Medicii gineco de la Medlife Favorit?

Medicii gineco de la Medlife Favorit? | Autor: Victoria

Link direct la acest mesaj

Dragelor,

Din motive de lehamite,dupa ani de eco zilnice si tratamente(poveste veche), nu am mai fost de mai mult de un an la nici un fel de control. De ceva timp am niste dureri f. acutite si ar trebui sa vad ce si cum. Mi-e la indemana Medlife Favorit, si am dat click si am vazut acolo 3 doctori:Bica Florin, Giuvelea Cristina, Mitroi Gabriel. Nu-i stiu pe nici unul ( am trecut pe la toate somitatile dar pe astia i-am 'scapat"), va rog, daca ii stiti si ati fost, cum sunt? La care v-ati sau nu v-ati mai duce?

V

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

De ginecologi nu stiu ce sa-ti zic, dar pot sa spun ca eu am fost de cateva ori pe acolo la alte specialitati, tot din motive de "la-ndemana" si am ajuns la concluzia ca mai bine mergeam undeva verificat, caci cu timpul totuna mi-a fost. O data m-am rugat de o doctorita sa-mi faca totusi ecografia pt care asteptasem o ora, pt ca ea voia acasa caci la receptie facusera ultima programare fix cand i se termina ei programul...plus decalajul aferent, iti dai seama ce a iesit, nu stiu cum reusesc dar chiar nu respecta nimic si totul a fost pe dos. Si nu o data. Oi fi fost eu mai ghinionista.
Eu sunt client Medlife de mult timp, si Favoritul mi se pare cel mai slab din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu si familia mea suntem clienti de Medlife de ceva timp si pana acum am fost multumiti( mama mea mai ales, pt. cardiologie, la Medlife Grivitza).Ma interesa ceva de cei 3 medici mentionati - nu am gasit absolut nimic pe internet despre ei ceea ce e ciudat, macar ar fi fost mentionati la alt spital unde lucreaza..Eu vreau o consultatie acum, ca la "divele" unde am mai fost se asteapta si o luna pt. o programare.

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Acum aproape un an am ajuns la camera de garda ,la Municipal , cu o hemoragie puternica. Era duminica dimineata, pe la 8 cred. Tocmai iesea din garda dr. Florin Bica. Dupa consult, s-a hotarat sa ma interneze pt chiuretaj hemostatic. Putea sa ma paseze altuia, in fond terminase garda. M-a externat la pranz, el a ramas. Mi-a placut si cum a lucrat si cum s-a purtat. Deci, il recomand in urma unei experiente personale. Si mai e si tinerel, frumusel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Jennifer, merci de info... Deocamdata ma duc maine la o eco mamara, ca am realizat ca am trecut de 40 si nu am facut niciodata..

Aoleu, e tinerel, frumusel? De obicei imi place specia asta dar nu la ginecologiCand e unu tinerel/frumusel care te urca pe chestia aia si se holbeaza...brrrrrr, si te mai si bate la cap sa stai relaxata, de parca ai putea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty_nic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria

Jennifer, merci de info... Deocamdata ma duc maine la o eco mamara, ca am realizat ca am trecut de 40 si nu am facut niciodata..

Aoleu, e tinerel, frumusel? De obicei imi place specia asta dar nu la ginecologiCand e unu tinerel/frumusel care te urca pe chestia aia si se holbeaza...brrrrrr, si te mai si bate la cap sa stai relaxata, de parca ai putea

“Shine on my way"

Buna fetelor,
Vi-l recomand cu toata increderea pe Dr Bican , este un medic foarte bun chiar daca e tinerel. Este un om serios , care-si face meseria cu pasiune. Eu am nascut cu el acum 4 luni in Medlife si a fost o experinta extraordinara!
Il cunosteam de la Municipal, acolo a inceput sa -mi urmareasca sarcina , apoi l-au angajat la Medlife Favorit si mi-a facut cezariana la ei la spital. Eu care mi-am inceput experienta de gravida in Municipal am putut aprecia mai mult si mai bine clinica privata.
Au tot ce ai nevoie, aparatura moderna ,personal compentent si deosebit de amabil, laborator performat... merita 70 milioane!
Mergeti cu incredere la Dr Bican , este un profesionist!
De ceilati 2 nu prea stiu mare ce sa va spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty_nic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

De ginecologi nu stiu ce sa-ti zic, dar pot sa spun ca eu am fost de cateva ori pe acolo la alte specialitati, tot din motive de "la-ndemana" si am ajuns la concluzia ca mai bine mergeam undeva verificat, caci cu timpul totuna mi-a fost. O data m-am rugat de o doctorita sa-mi faca totusi ecografia pt care asteptasem o ora, pt ca ea voia acasa caci la receptie facusera ultima programare fix cand i se termina ei programul...plus decalajul aferent, iti dai seama ce a iesit, nu stiu cum reusesc dar chiar nu respecta nimic si totul a fost pe dos. Si nu o data. Oi fi fost eu mai ghinionista.
Eu sunt client Medlife de mult timp, si Favoritul mi se pare cel mai slab din toate punctele de vedere.

Salut,
poate cand ai fost tu acolo asa era, mie mi se pare ca din potriva este mai bine in Favorit decat in Unirii sau in Grivita. Eu stau in Crangasi si ma duc in Drumul Taberei , la Favorit !
La inceput m-am dus ptr dr Bican (imi urmarea sarcina ) dar dupa ce am ajuns acolo si am vazut atitudinea personalului, asistente etc, mi-am trimis si familia tot acolo.
Mama l-a gasit pe Dr Belo , ( cardiologul ei) care se mutase din Grivita.
Si acum , dupa ce Mihai (bebita) are 4 luni merg tot in Favorit , la pediatru- Dr Spataru Maria .Eu sunt foarte multumita de cei din Favorit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deln2727 spune:

buna. ai ajuns pana la urma la vreun dr ginecolog la aceasta clinica? tot din comoditate as vrea sa ajung si eu si ma gandeam la dr Giuvelea Cristina dar nu stiu daca procedez bine.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Il recomand pe dr. Alexandru Ciulcu. Sunt pacienta lui de vreo 6 ani, sunt f. multumita, nimic de reprosat. Am nascut cei 3 copii cu el... una dintre sarcini (cea gemelara) cu ceva probleme, plus o operatie la san...
Insa n-am mers pana acum la Medlife Favorit... pt. ca e f. departe pt. mine...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobutz spune:

Eu am fost la dr Mitroi, din punctul meu de vedere a fost super ok, am fost si eu la ghici ca nu gasisem prea multe despre nici un medic de acolo, insa mi-a placut de la prima vizita, mi-a urmarit sarcina de la inceput si nu m-a dezamagit sub nici o forma si chiar am avut mici probleme pe parcursul sarcinii... si are mana foarte usaora :)

Mergi la inceput