Prietenie la plesneala*28*-Ce faceti dupa?
Raspunsuri - Pagina 18
kokiy spune:
sorana ,sanatate piticei ...ai grija sa nu se scarpine ...
Kari ,lasa-mi bre aureolele in pace
...
Criza in viziunea lui Einstein
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy sorana ,sanatate piticei ...ai grija sa nu se scarpine ... Kari ,lasa-mi bre aureolele in pace ...Criza in viziunea lui Einstein ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
bine bre, atunci ma iau de "aura" ta!

da ce te-a corectat doamna (fosta) profesor. imediat te-a luat de urechi!

deschide un subiect cu Einstein.
sorana, da sa ai grija la scarpinat, daca nu ma insel, iaurt are voie, asa ca poti sa-i dai zilnic sa bea, ca e racoritor. din ala simplu. si daca voi ceilalti ai casei n-ati avut....so, va paste si pe voi. sanatate

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
misha71 spune:
Sara buna!
Io mi's varza de obosita.
Am fost cu tot rejimentu' asa ca'i explicabil
putin pe linga malu' marii si nu la saune, masagii asiatice s'alte alea
Stiu ca umflatel va sari pe mine da' eram la fo 25km de tine
(M. Kogalniceanu)
ruxule
bine ai venit in mahala ca de cind te asteptam!
Ma gindeam io ca nu scapam fara o dedicatie in versuri ![]()
Kay sa va intoarceti cu bine 
Coana Mare te pup si stii deja ca toata mahalaua este linga tine 

Sorana
sanatate veveritei frumoase. Da-i un pupic dulce de la mine sa-i treaca mai repede 
pisicuto, dadushi bir cu fugitii? ![]()
Nu ma bateti prea rau ca nu va iau la pupat pi toati pi di rind, da' ma duc la nani, miine poate oi fi mai vorbareata 

In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
ruxi, liceul Bacovia iti suna cunoscut? ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Sara buna! Io mi's varza de obosita. Am fost cu tot rejimentu' asa ca'i explicabil (M. Kogalniceanu)ruxule bine ai venit in mahala ca de cind te asteptam! Kay sa va intoarceti cu bine ![]() Coana Mare te pup si stii deja ca toata mahalaua este linga tine ![]() ![]() Sorana sanatate veveritei frumoase. Da-i un pupic dulce de la mine sa-i treaca mai repede ![]() pisicuto, dadushi bir cu fugitii? Nu ma bateti prea rau ca nu va iau la pupat pi toati pi di rind, da' ma duc la nani, miine poate oi fi mai vorbareata ![]() ![]() ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
mishule,sa-ti fie rusine!n-ai dat un telefon,veneam eu la tine...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
misha71 spune:
Unde veneai? La MK? Doamne fereste! Cum sa te fac sa vii pina acolo? 
(LadyJ)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Unde veneai? La MK? Doamne fereste! Cum sa te fac sa vii pina acolo? ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
bey,nu sunt decat vreo 20 de km,si am permis,si am si masina lu'socra-meu la dispozitie...nu ai vrut sa ne vezi...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui sorana Monica are varicela. De acum o sa fiu foarte prezenta pe aici ca doar stam in casa Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
off,multa sanatate!ai grija de pitica si tie timp frumos cu pitica ta!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
misha71 spune:
| citat din mesajul lui umflatel bey,nu sunt decat vreo 20 de km,si am permis,si am si masina lu'socra-meu la dispozitie...nu ai vrut sa ne vezi... ![]() |
data viitoare! parol

(LadyJ)
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
data viitoare! parol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
fii atenta ca ai promis,am martori...toata mahalaua!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M