tot mai multi copii bolnavi de cancer !?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu am citit undeva ca daca copilul se imbolnaveste inainte de 1 an de orice are mai mari sanse sa nu se imbolnaveasca de cancer. Ma rog, poate fi complet fals.

Mai sint studii care spun ca sint niste mutatii genetice care produc cancer, era un exemplu cu 2 fete gemene din care una a facut cancer si una nu.

Faptul ca vaccinul imbolnaveste de cancer mi se pare complet aiurea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, nr bolnavilor de cancer va creste in urmatorii 25-30 de ani cu 50%, dar... atentie va rog.... nr bolnavilor de diabet va creste cu 100%.
Si da, alimentatia, stresul, poluarea sunt principalele cauze.
Din pacate multi asteapta pana se imbolnavesc, si atunci se " trezesc". Cand le spui inainte, rad, au senzatia ca daca se simt bine, nu au nimic.
E trist ce se intampla.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Multumesc pt raspunsuri

Am auzit ieri la stirile de seara ( nu mai stiu pe ce post ) ca tot mai multi copii mici sunt diagnosticati cu cancer.

" Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, nr bolnavilor de cancer va creste in urmatorii 25-30 de ani cu 50%, dar... atentie va rog.... nr bolnavilor de diabet va creste cu 100%.
Si da, alimentatia, stresul, poluarea sunt principalele cauze.
Din pacate multi asteapta pana se imbolnavesc, si atunci se " trezesc". Cand le spui inainte, rad, au senzatia ca daca se simt bine, nu au nimic.
E trist ce se intampla. "

Intradevar, e o tragedie sa stii ca ai nascut un copil sanatos si, peste un an sau cativa ani toata viata ta sa se naruie...

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antigen spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa
tot mai multi copii mici sunt diagnosticati cu cancer.

Asta poate insemna si ca metodele de diagnostic sunt mai eficiente. Si pe vremuri erau copii cu cancer, dar se stingeau treptat fara sa stie nimeni motivul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

m-am gandit si eu de mult timp la subiectul asta, inainte de a fi adus aici pe dc in discutie...atata l-am framantat in minte si atata l-am dospit incat am ajuns la o concluzie bizara dar tipica mintii omenesti care nu are absolut toate datele pt rezolvarea unei enigme, caci aceasta problema ramane o enigma inca atat pt omul de rand cat si pt lumea medicala...ati auzit vreodata ca medicii sa spuna exact care sunt cauzele pt care numai anumiti oameni/copii ce traiesc in conditii aprox similare de mediu si au cam aceeasi alimentatie, deci de ce NUMAI UNII se imbolnavesc?

se tot bate incrimineaza alimentatia, stresul, poluarea, vaccinurile, predispozitia spre cancer, etc etc...dar nimeni nu stie inca realitatea....Unii au noroc, altii nu. Unii se vindeca, altii nu. Unii rezista si se chinuie ani de zile, altii au parte de mai putin chin. De ce? Nu stim.

Sunt copii care mananca ce da D-zeu, cu E-uri, sau chiar alterat, sau alimente nepotrivite varstei lor, nu sunt spalati, nu sunt iubiti, nu se joaca nimeni cu ei, cresc prin orfelinate sau pe strada, printre picioarele adultilor, prin vreun sat, si cresc cat de cat sanatosi, ajung adulti zdraveni, imbatranesc si mor de moarte naturala. Sunt copii a caror alimentatie este supravegheata atent, mananca chestii Bio, chestii adaptate varstei, sunt tinuti curati, sunt imbaiati, plimbati si voiajati si da, unii ajung adulti sanatosi si puternici, altii mai putin, altii deloc. Nu zic ca dintre cei neglijati toti ajund Sportacusi, dar...parca procentul e nesimnificativ. Nu ati remarcat ?

am acum in minte viu cazul micutei Emma..credeti ca ea a avut o alimentatie nepotrivita, a mancat mai multi cremvursti sau salam decat alti copii, credeti ca a fost un copil stresat, sau ca a trait intr-un mediu mai poluat decat alti copii din timis, ca a primit mai multe vaccinuri decat altii? si totusi peste ea a dat soarta potrivnica de s-a imbolnavit si se chinuie inca atat de napraznic, in ciuda tuturor tratamentelor consacrate si empirice, in ciuda tuturor rugaciunilor fierbinti ale tuturor ? va rog din suflet sa ma iertati daca am dat acest exemplu insa ...sunt amarata ca se intampla asa ceva unui copil, unui suflet mic care nici n-a apucat sa deschida bine ochii asupra lumii

asa ca...pana la urma, sa n-o mai lungesc, raman la concluzia ca e asa cum da D-zeu, nu avem nici o putere grozava asupra propriei sorti. Asta nu inseamna acum sa mergem sa mancam cu lingura e-uri sau sa inspiram gaz de esapament direct de la toba masinii, sau sa ne vaccinam cu tot ce auzim, ci sa incercam sa ramanem in cumpatare si in credinta atat cat ne sta in putinta, atata cat ne duce capul pe fiecare ....e tot ce putem face zic eu

Mergi la inceput

Multumesc pt raspunsuri

Dorsilia,

Este adevarat, speranta moare ultima !

Dar este terifiant sa nu intelegi de ce TOT MAI MULTI COPII SE IMBOLNAVESC DE CANCER.

Iti este teama sa nu-ti fie copilul lovit de o asemenea nenorocire.

Nu cred ca nu are importanta ceea ce mananci, ca, oricum, ajungi la maturitate...
Este vorba de calitatea vietii.
Esti ceea ce mananci, ceea ce bei, ceea ce respiri.
Fa o comparatie intre un muntean si un bucurestean.

