Ginecolog bun in Brasov?

Ginecolog bun in Brasov? | Autor: anamaria74

Link direct la acest mesaj

Buna.Va rog sa-mi recomandati un ginecolog bun din Brasov.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

sper sa nu te surprinda raspunsul meu..NICI UNUL!!!
asta ti-o spune o persoana ce a umblat tinmp de 8 ani prin cabinetele dr-ilor din bv!!binenteles fara rezultat!
deci...sfatul meu sincer e sa te indrepti catre alte orase-bucuresti,sibiu,cluj..depinde si de problema pe care o ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria74 spune:

Mersi mult, nici eu n-am gasit pana acum un doctor bun, dar am auzit de dr. Preda Mircea.Se zice ca a venit din Bucuresti si ar fi bun, dar nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

anamaria74 eu una iti recomand pe dr Mircea Preda , un dr de nota 10 , am nascut cu el acum un an , nu am dat nici un ban la nastere si s-a ocupat de mine foarte bine , din partea mea tot respectul pentru el .
Bafta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria74 spune:

Mersi mult,deoarece nu stiam daca intr-adevar e doctor bun sau nu.Ma programez si la el si daca nu da rezultat ma duc la Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

anamaria74 iti doresc multa bafta , sa fie bine

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria74

Mersi mult, nici eu n-am gasit pana acum un doctor bun, dar am auzit de dr. Preda Mircea.Se zice ca a venit din Bucuresti si ar fi bun, dar nu stiu.

Fetelor mergeti cu incredere pe mana lui Preda ..este un doctor foarte bun, are mana usoara, sunt o fosta pacienta din Bucuresti, si tare rau imi pare ca a plecat. este un doctor foarte bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmiihhaa spune:

Intr-adevar dr.Preda e foarte bun.eu nu am fost la el decat la un control dar stiu de la o prietena.Eu am nascut acum un an cu dr.Dimassi si am foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes84 spune:

Buna,
mai aveti cumva vesti despre domnul doctor Preda? As mai vrea pareri despre dansul, daca se poate.
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes84 spune:

Nimeni? :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefi77 spune:

M-ar interesa si pe mine niste pareri "actualizate" despre acest dr Preda. Plus cateva info, pretul, unde e cabinetul, etc.. multumesc!

Mergi la inceput