Prietenie la plesneala*28*-Ce faceti dupa?
Raspunsuri - Pagina 5
kay spune:
Miercuri soniabe programata la audiolog ! Va pup !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Succes!!!!!! 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay Miercuri soniabe programata la audiolog ! Va pup ! ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
bafta!

Alaturi de EMMA

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Pupicei la toate stilatele ![]() ![]() ![]() ![]() Sorana si eu spusesem in cap. anterior de diarux ca e pe calapodul nostru Kokiy buuuuuuuuune bancuri ![]() Andrushka am impresia ca s-a cam dus linistea ta la calculator. Io zic sa nu mai fii egoista sa tii barbatzelul numai pentru tine. Lasa-l sa mai vorbeasca si el cu noi ![]() kari ![]() dodo, umflatel, s-ar parea ca aveti treaba multa la vara cu noi vio cum dreak de mai ai resurse sa mai si vorbesti dupa? Soso si Oana toata mahalaua sa nu va mai suparati pi mini **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
mishule,da doamne sa vina vara mai repede,ca rezolvam noi problema...am spus va impartim prin rotatie..si ne intalnim la mijloc la mamaia...
ma intrebai daca se vad progrese la mihaita...da se vad...incet incet progresam...
diarux...super fata....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
hallo! mei boala asta, n-are lecuire! never! decat daca da cu biciu DD si face "BUM" cu tunete si fulgere si se "arde" Pc-ul...dar pentru o vreme.... so, stilatelor vad ca sunteti vesele.....io, dupa stau la taclale, mancam ceva bun, ne contemplam, facem planuri....evident pen' program asa lung nu tre sa fie copii acasa. si ai mei ma intreaba "ce mai scriu fetele? ce mai face cutare.....?" deci, sunteti cunoscute. a, si nu mai zic ca vizionam pozele cu Sonia, cu Mihaita si cu alti copilasi! ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ |
kari,
..boraceii,parca asa ii alinti tu...!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay Miercuri soniabe programata la audiolog ! Va pup ! ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
kay,multa bafta!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
vio,pupam pe mihnea...lasa ca data viitoarea castiga el concursul!
a,eu eram aia de pe mess!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
MadameBovary spune:
mahalaua! mi-a venit asa ... un drag de voi, nu stiu ce m-a apucat!! asa ca va pup si va imbratisez pe toate, DRAGELOR!
![]()
kokiy spune:
umflatel , a inceput sa aiba succes bazarul
...o sa incerc sa pun si eu cate ceva zilele astea
...ma duc sa schimb semnatura 
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui MadameBovary mahalaua! mi-a venit asa ... un drag de voi, nu stiu ce m-a apucat!! asa ca va pup si va imbratisez pe toate, DRAGELOR! I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

...