Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 21
florinela79 spune:
Galuscapupam somnoroasa mica...frumoasa de ea, sa fie sanatoasa.http://www.cbk.lu./#
Florinela
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gessy neata burtici, simina - multam pentru pm si sper sa ma descurc sa pun niste poze. ![]() ![]() ![]() 31+ ![]() |
Ti-am trimis Pm
Poze
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui alina.n Fetele ia uitati ce dragut.. ![]() http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=zrwfIcPB1u4&feature=related 31+ cu Maria-NataliaVine barza! ![]() |
absolut bestial

. doamne, ce instincte pot sa aiba, e ceva incredibil. sunt intr-adevar niste minuni

Olishka, ma uitam la pozele tale, si am vazut-o pe cea din parcul ala de distractii
diana
32+
David Gabrielpoze si filmulet 4D bebe mic
olishka spune:
Si eu tot Davidutu il alint. Surioara mea mica il alinta "bombonel puricel" si tare ii mai place cand vorbeste ea cu el. Apropos de surioara, care are 6 ani, ma intreaba intr-o zi:" Olga dar tu cum ai reusit sa faci un bebe cu Cristi (sotul meu), v-ati uitat pe internet?" Bineinteles ca am ramas blocata si nu am stiut ce sa-i mai raspund. Am ras foarte tare pe faza asta. Si tot ea a gasit explicatia: "stiu ai inghitit o fasolica si nu ai mestecat-o bine..."
Am incercat eu sa-i explic ceva cu DD, dar de atunci are mare grija la mestecatul fasolelor
.
De nascut eu nu stiu exact cand o sa nasc deoarece nu am stiut niciodata data UM, am aproximat-o. Eu am DPN-ul dupa masuratori, dar mereu imi arata la eco ca bebe e mai mare cu o sapt si ceva. Asa ca nu se stie...Poate venim cu Davidutii in acelasi timp acasa. 
Olga
30+
David
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 denisa-madalina..nu merg la cursurile de la filantropia..ci la cele ale fundatiei Romanian Angel Appeal..gasesti mai multe info daca ai sa cauti pe gugu..oricum..e bine sa mergeti amandoi..k informatiile sunt folositoare si pt tine..nu stiu despre cursurile de la filantropia, insa aici sunt pe serii si te baga in anumite cursuri in functie de cat de avansata este sarcina..daca esti interesata o s agasesti informatii suficiente sau imi poti trimite PM si vorbim acolo ca sa nu se considere reclama |
Nu stiam ca cei de la RAA se ocupa si cu asemenea cursuri...

