mancare cruda
orice gatesc la cuptor iese crud indiferent de timpul pecare il setez. am un cuptor pe gaz. acum 2 zile am facut un pui umplut si chiar daca la exterior era rumen la interior era inca crud si asta dupa ce l-am lasat 1 ora jumate la treapta 4 din 8 (nu stiu cate grade inseamna asta ). azi am facut o tarta cu mere care deasupra era maronie bine si la interior aluatul era moale si lichid...ceva gresesc...da' unde?
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Raspunsuri
danat spune:
Buna,
Spre rusinea mea de inginer , nu stiu sa iti explic foarte concret, insa stiu ca odata aveam si noi problema asta la un cuptor pe gaze: orice gateam se ardea aproape, mai ales pe fund, de ex placintele, budincile.
Si intamplator, cand am avut o problema la gaze, a venit un nene si ne-a masurat presiunea si ne-a spus ca aveau o presiune prea mare. A trebuit cumparat un reductor. De atunci s-a rezolvat si problema. Nu stiu daca la tine o fi aceeasi chestie, dar normal nu e sa se intample asa, mai ales ca spui ca folosesti la mediu coacerea.
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
Deianira spune:
Asa cum zice Danat, e din cauza presiunii. Si noi aveam problema asta si mama avea o chestie din ceva metal tare greoi pe care o punea direct in cuptor, acolo jos de tot, imediat ce il aprindea si asa rezolva problema.
kokiy spune:
Iti trebuie un "regulator de gaz" ...fara gluma ,asa se numeste ...regleaza presiunea gazului,oricum trebuie sa ti'l monteze cineva specializat ...
Si Mihaita are nevoie de voi!
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
maitreyi spune:
multumesc pt raspunsuri fetele. stiam eu ca sunt bucatareasa buna da' nu ma ajuta cuptorul pana sa il reglez mi-am tras cuptor nou...sper sa fie ok acum
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
alintaroma spune:
S-ar putea sa ma insel dar eu stiam ca daca ai gaz de la retea si nu butelie iti trebuie regulator musai.Deci s-ar putea ca schimbind aragazul sa nu fi rezolvat problema. Da o sa ne spui tu
Dar asta se vede si la flacara cind aprinzi ochiurile ca iese de juma de metru ... nu trebuie sa astepti sa arzi mincarea am patit-o si eu in ro ...