 10-11 ore pe zi e obositor dar interesant nici o zi nu e la fel...
Amedeo acum e in vacanta vom merge la spectaloc"disney pe ghiata" am mai fost dar acum vine cu Un nou spectacol cu personajele din "Mc Queen" slabiciunea lui Amedeo.
Veronica ,pupam voinicul sa se faca bine si sa uitati pentru totdeauna de probleme din astea. 
Marina,bine ai venit la sezatoare,am citit povestea de iubire a voastra f. frumos!!! De pozele micutei nu mai zic superbe.
Aveti o floricica f. frumoasa sa fie sanatosa si sa va mindriti cu ea
.
Alincav,
micutei vorbarete ce bine ca vorbeste in ambele limbi.Alex ce mai zice ce nazbitii mai face? Sau e cuminte? Amedeo e mult mai cuminte decat am fost eu la varsta lui...ii seamana sotului![]()
Oxy,eu astept cuminte sa vad pozele asa de mult imi place sa vad poze cu interiorul apartamentelor am o slabiciune
. Ce mai face Cris?
Cornelia,ce ideea minunata de a scana pozele bunicilor!! Ar trebui s-o fac si eu chiar daca nu mi-am adus asa multe poze cu mine aici..
Acum intr-o zi Amedeo m-a intrebat care a fost familia mea in Moldova,daca am avut tata? Tata meu e mort acum 22ani am evitat sa-i vorbesc inca despre moatre....I-am spus calm ca tata meu e in cer si ne priveste si se bucura daca santem cuminti...a inceput sa plinga si a zis: "Mami sant foarte trist ca tu nu ai TATA" mi-au dat lacrimile ...M-a intrebat ai o POZA...atunci am zis DA...s-a bucurat vazand-o. Pozele sant f. importante asa ca faci un lucru f. pretios poate copii,nepoti.
Hai ca m-am lungit,dar am vrut sa-mi mai descarc sufletul multumesc ca ati avut rabdare sa ma ascultati. va iubesc si va pup!!!
Mai intru cand am timp,dar va citesc cu drag

alincic spune:
Salut dragelor, eu revin la ora 10 seara,dar sunt foarte multumita,caci am primit telefon sa nu mai venim la servici,deh e omat mare in Georgia
, si noi de bucurie am plecat in ospetie.
Am sa incerc sa pun poze cu omul nostru de zapada,a fost de fapt primul pentru familia noastra tinara
,deci va intra in istorie
.
Aliona,o
pentru tine si un
lui Amadeo caci e un dulce.Spor la servici si sa faci cele mai frumoase coafuri.
Mi-am baut laptele cald cu cacao aici cu voi,si va doresc o dimineata frumoasa celor de la servici sau de acasa 
alincic spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2043900270100595596jUvJmy
aici sunt pozele cu zapada noastra ![]()
alinkav spune:
Salut fetelor!
Aliona, ma bucur sa te citesc, si ma bucur ca sunteti bine!Bravo ca ai de lucru, asta e cel mai important, si la cat mai multe progrese!
Revin...mi-au venit clientii, si am uitat ce vroiam sa zic...![]()

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Lucia_B spune:
mercik de complimente 
super baba de zapada si noi am facut una, dar nu asa de inteligenta si MARE ![]()
aici si aici ![]()
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"