Clubul moldovencelor de peste Prut(60)
Raspunsuri - Pagina 2
Trin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Elena, ce mai faci?Sper ca esti bine...sau cine stie, poate sunteti deja mai multi... |
Eu sunt cu burtica, acasa, la caldut. Imi aduc aminte cum moasele ii spuneau Rodicai "todo bien" si o trimiteau acasa
Lasa Alina, ca pana duminica nu-i asa mult. Deja poti sa spui ca ziua de azi s-a dus. Sunt sigura ca Alex si Olivia nu te vor lasa sa te plictisesti.
Alina (Davina) - ce bun spui tu acolo de sushi..
Marianca - bine ai revenit!
alinkav spune:
Buna ziua dragelor!
Ce mai faceti?
Am avut o zi putin ocupata, acum inainte de plecare spre casa, trec sa va salut!![]()
Sotul a plecat azi dimineat, la ora asta s-a imbarcat deja spre Shanghai, voi vorbi cu el abia dimineata deja.
Voi ce mai spuneti?Ce va fac piticii?Ce traznai mai fac?
Pe maine!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Elena, ce ma bucur ca ai mai scris!!!Nu vroiam sa te tachinez pe mess, ca si asa ai destui care nu-ti mai dau pace!Cat mai multa liniste in continuare, si sa fiti sanatosi!
Ei, stai linistita, ma alint si eu, cu copiii mei nu am cand sa ma plictisesc!
Alina,
Davina spune:
Buna fetelor!.
Eu am promis sa scriu ieri dar m-am luat cu treburile si am uitat ,dar seara eu nu stau la pc ca ma dor ochii nu-s de ce.
La noi Dea astepta mai mult ca noi Sf.Valentin (isi scria pe toate proiectele 14,si nu stiam de ce
,dar m-a lamurit),asa ca am hotarit s-o sarbatorim pe ea.A primit un balon si niste dulciuri in forma de inima, o carte cu phonics si un joculet,pe care il jucam in fiecare seara acuma hehe.
Alincic ,intreb si eu ca lenosu ,dar se fac greu beleasurile ?Prajitura a iesit f.delicioasa,cu gust de migdale.aici e receta,eu am facut jumatate de portie si in forma de inima si m-am chinuit un pic,dar cred ca daca faci portia intreaga ese foarte fancy,nu-ti e rusine cu o astefel de pajitura.
Alinka mai ninge la voi ?wow Shanghai,tu de ce nu ti-ai facut bagajele sa pleci cu sotu ?ce mult as vrea sa vizitez China si inca citeva tarisoare pe acolo ![]()
Marianca si-a implinit dorinta Anca cu mobilul ?succese la gym.
Elena mai poti ?bine ca sta bebelina la caldurica.
Karina mai esti acasa ?
ma duc sa fac mancare de-a noastra ca saptamina trecuta am avut numai asiatica.
Marianca spune:
Buna seara!!!
Acum e ora 9:00 seara si numai am venit cu copiii de la cumparaturi,astazi am hotarit sa mergem la Mall sa cheltuim banii Ancai
,ca zilele urmatoare se prevede timp foarte rece si noi o sa stam acasa ca sa nu inhatam ceva,asa ca si-a cumparat ea trei carti de la Barnes&Noble(magazin de carti) ca tare ii place sa citeasca,ma tem ca pina miine le citeste pe toate,tare greu am oprit-o la trei,apoi o rochie de primavara si o fustita alba de vara,stati asa ca noi deja cumparam si sutieni
,mobilul ne-am inteles sa-l lasam mai tirziu
Alice e bine,cam e comanda pe toti si e cea mai mare in casa.
Davina,da tu ma lasi cu gura punga
dupa asa frumoase prajituri,multumesc de spor la gym
,dar tu cu mincarea asiatica iti tii siluieta???
Elena,poate vine baby pe 23 februarie???![]()
Alinkav,mamiram si eu cumde tu nu ai plecat cu sotul in China??? Va urez pe miine o zi buna la toate
alinkav spune:
Buna dimineata!
Haha, as vrea eu sa plec....dar trebuie sa raman de sefa la magazine!
Poate alta data, cand ne vom face milionari!![]()
![]()
La noi ninge ud asa, dar se cam depune, mi-a fost oarecare sa merg cu masina, noroc ca sunt echipata de iarna, adica masina, nu eu!![]()
Acum sa vedem ce va urma!
