ce poti face cu rodii?

ce poti face cu rodii? | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

Nu stiu sa fac decit suc...si nici ala nu mi se pare grozav.O mai fi buna si la altceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu prea cred,ca-s pline de seminte.Sucul mie mi se pare excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu le mananc asa cu lingura, dupa ce le curat
Dar mai fac si o salata, care mie personal mi se pare delicioasa si de mare efect la o sarbatoare. Uite aici salata Bratara de granat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu am facut fripturica asta
http://www.bucataras.ro/piept-de-curcan-cu-sos-de-rodii/
Absolut delicioasa!

Si se mai pot face cockteil-uri. Daca te uiti pe Bucataras, e un filmulet cu Jamie Oliver si un cockteil cu suc de rodii.

Mie imi place sa pap samburii aia si sa ma fac rosie peste tot

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

libanezii au un fel de mancare similar cu pieptul de curcan in sos de rodii, dar cu vita. se numeste rassasfur daca nu ma insel.
muschiul de vitel se taie fasii foarte subtiri, se frige pe plita incinsa si apoi se pune in sos de rodii (suc de rodii, ulei de masline, sumac si piper verde).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui LiliaToma

Eu le mananc asa cu lingura, dupa ce le curat
Dar mai fac si o salata, care mie personal mi se pare delicioasa si de mare efect la o sarbatoare. Uite aici salata Bratara de granat

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)



lili m-au dat gata salatele tale, arata extraordinar...poti te rog sa zici mai multe de salata de vinete in stil corean? multumesc

www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam


The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

wow, ce interesant! eu mananc o rodie pe zi, dar n-am stiut ca poate fi folosita ca ingredient la mancare. ce idei minunate mi-ati dat, multumesc si eu pentru retete. Roxanaz, reteta ta o s-o testez prima. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

Citat:
citat din mesajul lui LiliaToma

Eu le mananc asa cu lingura, dupa ce le curat
Dar mai fac si o salata, care mie personal mi se pare delicioasa si de mare efect la o sarbatoare. Uite aici salata Bratara de granat




lili m-au dat gata salatele tale, arata extraordinar...poti te rog sa zici mai multe de salata de vinete in stil corean? multumesc

www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam


The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Merci. In mare parte, retetele de la salate, le-am pus, la subiectul cu salate: aici

Reteta de vinete, de care intre, e de pe un site rusesc, dar o are Natali, tradusa : aici
Si mie mi se pare interesanta reteta de carne cu rodie. O sa incerc in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

wow, ce interesant! eu mananc o rodie pe zi, dar n-am stiut ca poate fi folosita ca ingredient la mancare. ce idei minunate mi-ati dat, multumesc si eu pentru retete. Roxanaz, reteta ta o s-o testez prima. :-))


eu cand am gustat prima oara felul la un restaurant libanez.... nu mi-a venit sa cred ce gust incredibil poate sa aiba. aciditatea rodiei dau o aroma exceptionala sosului si carnii. nu stiu sigur (in retetele gasite de mine nu ea mentionat) dar am impresia ca si carnea se marineaza in sucul de rodie. poate Ortansa o sti sa ne lamureasca mai bine....?

Roxana


edit: am mai gasit reteta www.epicurious.com/recipes/food/views/Sumac-Skirt-Steak-with-Pomegranate-Reduction-235757" target="_blank">asta, care dupa sumac tot de prin partile orientului e.... si pare destul de aproape.

Mergi la inceput