Revenind la ceea ce ma preocupa, cred ca este vorba si despre o predispozitie genetica, dar nu toti copiii au aceasta predispozitie spre asemenea boli.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Multumesc pt raspunsuri

Dorsilia,

Este adevarat, speranta moare ultima !
Dar este terifiant sa nu intelegi de ce TOT MAI MULTI COPII SE IMBOLNAVESC DE CANCER.
Iti este teama sa nu-ti fie copilul lovit de o asemenea nenorocire.
Nu cred ca nu are importanta ceea ce mananci, ca, oricum, ajungi la maturitate...
Este vorba de calitatea vietii.
Esti ceea ce mananci, ceea ce bei, ceea ce respiri.
Fa o comparatie intre un muntean si un bucurestean.
Revenind la ceea ce ma preocupa, cred ca este vorba si despre o predispozitie genetica, dar nu toti copiii au aceasta predispozitie spre asemenea boli.
mami de ingeras dragalas

normal ca e terifiant pt orice parinte perspectiva asta de a nu putea controla decat in proportie de maxim 10 %, zic asa orientativ, starea de sanatate a copiilor lui.
Calitatea vietii....tine de mentalitatea oamenilor, dar si de evolutia speciei, in primul caz niciodata nu a fost consens, efort unit in aceeasi directie, de aia s-a ajuns unde s-a ajuns, si-s sceptica si ca se va ajunge vreodata la asa ceva. Iar in ce priveste evolutia...au aparut tehnologiile, poluarea, totul escapat de sub control oarecum, asa ca e ca in zicatoarea "iti da cu dreapta si-ti ia cu stanga". Modernismul are si el neajunsurile lui, ca si orice de altfel.
Normal ca de aici e lesne de dedus ca e important ceea ce consumam, insa intrebarea e daca avem optiuni. Uite copiii mei refuza produsele Bio. Desi am facut efortul financiar de a le pune la dispozitie inca de cand am icneput diversificarea. Cu produse bio am inceput. Si am insistat si am insistat, 1 luna, 2 luni, pana cand nu am avut de ales si am pus eu la fiert legume sa le fac pireul de legume..asa au vrut. Idem cerealele pt copii. Am inceput cu cele bio...le-a scuipat. Le plac cele normale, milupa. La fel cu laptele formula bio...le-a placut humana si milumil, nu hipp, nu topfer, care-s bio. Mereu incerc si am tot incercat sa le dau produse bio, asta normal inainte de a li se obisnui papilele gustative cu alte gusturi, cu legumixuri, cu condimente...si a fost degeaba. Au refuzat orice meniu bio, dar au acceptat mancarea fiarta de mine. Am incercat sa le gatesc numai cu condimente naturale, cu sare putina, cu carne/oua de la mama, cu legume/fructe cumparate de la piata alea mai mici si care aratau venite din ograda omului de la sat, desi nici alea nu-s bio....deci atat inteleg eu ca imi sta in putinta sa fac pt a-i hrani cat de cat sanatos in masura in care si ei accepta. Nu am vazut normal sa-i tin sa ajunga la 1 an fara diversificare doar pt a-i forta sa accepte borcanasele bio. Nu le dau sucuri din comert decat la ocazii cand mergem la cineva si nu le pot impune sa refuze un santal sau un prigat daca vor sa guste, pt ca atata si fac, gusta. Le cantaresc si acum carnea, legumele. Am grija sa aiba zilnic in meniu alimente din toate grupele mari: proteine, carbohidrati, fructe, legume, cereale, si lactate. Toate postarile mele de 4 ani jumate stau dovada ca am batut lumea la cap informandu-ma si schimband pareri. Si par si in multe situatii si sunt o mama exagerat de grijulie.
Ei bine vreau sa spun ca atat imi sta mie in putinta si atat ma duce pe mine capul in materie de alimentatie.
De mutat in varful muntelui nu ne putem muta pt a evita poluarea.
Viata la oras e stresanta? Este. Dar si la sat e stresanta pt cineva care nu s-a nascut acolo.
Sa renuntam la vaccinuri? Complet nu putem, pt ca ne-am expune copiii prea mult cred.
Sau poate ar trebui sa se studieze cazuistica pe grupe de varsta a copiilor deja bolnavi de cancer pt a se observa daca exista similitudini in modul lor de viata pana in momentul imbolnavirii, ce au mancat, cat au mancat, in ce zone au trait, ce apa au baut, cat de stresati au fost, cate vaccinuri au primit, ce calitate a vietii au avut???

....

vedeti? de aia zic nu exista garantii, putem doar sa ne rugam bunului D-zeu sa ne ajute si El si sa aiba grija de sanatatea copiilor nostri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu cred ca foarte mare parte din cazurile de cancer sint cauzate de Cernobil si vor mai fi inca multi ani de acum incolo.

Mergi la inceput

Natasa,

Este foarte probabil ca si asta sa fie o cauza

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Nu uitati ca exista si cazuri de bebelusi care se imbolnavesc de cancer, iar aici nu mai e vorba nici de alimentatie, nici de poluare, stres sau altceva. Cred ca se produce o mutatie genetica sau ceva de genul acesta care declanseaza. Nici medicii n-au deslusit total cauzele producerii cancerului, sunt numai speculatii.
Din pacate, proiectul asta uman e facut in asa fel incat sa se imbolnaveasca la un moment dat. Insa dramatic este ca se imbolnavesc si copii.

Mergi la inceput