Prietenie la plesneala*28*-Ce faceti dupa?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

dragi stilate!
daca tot va dadeati voi barzoaice si va ofereati sa faceti teme cu mihaita, ia sa va vad eu cum faceti urmatoarea tema. sau mai bine zis cum deslusiti urmatoarea ecuatie.
ieri ma durea capu de imi venea de . am zis ca nu sunt. sunt posesoarea a 2 teste clar negative.
azi nu ma mai doare capu, nu-mi mai vine sa , am o dispozitie buna, exceptand momentele cand imi vad sefu.
De ce mi-e mie bine????Si nu ma mai doare capu???

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

raspuns corect:
a la patrat plus be la patrat plus ce la patrat si de la cub, minus ef triplat de en ori, adaugam regula de trei simpla si , la nevoie cea de trei compusa,si impartim la 2 totul.
rezultat: n-ai vecina ca a mea. si lipsa de SECS

EDIT: am editat ca nu reiesea bine rezultatul la ecuatie.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Dodo . Asteptam sa vii cu noutai. Sper ca bebe sa stea in pozitie buna de "vazut". Un pupic si lui, ca sa stea cum trebuie.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

DEVOSKA nu am descoperit nik.ca de vreo 3 zile e liniste. mi-am cumparat un borcam cu gura mare pe post de stetoscop de pereti. si stau la panda. imi pun ceasu sa sune la 11 jumate every night doar doar o prind.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux
iete linku cu pricina
sa i-l trimit lu' vecina?
poate pofta i se taie
si nu se aude-n baie.

e mortal linku....ma dor coaste de ras...sau pe sub coasta

poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devoska
Delphinas, la genu asta de ecuatii nu ma bag. Ca 1+1=3 poate chiar 4 sau 5

acum...in momentu de fata...la mine 1+1=2. doar atat. 2. pe viitor 1+1=3,4,5 cat o vrea cel de sus. mai incearca...mai ai timp de gandit

Citat:
raspuns corect:
a la patrat plus be la patrat plus ce la patrat si de la cub, minus ef triplat de en ori, adaugam regula de trei simpla si , la nevoie cea de trei compusa,si impartim la 2 totul.

vecina ca a ta sigur nu am, dar o am pe a mea. care stie sa-si indinda budigaile numai dupa ce sterg eu ferestrele, cand intind rufe jilavioare...ca deh...am masina tonomata cu storcator...is si eu femeie moderna...si cate si mai cate face tabeba mea. dar mai incearca un pic la ultima parte...esti cam pe langa...

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
raspuns corect:

vecina ca a ta sigur nu am, dar o am pe a mea. care stie sa-si indinda budigaile numai dupa ce sterg eu ferestrele, cand intind rufe jilavioare...ca deh...am masina tonomata cu storcator...is si eu femeie moderna...si cate si mai cate face tabeba mea. dar mai incearca un pic la ultima parte...esti cam pe langa...

[/quote]

adevarul e...ca pe langa sunt cam mereu de cand cu noptile nedormite...
cat despre ultima parte, sa ne intelegem, nu de lipsa de secs personal era vorba. ci de ala...impus prin legea apartamentelor ca cica statul la comun inseamna sa suportam toate dobitoceniile primatelor cu care convietuim.bleah...
da nu prind io o shpaga buna odata si odata? nu ma mut io la casa? ce casa dom'le , vila! maaaaare! cu pagoda cu tot.

Mergi la inceput

diarux este pe langa rezultatu ecuatiei....mai insista

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Dodo, sa fiti fericiti si sanatosi cu totii! Ai pereche!!!! Sarcina usoara in continuare si o Isabelle sanatoasa, norocoasa si frumoasa!

Bai, Diarux, esti nebuna rau de tot, fata draga. Eu nu m-am mai uitat la Linkul cu prisina ca am zis ca daca l-ai pus langa Gordon o fi ala cu subiectul, dar acum m-am uitat si eu, intrigata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dev ai obs semnatura?!sigur nu si ca adaugare:
totul e ok,bine dezv,dimensiunile arata ca si Bb-Isabelle e tot in 32+

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

diarux este pe langa rezultatu ecuatiei....mai insista

cum, mai? nu asa da????/haide!!!io care am crezut toata viata ca asa tre sa iasa rezultatu. da cu minus??? ma duc s amai cercetez. crek nu-s foarte informata.
un indiciu ceva????

Mergi la inceput