Dezvoltarea emotionala la copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miki8 spune:

Mersi pt raspunsuri. Pina la urma discutia s-a redus, si pt ca eu asa am pus problema, la efectele pe care o dezvoltare emotionala deficitara le are asupra unui copil (eu am zis de baieti, fiindca am baiat, dar ma intereseaza la fel de mult si la fete), in viata lui de familiei ulteriora. Dar dezvoltarea emotionala cred ca se reflacta in tot ce facem noi ca persoane adulte dupa ce nu mai sintem copii.Citeam de curind ca un copil reuseste sa se integreze social, de ex., sau nu reuseste, tot in functie de relatia lui cu mama. Ca relatia cu tata este si ea importanta dar nu determinanta cum este prima. Asa sa fie?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Paul este prea afectuos. Pe de o parte mi-am dorit sa stie sa ofere, ca sa primesca dragoste. Acum ofera prea multa si tuturor. Sper sa creasca si sa iubesca la fel de mult oamenii.

Eu il cresc pupacios, dragastos, sa stie de cadouri, ..... Invata repede tot ce imi doresc si vad ca-i place si lui. Va fi un barbat adevarat care va sti sa iubeasca. Sunt mandra de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Bun subiect!
Dar, chiar o fi rolul mamei cel mai important? Adica daca ea face "prea mult" pentru fiu, ulterior el va astepta acelasi lucru de la partenera viitoare... Si atunci, evident incep problemele, cam asta e logica, nu?

Pene colorate... cate putin din toate!

Poate e rolul tatalui!!! Poate face la casa lui ceea ce a vazut la tatal lui, in copilarie. Poate exemplul tatalui ar fi cel mai important.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput