Prietenie la plesneala*28*-Ce faceti dupa?
Raspunsuri - Pagina 13
kokiy spune:
Alta belea despre www.dailymotion.com/lang/ro/channel/fun/video/x7l5s1_cum-pleci-vineri-de-la-serviciu_fun" target="_blank">job ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
devoska spune:
Vio mama, da Mihnea al tau are Duracell? Sa inteleg ca ne termina pe amandoua si mai are energie si de-o ascunsea?
kokiy, da-o pe gat si gata. Ce-ti faci asa probleme. Am servit cu tuica niste ucrainieni veniti la noi in vizita. Tinerei... Ea, curioasa, vrea tuica. Ii pun tuica...in pahar de apa, jumate. Il da pe gat. "foarte bun sucul, din ce este?"
A mai baut vreo doua pahare pana a plecat. ![]()
devoska spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Bineinteles ...ala fu mic copil pe langa mine ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
kokiy spune:
Kari ,nici sa ma bati nu cetesc acolo
...daca ma gandesc bine,nici daca ma plateste careva nu ma bag ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
www.dailymotion.com/lang/ro/channel/fun/video/x6cjj9_televiziunea-un-loc-de-muncy-extrem_fun" target="_blank">Meserie periculoasa ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
violeta69 spune:
ma duc la culcare,ca am terminat lectiile 
am trecut de Stefan cel Mare si am ajuns la ala cu piersicile 
la mate am avut de scris numerele de la 530 pana la 687 ![]()
asa ca 
va
si noapte buna 
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 ma duc la culcare,ca am terminat lectiile ![]() am trecut de Stefan cel Mare si am ajuns la ala cu piersicile ![]() la mate am avut de scris numerele de la 530 pana la 687 asa ca ![]() va si noapte buna ![]() Alaturi de EMMA ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
grea viata pe capul tau vio...stai sa vezi cand o mai inainta..adica clasa a 3 a,a 4a...
si eu am avut o zi plina..dimineata terapie...facut una alta prin casa,dupa amiaza terapie,fugit cu andreea la meditatii...iar facut una alta prin casa...parca nu se mai termina....asa imi vine sa nu mai fac nimic cateodata...
..dar daca nu le fac eu,atunci cine?va pup si va doresc noapte buna si maine o zi mai buna!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
marami spune:
Umflatel, poti sa faci ce fac eu acum....nimik, ca tot eu voi face, maine sau poate poimaine, asta deja e o alta poveste.
Si acu.... intai sa va zic ce ma enerveaza, dar ma enerveaza la culme, ipocrizia, prostia, nesimtirea si tupeul jegos.... ce fac dupa? fumez o tigara
cat e dl sot la baie si pregateste terenul
...ce fac acum? ma duc sa citesc din urma, de la pajina paispe, sinspe, optspe sua la cat am ramas in capitolul trecut.

nebunele!
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Delphinas spune:
dragili meli...am vazut ca ati scris ceva....dar nu ma tin puterile sa citesc nimic.
am fost cu lehuzu la o colega si nu am citit decat 3 pahare de jinuc...de la chisinau...sangele domnului se numeste vinu...si asa ma mai dor ochii.......nici nu pot scrie de durere...dar maine eu de dimineata o sa ma scol...sau nu....o sa ma trezesc...femeile se trezesc, alte cele se scoala..si promit ca la
si
cetesc ce ati scris,,,,,
acum sa ma scuzati...cred ca am o treaba....prin pat...
si eu barbat tot nu am mai gasit...da nu are nimeni un barbat de imprumut...fratele lu amantu....barbatu amantei sotului...nica bre nu aveti????
offfff
ma duc tot la lehuzu meu...haide pa...
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
Morgano spune:
Sara buna gajicele nebune!
Eu pe al meu il tot ofer, da' nu-l vrea nimeni. 

Sa nu-mi fie cu pacat cand oi ajunge sa scriu pe la in 1 sau in 2.... ca nu recunosc nika. Eu beau o bere de fericire ca ajung sa dau fosta bona in judecata pt 13 mil. care ni-i datoreaza si nici prin cap nu-i trece sa-i deie inapoi, ba si jigneste pe la telefon, face amenintari mascate de gen SC, atatia nervi nu mi-a mancat nimeni veci..... pururi 
Unde pleca madam Cadana? ca-s in urma rau de tot.
Mai inteleg ca Bovarica are probleme instrumentale, si ca altele nu au destul instrumente pentru o orchestratie pe cinste.
Bun-venit noii plesnite!
Iau eu copii la mediatii, ca tamaie am fost si voi ramane la mate si chimie, pt. toceli si scris frumos mi-as da un maximum 6, so.... un S ajunge cuiva pt a deveni aviator?
Mai revin dupa ce mai citesc.
De Coana mare ce stiti?
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

...ala fu mic copil pe langa mine