Alina, 
, ce de prajitura
ai facut! In America Sf.Valentine e foarte cunoscut, la noi de cativa ani e doar mediatizat, si copii deocamdata nu au idee despre ce este vorba.
Marianca, wow, m-ai lasat masca, deja si sutienete??
De fapt...si eu aveam parca la 11 ani, acolo de frumusete!![]()
![]()
Huh ce trece timpul!!!
Si acum, ma asteapta lucru...
Alina,
dinora77 spune:
Salutare fetelor....
ce bine imi pare ca am dat de clubul fetelor de peste Prut. Sper ca sunteti bine acolo unde sunteti, pentru ca dupa cum am observat nu prea este nici una din voi pe meleagurile natale (in afara de fetele din Romania bineinteles care-s cele mai aproape de Prut :))
Sper sa ma primiti shi pe mine in Clubul vostru...pentru ca de peste Prut vin shi eu, tocmai de la Drochia, ma aflu de ceva anishori in Germania insa.
Mama ce ne-a mai imprashtiat viata...noroc de chat-uri shi forumuri indirecte...aici ne mai intilnim shi ne mai povestim despre necazuri shi bucurii.
Dino
Lucia_B spune:
Buna fetelor
Iaca apar si io la orizont.
Ce sa va zic, va citesc zilnic dar de scris nu apuc ca nu am ce, una ar fi doar sa va laud cit de bravo si energice sunteti.
La noi nimic deosebit. Rutina zilnica.
Laura la gradi. Eva creste, noptile doarme bine, la fel de bine si papa, avem deja 6.5kg. Eu ii zic "papusoi" ca de "papusa" e prea mare
.
Dinora - bine ai venit si sedere placuta. Gresesti, sunte si acasa destule
. Eu sunt din Dondusheni, deci la o zvirletura de bats de la Drochia, dar stau in Chisinau.
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Marianca spune:
Buna va zic si eu,inainte de a ma apuca de curatenie prin casa am hotarit sa vad ce mai faceti,azi e joi inseamna ca pregatim casa si frigiderul de weekend
,si voua celor ce munciti inca o zi usoara va doresc
.
Dinora bine ai venit!!!
Lucia,cum sau primit"trubocchi"???
Alinka,mda si eu purtam de forma sutieni la 11
,dar acum sint de astea mici nu cum la noi pe timpuri![]()
Voi fetelor ce mai faceti bun de mincarica????
O asteptam pe Davina cu mincare asiatica
,eu vreau sa fac astazi o supa cu perisoare si poate miine o salata"olivie" mai am si peste la prajit,asa eu fac cite putin ca sa ajung duminica cu frigiderul mai plin,dati si voi ceva propuneri
Va las cu bine!!!!
Crinia spune:
Salut la moldovence
Davina inca mai sunt acasa, insa de saptamina trecuta bebelina ne pune pe jar. Tot ne da simptome si nimica
Lunea aceasta chiar aveam dureri puternice la simfiza pubiana de nu puteam sa merg si credeam ca gata acusi acusi se incep si contractiile, am scos valizele la usa si asteptam cu nerabdare sa vina momentul potrivit (adica sa para contractii). Eram cu totii acasa, caci era Family Day, dar cam a fost totul in zadar, nu s-au inceput contractiile si peste noapte mi-a trecut durerea. Ieri am fost la medic si acela mi-a zis ca am dilatare de 3 cm bune, deci sigur ca i-am spus sotului, acesta le-a spus colegilor de servici, pai sa vezi cum toti au pariat la ce ora voi naste, si toti cam au pariat pe noaptea trecuta insa penrtu diferite ore, numai sotul a pariat pe ziua de azi si anume seara, caci zicea ca nu a reusit sa termine un raport si trebuie sa-i scrie concluzia
Avem si prieteni care ziceau ca voi naste de zilele lor, incepind cu 13, 14, 17 februarie. Acuma a ramas ziua mamei care e pe 20 februarie si ziua lui Lucian care e pe 23 februarie. Tare sper ca nu se va naste chiar de 23 februarie ca sa aiba fiecare zilele lor de nastere, stii tu cum fiecare sa se simta special si unic. Deci suntem in asteptare....
Ce frumos ati petrecut Sf. Valentin. Cred ca DEa a fost foarte fericita. V-a facut si voua ceva surprize?
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?