Denisa-Madalina
30+
cu Adela-MarisaAMR 10 saptamani
novus spune:
| citat din mesajul lui millie Novus eu o sa fiu in s 39+ ,sa-i vorbesti Alexandrei sa nu-ti faca vre-o surpriza Morcovei au aparut deja mai ales ca mai am parte si de cateva contractii din cand in cand monica 38+ Lara |
eu ii tot spun sa nu se grabeasca sa ne cunoastem ca o sa avem tot timpul din lume... dar sper sa nu fie incapatanata ca si maica-sa si sa faca doar ce vrea
37+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
IliesClara spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 .......... Tufete, am si eu o nebunie acum, cum a mai avut o burticuta de la noi cu numele David. La toata lumea la care zic cum o va chema pe fetita mea se uita... ciudat! Nu stiu de ce. Nu inteleg, nu le place sau nu stiu care ar putea fi motivul. Incep sa am indoieli si aseara ma gandeam la alt nume! ![]() Voi ce parere aveti?! Sincer... ![]() 32+ Briseesgia |
Brisees (eu intuiesc Brisis, scuze daca nu e asa)- desi nu stiu ce inseamna - mie imi inspira ceva foarte fresh, ceva legat de adierea de vant,... de flori, ... de fluturi, ... de roua, ... de apa limpede,...ceva cu parfum fin, natural si foarte proaspat.
E un prenume deosebit, poate nemaiauzit, de aceea lumea se stramba.
Ai incercat sa scrii si sa pronunti repetat prenumele acesta in combinatie cu numele de familie? sau cu diferite profesii (chiar daca si-o va alege ea si tu nu te amesteci, dar ca idee)? Avocata....
Sportiva... etc.
Cosmeticiana..
Conferentaiara...
Cum suna? Personal ti-ar placea sa porti aceasta combinatie de nume?
Daca da... alt argument Pro.
Sigur ai observat ca in general numele si prenumele suna bine daca:
- ambele par de aceeasi nationalitate. Ex. pe finut il cheama Magyar Thomas Razvan (magyar insemnand ungur, thomas nu e nici ungureste nici romaneste). Cred ca iti dai seama ce comod e pt el bietul cand toata lumea zambeste la numele lui ... atat de "varza".
- numele si prenumele nu rimeaza
- daca numele si prenumele au lungimi diferite (daca ambele sunt f lungi sau scurte, e ciudat)
- daca nu creeaza cacofonii (vara noastra se numeste dupa casatorie Vanca Carmen
- pe langa sonoritate sa aiba si semnificatie de bun augur (multi parinti am vazut care fi ales Maya - nume superb si f la moda acum 2-3 ani - insa pt ca inseamna iluzie, au renuntat; fosta sefa noastra se numeste Brindusa - noua ne placea, ei nu, pt ca e o floare otravitoar; sotul meu are o problema cu Andreea, care dsi e nume de fata, vine de la andros care e definitoriu pt orice concept legat de barbati)
... complicat
Cel mai important in toata chestia asta cu alegerea numelui cred ca este gandul la binele viitorului copil, adica trebuie sa alegem nume care sa ii avantajeze pe ei si sa le placa lor, nu ca sa ne satisfacem noi niste vise din copilarie sau teribilisme (cum eram eu tentata sa o fac la un moment dat
E intr-adevar greu sa gasesti un prenume potrivit unui copil in Romania. Noi am ales (adica mai exact eu) cateva prenume cu care fetele sa poata trai si in tara - pt ca numele de familie e romanesc, dar si in strainatate ... pe cand ajung la Oxford sa nu aiba probleme. Numele lor au cat de cat corespondent in limbile de circulatie.
Sotzul a restrans gama la un prenume/copil
Eu doream doua, ca daca unul nu ii place sa aiba o alternativa. Dar tati insista la unul, ca altfel i se pare ca seamana cu Jose Armando Fernadez Calibros bla bla... si a mai avut o mica problema cu Antonia (pt ca e un prenume masculin feminizat).... dar .... l-am declarat cu prea multe fitze si i-am dat pace. Oricum Antonia provine si de la Sf. Anton (de Padova) care ne-a ajutat sa ducem sarcina cu bine. Asa ca e un barbat de milioane.
ooofffff ce logoree am azi. Te rog sa ma ierti, nu m-am prins cum mi-am dat drumul la scris.
E o problema spinoasa pt mine, care am avut un nume de fata ciudat si am suferit deswtul de mult din cauza lui in situatii oficiale.
As povesti si asta.... dar o sa ma excludeti dein topic
Iulia si Antonia 34+ si mami
Clara
ionica spune:
Denisamada,
Multumesc frumos pentru raspuns,mi-au spus ca nu-i gata rezultatul,deabia maine.Azi dimineata mi-au facut testul de glucoza timp de 3 ore si s-a eliminat diabetul congestional.
Nu am alte simptome ,doar urticaria.
Oricum,inca odata merci pt.sustinere
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
HELLP e de fapt formula memotehnica: hemoliza (H), valori ridicate ale enzimelor hepatice (EL), trombocite scazute (LP). So, cam asta ar arata si analizele in cazul in care s-ar confirma diagosticul, sper ca nu. Clinic, se asociaza cu valori ridicate ale TA, dureri de cap, dureri abdominale, tulburari de vedere, greturi, varsaturi, ficat marit... "Urticaria oribila" nu prea face parte din tabloul clinic, decat daca ea este de fapt purpura, caz in care nu "mananca", decat daca s-ar suprapune un icter intens... Eu zic sa stai linistita, din cate spui, nu "corespunzi". Iti tin pumnii sa fie totul bine. ![]() Denisa-Madalina 30+ cu Adela-MarisaAMR 10 saptamani ![]() |

Sophia 2ani 06.09.06
+32 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
IliesClara spune:
| citat din mesajul lui chatonel Florinela, parca tu ziceai ca sotul ti-e in zodia fecioarei si ca te va stresa daca vine cu tine la nastere... si al meu tot in zodia asta e, dar nu ma streseaza sa fie linga mine, grija lui va fi sa ma faca pe mine sa ma simt in siguranta si bineinteles ca asta implica si sa fie atent la ce se intimpla in jurul meu, caci io nu stiu daca o sa mai am puterea si gindirea sa rationez normal ![]() Fille du Sud 34 cu Dragonbella Toulouse, la ville rose ![]() |
El a avut dreptate.... i-a facut pe toti cu ou si cu otet ... si cu amenintari OPC..
Problema e ca pacienta sunt eu, cea care va naste sunt eu ... si medicul pe mine m-a judecat... si nu e corect. Nu sunt ca sotzul.
Mi-e teama la nastere sa nu faca din tantar armasar... si sa ia la trei pazeste pe careva...., ca ma lasa aia necusuta sau cine stie ce...
Clara