Ajutati-ma!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bulinanico-ai dreptate!eu o zic din proprie experienta!am fost la toti drii din bv timp de 8 ani!si nu am rezolvat nimic in afara de faptul ca am ramas fara niste banuti.
am fost si la clinica eva!!vestita clinica!3 consultatii la rand!si cu ce m-am ales???la prima consultatie cu povestitul-eu povesteam dr se facea ca asculta si in final..va astept la urmat consultatie sa vedem cu ce incepem!!consultatia 2-a decurs prin reamintirea povestii,ca dr uitase si in final-va astept la urmat consultatie-ca nu e cazul sa ne grabim,consultatia 3-pai stiti ca inca nu avem aparatura necesara si mai trebuie sa asteptati..dar luna de luna obligatoriu consultatii si analize aici ca sa nu cumva sa se agraveze starea!!dupa chestia asta binenteles ca am renuntat si am mers in bucuresti-unde nu am avut o experienta prea plcuta la giulesti!!
asa ca..am ajuns la cluj!unde toti,absolut toti dr-ii sunt oamneni in adevaratul sens al cuvantului!
si inainte de hsg se fac pe langa testul torch se fac si testele de sange!mai ales vsh-ul!daca il ai marit..nu ai voie sa faci hsg!
insa in brasov,asa cum ti-am zis la inceputt,pierzi timp si bani!!
ana-incepe sa faci ceva concret in lupta ptr bebe!ptr ca o sa-ti para rau ptr timpul pierdut!nu-ti mai pierde tim pul in brasov!nu vei rezolva nimic!

Mergi la inceput