Prietenie la plesneala*28*-Ce faceti dupa?
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
Sorana
sa treaca repede"buba" fetei
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% IsabelleCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
gabriella1 spune:
LA MULTI ANI, VICTORAS! SA CRESTI MARE ,SANATOS SI SA-TI DEA DUMNEZEU NUMAI BUCURII !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Dodo, sa-ti dea Dumnezeu o Isabela sanatoasa si frumoasa foc!
Monica de Sorana,sananatate multa !
Mihaita si Bogdi un
mare,mare!
Soso, ti asteapta Coana mare sanatoasa tun acasa !
ptr toti copiii minunanti ai distrabalatilor cel mai mare
di la Coana mare !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
pentru toate fetele mele dragi 

!
sa aveti o zi frumoasa si linistita !
Gabriela
Delphinas spune:
neatzaaa
ia sa va servesc cu nis`cai
sa va treziti.
Coana Mare
pt tine
La Multi Ani Vistoras de Kari!! 
beyy...nu ati ghicit de ce nu ma mai doare pe mine capu....singura nu m-am doftoricit...si nici vreun mandru pe care l-ati trimis la mine la usa.
M-A DOFTORICIT CHIAR LEHUZU MEU. cum??? iote asa 
am crezut ca-i ies matzele prin operatie, dar nica frate. vanjos lehuzu meu. chiar mai vanjos decat inainte de operatie. shi ce am facut dupa??? m-am minunat di puterile si de fortzili lui. si am realizat ca nu ma mai doare capatzana.
stilatelor.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
violeta69 spune:
'neata!
Kari, La multi ani! lui Victoras 

Babylina, La multi ani! 

Dodo,felicitari pt BB Isabelle 
Soarana,sanatate multa Monicutzei 
mai, eu iti povestesc cum e cu scoala ca sa fii pregatita
,dar la Monica nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi ca ea e cumintica
in general fetitele sunt mai constiincioase,baietii copilaresc pana la adanci batraneti
(nu toti,majoritatea
)
Gabitza 

Misha 
kokiy
umflatel
s-a mai revenit Mihaita? acum se mai supara ca nu vrea terapie?
delphinas
bine ca ti-a trecut durerea de cap...vezi ca "tratamentul" nu trebuie intrerupt ![]()
o zi buna va doresc....
mai
din urma si va mai scriu
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
devoska spune:
Kari, La multi ani! lui Victoras! Sa fie sanatos si fericit si voi sa va bucurati de el!
Babylina, La multi ani! si tie.
Sorana, multa sanatate Monicai! Sa treceti cu bine si fara urme peste "mancarimea" asta.
marami, aici e o zapada... ca in povesti. Totul e alb. La geam am niste brazi, o minunatie. Nu ma mai plang ca nu am soare. Cand o sa plec din Kiev, am sa duc dorul zapezii de aici.
Dodo, iart-o pe misha ca e fata buna
. Si te rog nu te enerva ca imi superi fetita (adica pe Isabelle).
Gabitule, 
.
Delphinas, sa fie intr-un ceas bun
. Poate se lasa cu 
Vio, vezi ca m-ai sarit de la
. 
umflatel, o zi buna sa aveti cu totii!
andrushka, gata serviciul? Hai la o cafea ca probabil ca ai inghetat pe drum.
Kay, ce face Sosonica? 
Rhoneea 
la toata gasca! sa aveti o zi frumoasa!
MadameBovary spune:
Dragelor, iubitelor, stilatelor, pasionatelor ... va invit la
CAPITOLUL 29 - CE NE BUCURA?
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 'neata! Kari, La multi ani! lui Victoras ![]() ![]() ![]() ![]() Babylina, La multi ani! ![]() ![]() ![]() Dodo,felicitari pt BB Isabelle ![]() Soarana,sanatate multa Monicutzei ![]() mai, eu iti povestesc cum e cu scoala ca sa fii pregatita (nu toti,majoritatea Gabitza ![]() ![]() Misha ![]() kokiy ![]() umflatel s-a mai revenit Mihaita? acum se mai supara ca nu vrea terapie?delphinas o zi buna va doresc.... mai din urma si va mai scriu![]() Alaturi de EMMA ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |

babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devoska Kari, La multi ani! lui Victoras! Sa fie sanatos si fericit si voi sa va bucurati de el! Babylina, La multi ani! si tie. Sorana, multa sanatate Monicai! Sa treceti cu bine si fara urme peste "mancarimea" asta. marami, aici e o zapada... ca in povesti. Totul e alb. La geam am niste brazi, o minunatie. Nu ma mai plang ca nu am soare. Cand o sa plec din Kiev, am sa duc dorul zapezii de aici. Dodo, iart-o pe misha ca e fata buna Gabitule, ![]() .Delphinas, sa fie intr-un ceas bun ![]() Vio, vezi ca m-ai sarit de la ![]() umflatel, o zi buna sa aveti cu totii! andrushka, gata serviciul? Hai la o cafea ca probabil ca ai inghetat pe drum. Kay, ce face Sosonica? ![]() Rhoneea ![]() la toata gasca! sa aveti o zi frumoasa! |
multumesc frumos!